Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πιστευω ξερει το βρωμαλευρο και οχι μονο.....με τη καψουλι εριξε τη ντουφεκια με την ΑΟ.xm.με εξτρα φουλ τσοκ ηταν.xm.
686 καψουλι και βύσμα ζ2μ 15 + 2mm φελοταπα το τσοκ θα μετρηθεί αν βγάζει πραγματικά xtra full απόδοση

Δοκιμή σήμερα ενός φίλου που δεν τα πάει καλά με το ανέβασμα της φωτογραφίας με 2 φυσίγγια https://postimg.org/image/v30ttkc3j/ AO νο6 και https://postimg.org/image/psvv29run/ sipe νο 9 η ΑΟ πήγε στο χαρτί 306 από τα 312 σκάγια στα 45 μέτρα ποσοστό 98% το όπλο είναι Breda Aries 2
Η τουφεκια με την Sipe στα ποσα μετρα ειναι??

Το αλευρακι απο μονο του τετοια αποτελεσματα??Εντυπωση μου κανει!!!Παντως οπως και να χει μπραβο!!!98% ουτε στα 25 δεν μπορω να παρω!!!.sarcastic.
Δεν το εκανε μονο το αλευρι αυτο Δημητρη....μια πυριτηδα στα κατωτερα ορια τις με ενα καψουλι με ποιο αργο χρονο καυσης απο αυτο που χρειαζεται και ενα βυσμα ποιο χαμηλο απο το κανονικο με ενα φελλο μεσα.
Πραγματικα ομως θα ηθελα να δω αν το φυσιγγη αυτο σκοτωνει,η ειναι απλως για δοκιμη.γιατι αλλο ο πινακας αλλο το θηραμα.xm.παντως ωραια ντουφεκια

Δεν το εκανε μονο το αλευρι αυτο Δημητρη....μια πυριτηδα στα κατωτερα ορια τις με ενα καψουλι με ποιο αργο χρονο καυσης απο αυτο που χρειαζεται και ενα βυσμα ποιο χαμηλο απο το κανονικο με ενα φελλο μεσα.
Πραγματικα ομως θα ηθελα να δω αν το φυσιγγη αυτο σκοτωνει,η ειναι απλως για δοκιμη.γιατι αλλο ο πινακας αλλο το θηραμα.xm.παντως ωραια ντουφεκια
Σκοτωνει,Γρηγορη!
Σε αποστασεις που σε κάνουν ν'αναρωτιεσαι! :)

Σκοτωνει,Γρηγορη!
Σε αποστασεις που σε κάνουν ν'αναρωτιεσαι! :)

To φυσιγγι εχει σιγουρα χαμηλες αρχικες, αν σκεφτουμε οτι εμενα στο 1,5 μετρο απο την καννη στο Cx2000-1,85-36-Θωδη18-57,5 μου εδωσε 402 m/s...
To αν σκοτωνει για μενα?
Χμμμμ....
Σιγουρα μπορει η πυριτιδα να μην αποδιδει τα μεγιστα με ενα τετοιο στησιμο, σιγουρα μπορει το φυσιγγι σε κρυο να γινεται πιο αργο, αλλα αν καταφερεις να βαλεις αυτη την τουφεκια κεντρο πανω στο θηραμα (γιατι κ αυτο θελει μεγαλη ικανοτητα) τοτε μονο κ μονο απο τον τεραστιο αριθμο σκαγιων που θα του βαλουμε, ακομα κ αν δεχτουμε οτι ισως εχουν κ μειωμενη διατρηση, το θηραμα θα γινει κυριολεκτικα ρεταλι...

Πραγματικα δεν ξερω αν σκοτωνει η οχι Γιαννη,και για τη εποχη και θηραμα προοριζεται...εμενα με τρομαζουν οι υπερσυγκετροσεις
Ψεματα θα σου ελεγα?:)
Ειναι δοκιμασμένη σε #6-5 στη φασσα και σε #4-3 στο λαγό, συν καποια #7 σε αγριοπεριστερο.
Συνθήκες, απο 25'C εως γυρω στο 0.
Οχι ιδιαιτερη υγρασια!
Οσο πιο κρυο...απογειώνεται!
Μιλαμε για λαγούς "ντυμενους" σε αποστασεις τετοιες ,της δοκιμης του Κώστα !
Ομοιως σε φασσα -περιστέρια....
Να φαίνονται...σαν σπουργιτια!:)
Ειναι πολλα τα σκαγια που στελνει και επαρκεστατες οι μενουσες!
Για συνθηκες βαλτου,δεν εχω άποψη! ;)

To φυσιγγι εχει σιγουρα χαμηλες αρχικες, αν σκεφτουμε οτι εμενα στο 1,5 μετρο απο την καννη στο Cx2000-1,85-36-Θωδη18-57,5 μου εδωσε 402 m/s...
To αν σκοτωνει για μενα?
Χμμμμ....
Σιγουρα μπορει η πυριτιδα να μην αποδιδει τα μεγιστα με ενα τετοιο στησιμο, σιγουρα μπορει το φυσιγγι σε κρυο να γινεται πιο αργο, αλλα αν καταφερεις να βαλεις αυτη την τουφεκια κεντρο πανω στο θηραμα (γιατι κ αυτο θελει μεγαλη ικανοτητα) τοτε μονο κ μονο απο τον τεραστιο αριθμο σκαγιων που θα του βαλουμε, ακομα κ αν δεχτουμε οτι ισως εχουν κ μειωμενη διατρηση, το θηραμα θα γινει κυριολεκτικα ρεταλι...
Και εγω ειμαι πολυ επιφυλακτηκος με αυτο το στησημο και αν εχει τη δυναμη να σπασει κοκαλα -φτερουγες απο μεγαλα θηραματα....αλλα για να το λεει ο Γιαννης που το δουλευει.xm.τη δουλεψα αρκετα την ΑΟ στα 36 αλλα με τελειως διαφορετικο στησημο και ειχε πολυ ωραια σκοτωματα με αρκετη δυναμη κρουσης....αυτο που εχω δει ομως ειναι που οπως οταν δουλευουμε μια γομωση στα ανωτερα τις ορια με καθε αλλαγη του καιρου μπορει να μας κρεμασει ετσι μπορει να γινει και στα κατωτερα της ορια.

Εγω παντως πριν μερικα χρονια ειχα κανει δοκιμη ΑΟ στα 40γρμ.Τα 36γρμ θεωρουσα οτι ειναι εκτος των προδιαγραφων της.Απ'οτι βλεπω ομως και ακουω(διαβαζω)εδω μια χαρα τα παει.Αν θυμαμαι καλα την ειχα γεμισει/684 2,00χ40.Βισμα SG14 και ρελι 57,7.Την ειχα μετρησει και αν δεν κανω λαθος στο 1,5μ απο το στομιο εδινε 415μδ.Με επιφυλαξη ομως.Πρεπει να βρω το "τεφτερι" για σιγουρα.Σαν ταχυτητα για 40γρμ δεν την λες και μικρη.Τα σκοτωματα που ειδα ηταν πολυ καλα.Σε "καλο" καιρο ομως.Δεν εμειναν καθολου να δω τι κανουν σε πολυ κρυο..xm.Ηταν η εποχη που ημουν κολλημενος με την αγαπημενη μου Sipe και δεν προχωρισα σε νεες δοκιμες.Την εχω στα υπ'οψην ομως..;)

Status
Not open for further replies.
Back