Σε γενικες γραμμες μια αυξηση της ταξεως των 0.05 γρ σε πυριτιδα, μπορει να χρησιμοποιηθει οταν θελουμε να κλεισουμε μια συνταγη απο αστερι σε παραδοσιακο ρελι. Αυτο ομως υπο προυποθεσεις, και οχι ως κανονας. Δηλαδη, καποιες πυριτιδες μπορουν να γεμιστουν ετσι (παιρνοντας ομως υποψιν οτι χρειαζομαστε υψηλοτερη στηλη βυσματωσης για να κλεισει σωστα) αλλα δεν ειναι ενας γενικος κανονας ωστε να μετατρεψουμε μια συνταγη απο αστεροειδες κλεισιμο σε ρελιαστο.
Δεν εχω ομως πολλες εμπειριες με το παραδοσιακο ρελι, γιατι κυριως το εχω συνδεσει και με παραδοσιακα υλικα βυσματωσης. Και εκει εχω μια-δυο συνταγες που δοκιμαζω και ριχνω συνηθως. Φετος επισης γεμισα την C7 ξανα, σε ρελιαστο με πλαστικο βυσμα, με πολυ ωραια αποτελεσματα
Δεν εχω ομως πολλες εμπειριες με το παραδοσιακο ρελι, γιατι κυριως το εχω συνδεσει και με παραδοσιακα υλικα βυσματωσης. Και εκει εχω μια-δυο συνταγες που δοκιμαζω και ριχνω συνηθως. Φετος επισης γεμισα την C7 ξανα, σε ρελιαστο με πλαστικο βυσμα, με πολυ ωραια αποτελεσματα