Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
οποιος δεν ειναι Εθνοφυλακας και δεν εχει G3 καλη και η καραμπινα με μονοβολα και ενιαβολα , μονο που απαγορευτε επησημα απο την ευρωπαικη ενωση σε πολεμηκες επειχηρησεις , γιαυτο ο στρατος και η αστυνομια δεν εχουν καθολου λειοκανα , μονο στην Αμερηκη επητρεποντε σε μαχες

Για Α1 μου κανει
Κ εγώ όσο έψαξα,εκεί καταλήγω,αλλά για τις Α1 δεν έβλεπα γκρι φυλλιδια,παρά μόνο πράσινα,για PSB3 μοιάζει καθόλου;το nova club του Κυργια ειναι,κάποτε γεμιζοταν με την SLC,αλλά δεν γνωρίζω πως είναι αυτη

Ξέρει κανείς ποια πυρίτιδα είναι αυτή;
Είναι από 32αρι φυσιγγι κ ο κατασκευαστής δίνει πιέσεις 650 bar
Μανώλη το κόψιμο της θυμίζει κάποια πυρίτιδα της vectan αλλά οι γκρι κοκοι με μπερδεύουν ίσως κάποια παλιά παρτίδα.

Κ εγώ όσο έψαξα,εκεί καταλήγω,αλλά για τις Α1 δεν έβλεπα γκρι φυλλιδια,παρά μόνο πράσινα,για PSB3 μοιάζει καθόλου;το nova club του Κυργια ειναι,κάποτε γεμιζοταν με την SLC,αλλά δεν γνωρίζω πως είναι αυτη
Τα τελευταία χρόνια, απ'όσο έχω ακούσει, και έχω δει, ο Κύργιας στα φυσίγγια του δουλεύει ισπανικές πυρίτιδες... Οπότε κάποια PSB είναι, πιθανόν PSB3 ...
Δεν είναι Α1 πάντως, θα έβαζα στοίχημα! Το Nova ήταν ανέκαθεν το "οικονομικό" φυσίγγι του. Και οι πυρίτιδες Vectan δεν είναι ιδιαίτερα "οικονομικές" ...
Και οι κατασκευαστές που γεμίζουν κάποιο φυσίγγι τους με Α1 συνήθως το αναφέρουν ρητά, για ευνόητους λόγους ...
Όσο για SLC ξέχνα το. Αυτή ήταν μια φορά κι έναν καιρό ... και είχε χρώμα ανοιχτό γκρι, αν θυμάμαι καλά.

Status
Not open for further replies.
Back