με τρομάζεις Γιάννη... Θα το δοκιμάσω αν και μου φαίνεται πολύ το 1.90 στα 36 γρ. Εγώ βάζω 1.95 στα 44γρ με 616 με μαλλινη τάπα και ρελι με τζαμάκι και για βαριά γομωση δουλεύει πάρα πολύ καλά με το ποζέ..Για στηστο να δεις
με τρομάζεις Γιάννη... Θα το δοκιμάσω αν και μου φαίνεται πολύ το 1.90 στα 36 γρ. Εγώ βάζω 1.95 στα 44γρ με 616 με μαλλινη τάπα και ρελι με τζαμάκι και για βαριά γομωση δουλεύει πάρα πολύ καλά με το ποζέ..Για στηστο να δεις
Δοσε πραμααααα.κσλος ειλθες στο κλαμπΤα πρώτα φυσίγγια μου, με τη βοήθεια του Μύρο.
![]()
![]()
![]()
τέλεια!!!Σε ρελιαστο στα 64 ειναι μαλακοτατο
Τα πρώτα φυσίγγια μου, με τη βοήθεια του Μύρο.
![]()
![]()
![]()
Ειδες τη κανει το ρελιαστο αν στηθη σωστα!!! Παπαδες χαχαΓιάννη έριξα προχτές το ροζ μαλλινοταπο που μου έδωσες σε ένα μαύρο κόρακα (τεράστιος) περιπου 40μ, ακαριαίος ο θάνατος του. Τον πήρε παντού η ασκαγιά, ηταν στην φάση του ανεβάσματος.
Όπως μου είπες 2*. Λάκτισμα μηδέν, δεν κατάλαβα τίποτα, θερμοκρασία -2, άπνοια.
Φίλε τη να σου πω ; με άφησε άφωνο η φονικότητα του στο κοράκι. Αν αυτό το ρίξω στο λαγό δεν θα μείνει τίποτα.Ειδες τη κανει το ρελιαστο αν στηθη σωστα!!! Παπαδες χαχα
Εεεεε αφου ξερεις εσειΤο ροζακι κανει τη διαφορααααα!![]()
Χαχαχα αν ειχαν μηλια η λαγοι που επεσαν φετος μαυτο,ακομα θαμε βλαστημουσαν
είναι το ροζάκι που βλέπουμε και στην εικόνα του προφίλ; δώστε καμιά πληροφορία παραπάνω ρε παιδιά να το φτιάξουμε κι εμείς...Εεεεε αφου ξερεις εσει
Χαχα οπος το λεςΧαχαχα με αυτο πας στο λαγό ; αυτά ειναι καλά και στην δεντροφύτευση, ανοίγουν λάκους ε;
Καλη αρχη Νικόλα με το καλό.Τα πρώτα φυσίγγια μου, με τη βοήθεια του Μύρο.
![]()
![]()
![]()
στο κρύο όπως είπε ο Νικολής δουλεPsb2 1,85x34 με μαλινο γαληκο +1,5 βρομαλεβρο ρελιαστο στα 61 απο 65 καληκα με cx2000
τάπα αερίων βάζεις κάτω από την μαλλινη; πλαστικιά η χάρτινη αν ναι;Psb2 1,85x34 με μαλινο γαληκο +1,5 βρομαλεβρο ρελιαστο στα 61 απο 65 καληκα με cx2000
Στο κρύο δουλεύει άριστα ο Γιάννης το έχει ρίξει αν δεν κάνω λάθος και στους -7στο κρύο όπως είπε ο Νικολής δουλε
τάπα αερίων βάζεις κάτω από την μαλλινη; πλαστικιά η χάρτινη αν ναι;