Στην ιδιογομωση ναι,ειναι ευκολο με μικροαλλαγες, στα εμπορικα δεν ειναι απαραιτητο για μενα... Ειναι αναλογα με την συνταγη που χρησιμοποιουν...Να συμπληρώσω και στα γραμμάρια κατά την άποψή μου...
Στην ιδιογομωση ναι,ειναι ευκολο με μικροαλλαγες, στα εμπορικα δεν ειναι απαραιτητο για μενα... Ειναι αναλογα με την συνταγη που χρησιμοποιουν...Να συμπληρώσω και στα γραμμάρια κατά την άποψή μου...
Εννοειτε μειώνουμε κατά ενα νούμερο τα σκάγια, π.χ.από νούμερο 9 σε 8;Το ξεπερναμε αυξάνοντας την μαζα των σκαγιων, δηλ αυξανουμε κατά ένα νουμερο τα σκαγια
Για να το πούμε σωστά μικραινουμε το νούμερο ή χοντραινουμε τα σκαγια.Εννοειτε μειώνουμε κατά ενα νούμερο τα σκάγια, π.χ.από νούμερο 9 σε 8;
Πολυ χρήσιμα τα παραπάνω..![]()
http://www.idiogomosi.com/pages/posts/reliazontas-chamilotera-apo-ta-stantar-198.phpΚαλησπέρα παιδιά!Αν ένα φυσίγγι το κλείσουμε στα 57,5 και το ίδιο το κλείσουμε στα 57.3 θα έχει μεγάλη διαφορά?Απο αποψη κατανομής .Σημείωση η πυριτιδα είναι Α1 και το καψούλι Μ686 αν αυτό βοηθάει. ..
προχωρώ σε αγορά υλικών για να γεμίσω 600 φυσίγγια περίπου με τα εξής χαρακτηριστικά
aquila 1.70 σκάγια 9αρια 32γρ. κάλυκας fiocchi 616 τάπα b&p 21 με κάποιες ίσως αλλαγές σε κάλυκες η τάπες αν δεν βρεθούν ετοιμοπαράδοτα καποια από την αρχική
οδηγίες του φίλου μου που μόνο με ιδιογόμωση κυνηγάει ο οποίος και θα τα γεμίσει
η γνώμη σας δεκτή![]()
Για στεγνο καιρο βοριαδακι ειναι καλη η aquila,για υγρασια δεν κανει,ματωμενα πουλια και ζωντανα!!!Δεν έχω γεμίσει aquila αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα... Μην ξεχάσεις σε παρακαλώ να μας πεις αν σου αρέσει!
για του χρόνου κάνω κουμάντο ΜάνοΔεν έχω γεμίσει aquila αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα... Μην ξεχάσεις σε παρακαλώ να μας πεις αν σου αρέσει!
για τα μπασίματα του χρόνου και μέχρι μέσα Νοεμβρίου καλή δεν θα είναι;;;;.....για πιο μετά θα γεμίσουμε g3000 αλλά θα τα πούμε στην πορείαΓια στεγνο καιρο βοριαδακι ειναι καλη η aquila,για υγρασια δεν κανει,ματωμενα πουλια και ζωντανα!!!
αυτό μου πρότεινε κι ο φίλος μουΑν τοτε γεμισεις με G3000 γιατι δεν γεμιζεις μονο μ'αυτη; Θα σε καταπληξει το ποσο γλυκεια τουφεκια δινει, ακομα και σε συνθηκες καλοκαιρινες
κι εγώ την αγαπώ και στους -10 την ερωτεύτηκα με πάθοςπεστα ρε βικτωρα για την g3000 γιατι αν τα πω εγω θα θεωρηθει σικε.αγαπαω τρελλα g3000