Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
SIPE. ...........Τι να πω για αυτό το υλικό. Την γεμιζω από 28 μέχρι 37 γρ.Αυτήν και την jk6 μόνο στο ψωμί δεν την αληφω. Ας μου κάνει τα χατηρια και ας μου λιώσει και τις κανες.Κανες υπάρχουν. Μετά την 40 χρόνια θα πάρω άλλη.
ετσι μπραβο εεε τι με ενα οπλο θα γερασουμε

SIPE. ...........Τι να πω για αυτό το υλικό. Την γεμιζω από 28 μέχρι 37 γρ.Αυτήν και την jk6 μόνο στο ψωμί δεν την αληφω. Ας μου κάνει τα χατηρια και ας μου λιώσει και τις κανες.Κανες υπάρχουν. Μετά την 40 χρόνια θα πάρω άλλη.

28....εεεεε!!!!!!!!!!!!...........sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Σε χρωμιωμενη κανη, εχουμε διαφορα στο ρυθμο διαβρωσης;
Το μεταλλικό χρώμιο είναι εξαιρετικά ανθεκτικό σε χημική προσβολή (διάβρωση και οξείδωση), γεγονός που εξηγεί και την χρήση του ως συστατικό κραμάτωσης στον ανοξείδωτο χάλυβα και ως επικάλυψη (επιχρωμίωση).

Εχουν αλλαχτεί δυο καννες φιλων...
Ευτυχώς,ηταν στην εγγυηση!
Υπευθυνη η...μελαχρινη κυρία!;)
Το προβλημα ειναι με τους ΑΚΑΥΤΟΥΣ κοκκους.
Στα αυτογεμη,ιδιαιτερα!
Ισως και σε δικκανα με αυτοματους εξωλκεις...
Μενει ακαυτη στα τοιχωματα της θαλαμης,
Καθως "τιναζεται"ο καλυκας κατα την εξωλκευση του...
Τυχον ακαφτη που εχει στο εσωτερικο του,τινάζεται και μενει στην θαλαμη...
Το επομενο φυσιγγι,την κολλαει κυριολεκτικά,πανω στα τοιχωματα!
Το εργο,εχει αρχισει!
Την Κυριακή,εριξα μονο sipe...
Οση ωρα εκανα να καθαρισω ολο το οπλο,εκανα για να καθαρισω και την θαλαμη της Centro!

Χωρίς να θελω να αμφισβητήσω κατι , η παραμονή της sipe στο φυσίγγι μεχρι να τύχει να χρησιμοποιηθεί (κατι το οποίο μπορει να παρει και χρονια) δεν επρεπε θεωρητικά να καταστρέφει το πλαστικό και το μέταλλο του κάλυκα καθώς και το πλαστικό της φούστας του συγκεντρωτηρα;

Εχουν αλλαχτεί δυο καννες φιλων...
Ευτυχώς,ηταν στην εγγυηση!
Υπευθυνη η...μελαχρινη κυρία!;)
Το προβλημα ειναι με τους ΑΚΑΥΤΟΥΣ κοκκους.
Στα αυτογεμη,ιδιαιτερα!
Ισως και σε δικκανα με αυτοματους εξωλκεις...
Μενει ακαυτη στα τοιχωματα της θαλαμης,
Καθως "τιναζεται"ο καλυκας κατα την εξωλκευση του...
Τυχον ακαφτη που εχει στο εσωτερικο του,τινάζεται και μενει στην θαλαμη...
Το επομενο φυσιγγι,την κολλαει κυριολεκτικά,πανω στα τοιχωματα!
Το εργο,εχει αρχισει!
Την Κυριακή,εριξα μονο sipe...
Οση ωρα εκανα να καθαρισω ολο το οπλο,εκανα για να καθαρισω και την θαλαμη της Centro!
Λογικά το ίδιο θα ισχύει και για τις άλλες δυο ... μελαχρινές κυρίες, αφού η σύνθεσή τους είναι ίδια !!! .xm.
Μωρέ καλά κάνω εγώ και δεν τις γουστάρω!!! Ένας λόγος παραπάνω να τις αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι!!! :D
Χαλάλι σας λοιπόν ... Εγώ μπορώ και δίχως τους ... .yel. .buy.
Πουλιά να βρίσκω (αλλά πούντα???), και χρόνο για κυνήγι, αυτό είναι το θέμα ... μα από μπαρούτια, μπόλικα ... .sarcastic. .my man.

