Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
1lzcPFC.jpg

Τα πρώτα επιτυχημένα χάρτινα αστέρια,θέλει πολύ δουλειά το χάρτινο...
Για να δούμε αν κάνουν τίποτα στις δοκιμές..
Μπράβο Γιάννη ! Όμορφα

παιδιά έχει δοκιμάσει κάνεις την g3000 σε 28 γρ. ;;; στο 1.55 αστέρι 30γρ cx2000 δουλεύει καλά, αν αφήσω το1.55 με ρέλι και 28γρ θα δουλέψει;;;;
Κατέβασε την σε 67άρι κάλυκα στο 1.50 με 688 με το ίδιο κυάθιο κ θα ...εργαστεί .what..what..what.

Βγαζει δυναμη???ειναι δυνατο η μονο για παγωνια κανει..? Για δωσε πληροφοριες σετ απ, θερμοκρασιες κλπ...
Βγαζει δυναμη ναι κ το θελει το κρυαδακι του... Σκορπιζει λιγο με τη ζεστη... Το εστησα πριν λιγους μηνες που επαιξα μαζι της...
Δεν μου αρεσει στην αισθηση ομως αυτη η πυριτιδα... Κοφτη κ αποτομη, προτιμω την M92S...

Τι γεμηζω με μαληνη και αλ βρωμης 1,6 αλλα και με βυσμα κανει πολυ δυνατο σε κλοτσιμα δεν ειναι με παγωνιες ειναι θανατος αλα το ριχνω και σε καλο καιρο

Βγαζει δυναμη ναι κ το θελει το κρυαδακι του... Σκορπιζει λιγο με τη ζεστη... Το εστησα πριν λιγους μηνες που επαιξα μαζι της...
Δεν μου αρεσει στην αισθηση ομως αυτη η πυριτιδα... Κοφτη κ αποτομη, προτιμω την M92S...
Με 686 καψουλι εχει μετριθει σε κανονακι 820 περιπου αλλα εγω το παταω στο 57,5

το σετ απ δοκιμάστηκε σήμερα με πολύ ωραία αποτελέσματα, οι μαύρες πέφταν στουπιά, σε αποστάσεις 25/35+ (παπάκια τίποτα,νέκρα..) πολύ ευχάριστη τουφεκιά για 38αρι μαλακό αλλά αποτελεσματικό!
mb36 • 1.92 •38γρ σκάγια, χαρτονάκι,μάλλινη,φελλός,ποτηράκια ρέλι στα 60χλ.
25463696_1628889150504089_1696841028_n.jpg

Έχει τύχει να διαβάσω αρκετές φορές σχόλια για την διαβρωτική ιδιότητα της sipe. Ισχύει πραγματικά κάτι τέτοιο? Το ίδιο παίζει και για την S4? Την sipe την χρησιμοποιώ πολλά χρόνια (αγαπημένη μου πυρίτιδα μαζί με την jk6) και παρόλο που είμαι πολύ επιμελής με την καθαριότητα των όπλων μου με έχει βάλει σε σκέψεις.

Στις καραμπίνες όμως και ειδικά τις αερίων τι γίνεται που τα αέρια της καύσης πάνε σχεδόν παντού???
Ας πάνε..Αν καθαρίζονται άμεσα κ όπως πρέπει τότε τι πρόβλημα μπορεί να υπάρξει..
Εξάλλου είναι γνωστό ότι τα όπλα δεν τα καταστρέφουν οι πυρίτιδες κ χρήση αλλά η κακή η ακόμη κ η λαθος συντήρηση..

Εται λέγεται κ γράφεται από πολύ παλιά κ έτσι πρέπει να είναι..
Αφού όμως είσαι πολύ επιμελης με την καθαριότητα τότε δεν έχεις να φοβασε τίποτα..
Τασο γεμιζω χρονια με sipe τη ζημια την εκανε ποιο πολυ το καψουλι 6,45

Εγώ πάντως την διαβρωτική ιδιότητα της νιτρογλυκερίνης που έχουν οι διβασικές πυρίτιδες (SIPE, S4, Tecna κλπ.) την έχω παρατηρήσει μόνο στα κουτιά αποθήκευσής τους και ύστερα από πολύχρονη αποθήκευση! Στα όπλα δεν έχω δει το παραμικρό...

Status
Not open for further replies.
Back