Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
απ αυτα πιυ εχω διαβασει χωρις να εχω ασχοληθει και πολυ το ρελιασμα πρεπει να γινεται μεταξυ 600-650 στροφων για να μην καιγεται πολυ το χειλος του καλυκα. αυτο εχω διαβασει τωρα αν ισχυει δεν το ξερω

Ευρυπίδη γι'αυτό λέμε να βάζουμε λαδάκι στο στόμιο.

Παιδια εχει δουλεψει κανεις την csb1 ? Σκεφτομαι να φτιαξω φυσιγγια 30gr με αυτη? Τι καψυλιο της ταιριαζει? Ευχαριστω...Για 30gr τι υψος συγκεντρωτηρας μπαινει?

Ο Κένταυρος τα σκοπευτικά του τα γεμίζει με csb 1 νομίζω, 28γρ.

Ευχαριστώ Σάκη. Το δράπανο απο το lidl το πήρα και εγώ και δεν δούλεψε ούτε 10 ώρες και χάλασε. Γι'αυτό ψάχνω για ένα ποιο επώνυμο και αξιόπιστο.
Αυτο ειναι το κακο με τα φθηνα εργαλεια δεν ειναι αξιοπιστα μπορει να σου βγουν μπορει κ οχι

Για το einhell που έγραψε ο Βίκτωρας έχω διαβάσει στη σελίδα ότι το έχουν κάποιοι συνάδελφοι. Μπορεί κάποιος να μου πει αν είναι ευχαριστημένος από το μηχάνημα. Ευχαριστώ.

Αν δεν πεσουν τα σκαγια δε μπορω να γεμισω.
Και εγω ετσι ελεγα.. αλλα μολις ειδα περσι τον Φλεβαρη τις μουφες που κηκλοφ. στα 7-8γιουρα το ξανασκευτικα.Καλιτερα γιρο στα 6ευρο ΑΛΛΑ δικαμου παρα 7+και μουφα. φετος σκευτομαι να γεμισω G3000 1,65 / 32gr no9 μιας και ιδα πολλη καλα αποτελ. περσι στα τελιοματα.Και ισος καπια σκοπευτηκη στα 28γρ.

Και εγω ετσι ελεγα.. αλλα μολις ειδα περσι τον Φλεβαρη τις μουφες που κηκλοφ. στα 7-8γιουρα το ξανασκευτικα.Καλιτερα γιρο στα 6ευρο ΑΛΛΑ δικαμου παρα 7+και μουφα. φετος σκευτομαι να γεμισω G3000 1,65 / 32gr no9 μιας και ιδα πολλη καλα αποτελ. περσι στα τελιοματα.Και ισος καπια σκοπευτηκη στα 28γρ.
Εχω λιγη GM3 apo thn palia θα την γεμισω στην δωκ. σηνταγη για πολυ ψηλομενα τσιχλοειδη. 1,45 -688 -ρεχ -28γρ νο 7,5. τουφεκια με το μαμα εσω εξω φουλ. σε πραγματικα μακρινα πουλια...οι τραπαδορικοι σηγκ. δεν παιζουν.;)

Εννοειται θα γεμισω εγω. Αυτο μας ελειπε να αγορασω...

Την G3000 στα 1.60 τη γεμιζα, αλλα για πιο ζεστη
Ναι εριξα μερικα κουτια Σουπερ κιλλ κοκκινα με αυτην την πηρητιδα και μου αρεσε πολυ.ΑΛΛΑ τα πληρωσα για αστακο.

Status
Not open for further replies.
Back