Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καρδάρας sg gt drago.. νομίζω είναι αρκετά σκληρά..
Θα διαφωνήσω ως προς τον SG, που πιστεύω ότι είναι από τα πιο μαλακά βύσματα που κυκλοφορούν (αν όχι το πιο μαλακό)!!! Σκληρά βύσματα θα έλεγα τα Spark και Vzero, τα Aquila, τα GT, τα ΜΑΧΑΜ κλπ.
Τον Z2M τον θεωρώ αρκετά πιο σκληρό από τον SG ... και παρεμπιπτόντως, εμένα μου έχει δώσει πολύ καλύτερες συγκεντρώσεις και κατανομές από τον SG, σε ίδια σετ-απ.
Και οι Giovanni επίσης είναι πιο σκληροί από τους SG αν και μοιάζει το αμορτισέρ τους.
Για του Καρδαρά δεν έχω άποψη γιατί δεν τους έχω δουλέψει ... Παρόλο που έχω μερικούς από φυσίγγια που έχω σφάξει δεν τους έχω συγκρίνει με αντίστοιχους Gualandi να δω πόσο διαφέρουν στη σκληρότητα ...

Μια συνταγή ΓΙΑ τσιχλες μετά από πολύ καιρό και από εμένα. Την έριξα πέρσι σχεδων αποκλειστικά. Με όλους τους καιρούς .csb1.1.65 /688 /ζ2μ 21 /32 γρ σε νούμερα από 7 μέχρι 9. Σε ολλα σκοτονε καλά. + μερικά μικροπαπα που ήρθαν σε καλή απόσταση.

Μια συνταγή ΓΙΑ τσιχλες μετά από πολύ καιρό και από εμένα. Την έριξα πέρσι σχεδων αποκλειστικά. Με όλους τους καιρούς .csb1.1.65 /688 /ζ2μ 21 /32 γρ σε νούμερα από 7 μέχρι 9. Σε ολλα σκοτονε καλά. + μερικά μικροπαπα που ήρθαν σε καλή απόσταση.
Άμα βλέπω CSB και Z2M μ' αρέσει !!! .well done. ;)
Υ.Γ. Σκοτώνουν οι μονοβασικές στην υγρασία ;;;;;; :eek: .sarcastic. .sarcastic.

Last edited:
Το Ζ2Μ ειναι μαλακο βυσμα. Αν θελετε ομως βυσμα μεγαλυτερης σκληροτητας, η ιδια εταιρια βγαζει τον Diamante, που ειναι πιο ακαμπτος
Βίκτωρα,
Σε δοκιμές που είχα κάνει παλαιότερα και οι δύο (Z2M & Diamond, στο ίδιο ύψος) έβγαζαν τις ίδιες ταχύτητες και πιέσεις και τους χρησιμοποιούσα ενναλάξιμα.

Βίκτωρα,
Σε δοκιμές που είχα κάνει παλαιότερα και οι δύο (Z2M & Diamond, στο ίδιο ύψος) έβγαζαν τις ίδιες ταχύτητες και πιέσεις και τους χρησιμοποιούσα ενναλάξιμα.
Κ εγώ στον ταχογραφο ίδιες ταχύτητες με tecna κ mb32 κ μόνη αλλαγή στους δύο συγκέντρωτηρες... Ο Diamante με λίγο καλύτερη συγκέντρωση... Σε πιέσεις δυστυχώς δεν έχω πρόσβαση...

Στα 15 +++++χρονια που γεμιζω πιστευω οτι ξερω λιγα πραγματα.μπορι και οχι ομως και να λεω μαλακιες
και εγω αδερφε γεμιζω απο το 2001-2002 δευ θυμαμαι . Σκληρος ειναι ο drago 20 πατημενος ειναι στα 73 κιλα αντιστοιχα o sg 19 πατημενος ειναι στα 28 κιλα μετρημενα με δυναμομετρο. Την μετρηση την εκανε αλλο παιδι παλιοτερα στο idigomosi .

και εγω αδερφε γεμιζω απο το 2001-2002 δευ θυμαμαι . Σκληρος ειναι ο drago 20 πατημενος ειναι στα 73 κιλα αντιστοιχα o sg 19 πατημενος ειναι στα 28 κιλα μετρημενα με δυναμομετρο. Την μετρηση την εκανε αλλο παιδι παλιοτερα στο idigomosi .
Ωραια τοτε λεω μαλακιες μικρος ειμαι ακομα θα μαθω;)

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.
Back