Μας κάνατε την καρδιά περιβόλι!!! Για ρίχτε καμιά συνταγή με mbx32 τώρα να γουστάρουμε. Γεμίζει ένας φίλος 1,70x33 gualandi sg22 με cx2000 στα 58mm. Μου είχε φανει καλό στον πίνακα αλλά δεν το είχα κυνηγήσει ποτέ. Επίσης έχει σταθερότητα ανά lot ή όχι?

Μας κάνατε την καρδιά περιβόλι!!! Για ρίχτε καμιά συνταγή με mbx32 τώρα να γουστάρουμε. Γεμίζει ένας φίλος 1,70x33 gualandi sg22 με cx2000 στα 58mm. Μου είχε φανει καλό στον πίνακα αλλά δεν το είχα κυνηγήσει ποτέ. Επίσης έχει σταθερότητα ανά lot ή όχι?
Καληηη Γερασιμε!!
Μονο στο υψος...
57.5mm.
Σκοτώνει!
Για lot,δεν εχω αποψη...
Δεν τα "βρήκαμε",στις προσκοπευσεις και χώρισαν οι δρομοι μας....

Όταν λες Γιάννη προσκοπεύσεις? Πιο αργό ή πιο γρήγορο από τα γούστα σου? Με τον sg22 θα κλείνει καλά λες ή θα κάνει βαθουλωματάκι? Επίσης μπορεί να δουλέψει το ίδιο καλά και 32 και 34 γραμ.?

Όταν λες Γιάννη προσκοπεύσεις? Πιο αργό ή πιο γρήγορο από τα γούστα σου? Με τον sg22 θα κλείνει καλά λες ή θα κάνει βαθουλωματάκι? Επίσης μπορεί να δουλέψει το ίδιο καλά και 32 και 34 γραμ.?
Πιο γρηγορο...
Απ'οτι ακουω,παει και στα 34...και στα 35...

Με τον sg22 κλείνει τέλεια... Αν κ εγώ προτιμώ τον z2m με αυτή την κυρία... Δουλεύει άνετα από 30 μέχρι 35γρ κ αν κ είχα ακούσει ότι δεν έχει μεγάλη σταθερότητα στα λοτ, έχοντας ρίξει πολύ κ σε πολλά διαφορετικά λοτ, δεν παρατήρησα τίποτα τέτοιο... Τι θες να φτιάξεις για να σε βοηθήσω?

Μας κάνατε την καρδια περιβολή με την sipe.... Χτες καθαριζα τα οπλα απο την μελαχρινή κύρια.... Οντως υπολείματα στα τοιχώματα της καννης.... Αρχικα δούλεψε βουτρσακι ορειχάλκινο με wd40..... Εν συνεχεια ανέλαβε δραση το g96.... Το αποτέλεσμα ηταν ο απόλυτος καθρέπτης....όσο καλη ειναι αυτη η κύρια αλλο τόσο συχνό καθαρισμα θελει η καννη....έτσι που μπλεξαμε με την sipe είμαστε για καθαρισμα οπλων μια φορα την εβδομαδα στανταρακι....η ιταλιδα και η αμερικανα μετα το μασάζ....
vQDWoRm.jpg

Y5cxhOc.jpg

Με τον sg22 κλείνει τέλεια... Αν κ εγώ προτιμώ τον z2m με αυτή την κυρία... Δουλεύει άνετα από 30 μέχρι 35γρ κ αν κ είχα ακούσει ότι δεν έχει μεγάλη σταθερότητα στα λοτ, έχοντας ρίξει πολύ κ σε πολλά διαφορετικά λοτ, δεν παρατήρησα τίποτα τέτοιο... Τι θες να φτιάξεις για να σε βοηθήσω?
Κυρίως θέλω ένα φυσίγγι στα 32 ή 33 γραμ. μαλακό & γρήγορο για φθινόπωρο και μετά. Αν δουλεύει και 34άρια για πιο δύσκολους καιρούς καλοδεχούμενο αν και αυτά τα φυσίγγια θα είναι λίγα. Για 24άρια και 28άρια για την έναρξη έχω τις άκρες μου. Thanks!!!

Status
Not open for further replies.
Back