Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παιδιά τα σκάγια είναι ανάμεικτα ήδη άρα να τα βάλω σε στρώσεις δεν γίνεται....οπότε μάλλον θα πάνε για διασπορας
9αρια και 7αρια ανακατεμένα που έριξα στον πίνακα και στα πιάτα την περασμένη εβδομάδα ήταν μια χαρά!!!

Ο Βαγγέλης είπε ότι τα πέντε κιλά είναι σκάγια ανακατεμένα από 7 έως 10, σε μια άγνωστη αναλογία και προφανώς το μίγμα δεν θα είναι ομογενοποιημένο... άρα κάθε γεμισιά=τουφεκιά θα έχει και πολύ διαφορετική συμπεριφορά....

Ο Βαγγέλης είπε ότι τα πέντε κιλά είναι σκάγια ανακατεμένα από 7 έως 10, σε μια άγνωστη αναλογία και προφανώς το μίγμα δεν θα είναι ομογενοποιημένο... άρα κάθε γεμισιά=τουφεκιά θα έχει και πολύ διαφορετική συμπεριφορά....
Για μικροπουλια μια χαρα θα είναι! Ριχτε ντουμανι.

Καλημερα!!μια ερωτηση,παιζει ρολο η θερμοκρασια περιβαλοντος οταν κατασκευαζουμε ενα φυσιγγι;
Δηλαδη , εχω καποιο σεταπ,το φτιαχνω το φθινοπωρο.
Αν φτιαξω το ιδιο το καλοκαιρι που εχει 30και βαθμους θα υπαρξει
διαφορα στα φυσιγγια;

Σε οσα εχω φτιαξει, διαφορες δεν εχω δει. Γεμιζω πχ τα τσιχλοφυσιγγα και καλοκαιρι, και τα ριχνω ολη τη σαιζον. Ομως, εδω οι χειμωνες ειναι κατα κυριο λογο ηπιοι οποτε ισως να μη βλεπω εμφανεις διαφορες.

Απο την αλλη, εταιριες που γεμιζουν φυσιγγια, τα πωλουν σε διαφορα μηκη και πλατη της γης, ειδικα οι μεγαλες. Αυτοι γεμιζουν σε συγκεκριμενα μερη, οποτε βγαλε συμπερασμα

Καλημερα!!μια ερωτηση,παιζει ρολο η θερμοκρασια περιβαλοντος οταν κατασκευαζουμε ενα φυσιγγι; Δεν παιζει ρολο κανενα τι εποχη φτιαχνεις τα φυσηγγια
Δηλαδη , εχω καποιο σεταπ,το φτιαχνω το φθινοπωρο.
Αν φτιαξω το ιδιο το καλοκαιρι που εχει 30και βαθμους θα υπαρξει
διαφορα στα φυσιγγια;

Τα πλαστικά επειρεαζοντε από την θερμοκρασία αν γεμίζεις με 0 βαθμούς θα ρελιαζεις λίγο πιο σκληρό πλαστικό κ το ανάποδο σε 30 βαθμούς. Κλειστός χώρος κ θερμοκρασία δωματίου. Εννοιτε ότι την πυριτιδα δεν την αφήνουμε πότε εκτός κλειστού δοχείου αλλάζουν τα ποσοστά της υγρασίας

Σακη για την πυριτιδα σιγουρα δεν μενει εκτεθυμενη!
επειδη εκει που φτιαχνω τα φυσιγγια το καλοκαιρι εχει πολυ ζεστη,
Σκεφτηκα μηπως υπαρχει θεμα!γιατι συνηθως φτιαχνω απο σεπτεμβρη και μετα!και αρκετες φορες δεν προλαβαινω και τρεχω τελευταια στιγμη!
Τωρα καλοκαιρακι και λιγο ελευθερος χρονος ειπα να κανω την καβατζα μου!!

