ΩΡΑΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ , γαμω τις ριξιες Αρη, πιστευω κ σε γερακοτσιχλες θα παιζει καλα!!!!
ΩΡΑΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ , γαμω τις ριξιες Αρη, πιστευω κ σε γερακοτσιχλες θα παιζει καλα!!!!
ΤΟΛΙ που να δεις τη κανει στα παπια τα μικρα.ΩΡΑΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ , γαμω τις ριξιες Αρη, πιστευω κ σε γερακοτσιχλες θα παιζει καλα!!!!
Δεν αντιλεγω, μηπως ομως κατι σε F2 θα ηταν καλυτερο στα σαρσελια + βαλτο + υγρασια?ΤΟΛΙ που να δεις τη κανει στα παπια τα μικρα.![]()
Δεν ξερω Τολι, αλλα εδω στο νησι, μαμαει.Δεν αντιλεγω, μηπως ομως κατι σε F2 θα ηταν καλυτερο στα σαρσελια + βαλτο + υγρασια?
Μπααααα δεν κανει,αν δεν ειναι πανω απο 40++++ τα περναει σαν σουβλακι...αμαρτια.κωδικο ονομα F+Μ οπως λεμε FNΔεν αντιλεγω, μηπως ομως κατι σε F2 θα ηταν καλυτερο στα σαρσελια + βαλτο + υγρασια?
Τι Τουφεκιά ειναι αυτη ρε Αρι? Μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω. Φαντάσου ναςαι Μανη να περνάνε τρυγόνια σωρηδον και συ να τουφεκας τετοια Φυσιγγια!
Επειδη ειμαι και λιγο περιεργος με τι οπλο το εριξες;
Αυτη η M2 σου πολυ σκορπιοσκαγιαζει ρε φιλε!!!!!!!!!!Πφφφφφφφ χαλια!!!!!!!!!!!!!
Ετσι θελει Γιωργο, δεν θα παρουμε τιποτα μαζι μας, σκοπος ειναι να βοηθαμε ο ενας τον αλλον, οπως μπορει ο καθενας κ με οτι γνωσεις εχει, λιγες η πολλες...Αυτη η τουφεκια με εκανε να αγαπησω την ΜΒ32 απο αρχη μεχρη τελος και απο τριγονη μεχρη σαρσελι.Θελω να τονισω και να ευχαριστησω ολλα τα παιδια για την ανταλαγη αποψεων, και ποσο καλ. γινομαστε οταν υπαρχει συνεργασια. Ειμαι χαρουμενος που σας εχω γνωρηση ολλους εστο και ιντερνετικα. .shake.
Γραφει πουθενα οτι η F2 εινια για υγρασια κ η ΜΒ οχι? ΔΕν ισχυουν αυτα, η 32αρα βγαζει γουστα σε παγο κ υγρασια....Δεν αντιλεγω, μηπως ομως κατι σε F2 θα ηταν καλυτερο στα σαρσελια + βαλτο + υγρασια?
Η συγεκριμενη ντουφεκια ειναι με το 725 κ τσοκ Carlson Modified αλλα δεν ειναι θεμα οπλου, κ στην Μ2 εξισου συγκεντρωτικη ειναι... Εχω ριξει χιλιαδες τετοια φυσιγγια ειναι η αγαπημενη μου συνταγη...Επειδη ειμαι και λιγο περιεργος με τι οπλο το εριξες;
Με την Μ2 ή το 725;
Εεεε η αλήθεια Δημήτρη μου είναι ότι αν έχεις Benelli πρέπει να είσαι ο Γκουρού της ιδιογομωσης για να δεις χαρά στα χαρτονια σου .....Αυτη η M2 σου πολυ σκορπιοσκαγιαζει ρε φιλε!!!!!!!!!!Πφφφφφφφ χαλια!!!!!!!!!!!!!![]()
Ποιος σε καλεσε εσενα φιλαρακι για τρυγονια κ δεν το θυμαμαι???Αριστο ωραία τουφεκια, μας πέταξες τα μάτια έξω .asking. ... φέτος στα τρυγονακια θα σου κάνω μια καθολική επικράτηση με φυσίγγια εμπορίου.
Λέγε θα παίξουμε με δικανακια;![]()
Τι Τουφεκιά ειναι αυτη ρε Αρι? Μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω
Αυτη η M2 σου πολυ σκορπιοσκαγιαζει ρε φιλε!!!!!!!!!!Πφφφφφφφ χαλια!!!!!!!!!!!!!![]()
Φοβασε μην κουνησουν τα κλειδια απο το berettaΕμεις τη γεμιζουμε στα 32 και ισως ψαξουμε και τα 31![]()