Βαγγέλη ο piston skeet δινει λιγο μεγαλυτερο ανοιγμα τουφεκιας και μακρυτερη ατρακτο.Γιάννη καλησπέρα,
Το piston skeet γιατί το χρησιμοποιείς... που το χρειάζεσαι ..? Όπως επίσης και μια τάπα που έχει Z2M-21 με Z2M-24 τι προσδιορίζει ..?
Και άρα το θέλουμε για μεγαλύτερες γομώσεις ή όχι..?Βαγγέλη ο piston skeet δινει λιγο μεγαλυτερο ανοιγμα τουφεκιας και μακρυτερη ατρακτο.
Εν ολιγοις....διορθώνει!
Το πρωτο κυαθιο που λες, εχει ύψος απο την αρχη της φουστας ως το σημειο που ακουμπαει η κατωτερη στοιβαδα σκαγιων,21 mm.
Το δευτερο αντίστοιχα ,24 mm...
Πάρα πολύ καλή!!για την psb1 εχει να πει κανενας καλο λογο ,για την εναρξη παντα?![]()
πολλες φορες πηγαινω για κυνηγι με φυσιγγια των 370 μετρων αρχικη σε πληρoφορω οτι η φονικοτητας τους ειναι καλυτερη απο τα φυσιγγια με αρχικες 410-420m/sγεια σας και από εμένα. πήρα την καινούργια την psb1 αλλά δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη .αλλάζει σε χρώμα ,μέγεθος και σχήμα .την έχει δοκιμάσει κανείς σε σχέση με την παλιά?γέμισα 1,75 χ32 σε σεντίτ κάλυκα 70 αρη με 8 αρια και κυάθιο καλδαρά 22 τα δοκίμασα στον πίνακα.τα ποσοστά που ήθελα τα πήρα αλλά δεν με κλώτσησε καθόλου και δεν ξέρω αν σκοτώνει???!!!!σκέφτομαι ν την κάνω 1,80 .
η αγορά ου ταχογράφου αξίζει??δηλαδή ένα φυσίγγι που θα βγάλει μεγάλη ταχύτητα θα είναι πάντα φονικό???
πολλες φορες πηγαινω για κυνηγι με φυσιγγια των 370 μετρων αρχικη σε πληρoφορω οτι η φονικοτητας τους ειναι καλυτερη απο τα φυσιγγια με αρχικες 410-420m/s
οσο πιο αργο ειναι ενα φυσιγγιο τοσο πιο πολυ συγκεντρωση εχει που σημαινει οτι τα σκαγια βγαινουν απο την καννη πιο σφαιρικα και ομοιομορφα για αυτο εχουν και μεγαλυτερες μενουσες ταχυτητες-διατρησεις![]()
καλησπερα φιλε,τη γεμισα και γω 1,75-32 πολλυ καλες συγκεντρωσεις στον πινακα,και ταχυτητες με ταχογραφο,σε 3 φυσιγγια ηταν με 3αρη τσοκ v1 397,410,418 αυτο που ειδα οτι απο την παλια γεμιζεται καλυτεραγεια σας και από εμένα. πήρα την καινούργια την psb1 αλλά δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη .αλλάζει σε χρώμα ,μέγεθος και σχήμα .την έχει δοκιμάσει κανείς σε σχέση με την παλιά?γέμισα 1,75 χ32 σε σεντίτ κάλυκα 70 αρη με 8 αρια και κυάθιο καλδαρά 22 τα δοκίμασα στον πίνακα.τα ποσοστά που ήθελα τα πήρα αλλά δεν με κλώτσησε καθόλου και δεν ξέρω αν σκοτώνει???!!!!σκέφτομαι ν την κάνω 1,80 .
η αγορά ου ταχογράφου αξίζει??δηλαδή ένα φυσίγγι που θα βγάλει μεγάλη ταχύτητα θα είναι πάντα φονικό???
η διαφορες που εχεις στις ταχυτητες ειναι μεγαλες σιγουρα εχεις προβλημα στην καυση της πυριτιδαςκαλησπερα φιλε,τη γεμισα και γω 1,75-32 πολλυ καλες συγκεντρωσεις στον πινακα,και ταχυτητες με ταχογραφο,σε 3 φυσιγγια ηταν με 3αρη τσοκ v1 397,410,418 αυτο που ειδα οτι απο την παλια γεμιζεται καλυτερα
ταχυτητα 360 μ/δ δεν νομιζω οτι σκοτωνει πανω απο 35 μετρα?δεν ειναι τυχαιο οτι τα πιο φονικα φυσιγια του εμποριου εχουν αυτην την ταχυτητα. ο μολυβδος οσο αντιμονιο και να εχει ειναι μαλακο μεταλλο πανω απο την ταχυτητα των 360 μετρων αρχιζει και παραμορφωνεται
με τα δυσαρεστα αποτελεσματα που ολοι ξερουμε
ισως θα πρεπει να αναθεωρησουμε καποια πραγματα σχετικα με τα φυσιγγια μικρων ταχυτητων.xm..xm..xm.
σκοτωνειτα
ταχυτητα 360 μ/δ δεν νομιζω οτι σκοτωνει πανω απο 35 μετρα?
Εγω την εχω 1,75×32 με 22μαυροπουλο σε καλυκα ισπανικο και 1,85×33.με μαυροπουλο 20 σε καλυκα cheddite 12/70/16.
Ολλλλλλα τα αμερικανικα που εχουν γραψει ιστοριες στο κυνηγι του λαγου φασσας παπιου φιλε δεν ξεπερνανε τα 360-370 απλως εμεις εχουμε το προβλημα οχι το αργο φυσιγγητα
ταχυτητα 360 μ/δ δεν νομιζω οτι σκοτωνει πανω απο 35 μετρα?
οι αμερικανοι με τους κραχτες και τα ομοιωματα τουφεκενε τα πουλια στα 25 μετρα?Ολλλλλλα τα αμερικανικα που εχουν γραψει ιστοριες στο κυνηγι του λαγου φασσας παπιου φιλε δεν ξεπερνανε τα 360-370 απλως εμεις εχουμε το προβλημα οχι το αργο φυσιγγη![]()