Καλησπέρα παιδιά....τι παίζει με τα ανάμεικτα σκάγια στην ιδιογομωση? Μου δώσανε 5 κιλά σκαγια και είναι από νούμερο 7εως 10 ...θα έχω θέμα στα στάνταρ σετ απ' των 32 γραμμαρίων? Σκεφτομαι να τα φτιάξω διασποράς με διασπορεα χωρίς πτερύγια για πολύ κοντά....
ειχα ανηξει ενα φυσιγγι γνωστης ετεριας για ευγενη θυραματα 36 γραμμαριων ,υποτηθετε 7αρι , και βρηκα μεσα ολα τα μεγεθη αναμηκτα αχταρμα που λενε σκαγιων απο 7αρι μεχρη 9αρι , και τα σκαγια ηταν θαμπα , χωρης ιχνος γιαλαδας

Σακη για την πυριτιδα σιγουρα δεν μενει εκτεθυμενη!
επειδη εκει που φτιαχνω τα φυσιγγια το καλοκαιρι εχει πολυ ζεστη,
Σκεφτηκα μηπως υπαρχει θεμα!γιατι συνηθως φτιαχνω απο σεπτεμβρη και μετα!και αρκετες φορες δεν προλαβαινω και τρεχω τελευταια στιγμη!
Τωρα καλοκαιρακι και λιγο ελευθερος χρονος ειπα να κανω την καβατζα μου!!
Η ζέστη δεν τα επιρεάζει. Αυτό που σίγουρα πρέπει να αποφεύγεται είναι να μην γεμίζουμε τις μέρες με πολύ υγρασία!

ειχα ανηξει ενα φυσιγγι γνωστης ετεριας για ευγενη θυραματα 36 γραμμαριων ,υποτηθετε 7αρι , και βρηκα μεσα ολα τα μεγεθη αναμηκτα αχταρμα που λενε σκαγιων απο 7αρι μεχρη 9αρι , και τα σκαγια ηταν θαμπα , χωρης ιχνος γιαλαδας
Ε πες μας κ ποιο ήταν αυτό το φυσιγγι

Ασχετο σχολιο: Δεν υπαρχουν θηραματα ευγενη και αγενη. Ο καθενας κυνηγαει οτι μπορει να βρει ή του αρεσει, και για τον καθενα ακομα και το πιο ταπεινο θηραμα μπορει να ειναι το σημαντικοτερο. Μην βαζετε ταμπελες

Καλημερα!εχω ερωτηση παλι!
Ειχα φτιαξει καποιο σετ απ με α1 και μαλλινη!
Καναμε καποιες δοκιμες με τον κουμπαρο μου και συγκρισεις
Με ετοιμο φυσιγγι που χρησιμοποιει αυτος με συγκεντρωτηρα!
Και στις δοκιμες ειδαμε οτι παρολο που ειχα μαλλινη,ειχα περισσοτερη συγκεντρωση απο το αλλο φυσιγγι!
Λογικα δεν επρεπε να ανοιξει πιο πολυ με την μαλλινη;
Με το ιδιο οπλο και τσοκ ριξαμε τα φυσιγγια!στην ιδια αποσταση!
Και γενικα βλεπω οτι εχω πιο πολυ συγκεντρωση με τα δικα μου φυσιγγια
Οι αποστασεις που ριχνω ειναι πιο κοντινες!αρα θα ηθελα λιγο ανοιγμα ακομα!μηπως κανω καποιο λαθος στην κατασκευη;

Αδύναμη εννοούμε αν έχεις βάλει λιγότερη πυρίτιδα από την επιτρεπόμενη δόση.
Αδύναμη μπορεί να γίνει αν έχεις χρησιμοποιήσει μόνο την μάλλινη τάπα χωρίς πλαστικό εμφρακτήρα. Λόγο διαφυγή αερίων.
Η από λάθος πάτημα κλείσιμο δεν αναπτύχθηκε η απαιτούμενη πίεση

Status
Not open for further replies.
Back