Ρε δεν πας για υπνο....ειναι αργαΣα δε ντρεπεστε νηχτιατικα.![]()
Μονο τις παλιες, τις καινουργιες τις κρατησα για τον εαυτο μουΕσυ Δημητρη-dim εμαθα που μεθυσες τον milvus οταν ηρθε στην Αθηνα και σου ειπε κανα δυο πατεντουλες....μην νομιζεται που δεν τα μαθαινουμε.buy.
Μύρο, είσαι μερακλής !!!!Έτοιμα μερικά δοκιμαστικά μαλινόταπα για τον Ρώσο
uploading picturescertificity.com
how to print screen on pccertificity.com
Μπορούμε να μάθουμε και για το υπόλοιπο στήσιμο του φυσιγγίου και με τι ρέλι κλείνεις ή είναι μυστικό;Έτοιμα μερικά δοκιμαστικά μαλινόταπα για τον Ρώσο
Μυστικά εδώ δεν υπάρχουν....Μπορούμε να μάθουμε και για το υπόλοιπο στήσιμο του φυσιγγίου και με τι ρέλι κλείνεις ή είναι μυστικό;
Βίκτωρα την συνταγή την είδα. Θέλω να μάθω για το ύψος του βύσματος γιατί με ενδιαφέρει ένα παρόμοιο φυσίγγι για παπιά.Νικο, αν δεις τη δευτερη φωτογραφια ειναι η συνταγη. Μενει να μας πει και το καψουλι και το υψος βυσματος.
Καπως ετσι σκεφτομουν να φτιαξω και γω την ΜΒ36, αλλα με δυο νουμερα σκαγιων και κλεισιμο αστερι. Οταν πεσουν τα σκαγια σε καπως πιο λογικα επιπεδα ωστε να μπορω να πειραματιστω, θα κανω δοκιμες
Ευχαριστώ Μύρο. Το στροφείο ποιο είναι;Μυστικά εδώ δεν υπάρχουν....
Mb36 cx2000 -12×67 -1,80-85-34 -πλαστικός εμφρακτηρας, μαλλινη 10mm φελλός 2mm μαλλινη 10mm. Τελικό κλείσιμο 62mm....
Οι μαλλινες είναι αλιπανστες και με την πίεση κατεβαίνουν στα 18-20 mm μαζί με τον φελλό.
Ο ελεύθερος χώρος σκαγια-χείλος κάλυκα είναι 2-3 mm λόγο ελαστικότητας των μάλλινων.
Του Λαναρα το βαθύ έχω για ρελιαστα..Ευχαριστώ Μύρο. Το στροφείο ποιο είναι;
Ωραια ντουφεκια για το ΣεπτεμβρηΈτοιμα μερικά δοκιμαστικά μαλινόταπα για τον Ρώσο
ΕΙσαι αροστος. να πας να κηταχτης.Ωραια ντουφεκια για το Σεπτεμβρη![]()
Γιαυτό προορίζεται Γρηγορη,στην έναρξη του λαγού!Ωραια ντουφεκια για το Σεπτεμβρη![]()
Ενταξει τρελανε μας τωρα..Έτοιμα μερικά δοκιμαστικά μαλινόταπα για τον Ρώσο
Θατην δωκ. και ο βενετατος στο παπια αυτο το σετ απ. με 33 γιατι λεει ειναι πολλα τα 34.Ενταξει τρελανε μας τωρα..
Εδω μεσα θα με καταστρεψετε.xm.
Τι να κανω ορε παιδι μου ολη μερα που τσακωνομαι ολη μερα με τους καφεδες και τα ποτα και μενα το μυαλο μου ειναι σε στεπες και λουμπες με τα δρακουμελια να ερχονται πλαναρονταςΕΙσαι αροστος. να πας να κηταχτης.![]()