Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η πρωτη....
Δεν βγαινει ετσι τωρα.
Πρεπει να ειναι 10ετιας τουλαχιστον.
Τωρα βγαίνει παραπλησια με την δευτερη και με διασπαρτα κοκκινωπα φυλλιδια.
Σαν "κοψιμο" το ιδιο...

Καλησπέρα παιδιά....ποια η διαφορά των επιχαλκωμενων -επινικελωμενων με τα σκάγια 5% αντιμονίου συγκριτικά με την σκληρότητα -διατρηση?

καλησπέρα σας. Ενδιαφερομαι να ασχοληθω με την ιδιογομωση μιας και έχω όλα τα υλικά. Το ερώτημα μου είναι σε τι; αναλογίες; προσωπικά έχω πυρίτιδα Α1 και θέλω να γεμισω 7αρια σε 24 γραμμάρια για σκοποβολή. Ποσό πυρίτιδα να βάλω; ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

καλησπέρα σας. Ενδιαφερομαι να ασχοληθω με την ιδιογομωση μιας και έχω όλα τα υλικά. Το ερώτημα μου είναι σε τι; αναλογίες; προσωπικά έχω πυρίτιδα Α1 και θέλω να γεμισω 7αρια σε 24 γραμμάρια για σκοποβολή. Ποσό πυρίτιδα να βάλω; ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Καλησπέρα Βαγγέλη και καλώς ήρθες, αν θες πέρασε και από εδώ να μας πεις 2 λόγια για σένα https://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better-Γνωριμία.17/page-360

Φιλε Βαγγελη, η Α1 που εχεις δεν κατεβαινει τοσο χαμηλα σε βαρος. Θα σου συνιστουσα να ξεκινησεις διαβαζοντας πρωτα, πριν ασχοληθεις με τα 24γρ

Τώρα που το λες, η ακόμα πιο νέα gm3 έχει αλλαγή ή είναι σαν την προηγούμενη, δηλαδή για προσάναμμα?? .sarcastic.
Αχχαχαχαχαχ δεν ξέρω καθόλου bill.. μετά από αυτά που άκουγα για το λοτ της φρίκης που άναψε τα ελληνικά τζάκια επι 1 χρόνο δεν μου πέρασε από το μυαλό να πάρω... .sarcastic.

Τι ανακατεμα να κανεις Γιωργο?
Σε τι ποσοστο?
Θα γεμισεις σε ογκομετρικο?
Αν εχουν διαφορετικο ειδικο βαρος πως θα ειναι σταθερη η αναλογια?
Με το δουλεμα του ογκομετρικου η βαρυτερη(αν ειναι βαρυτερη),θα κατεβαινει χαμηλοτερα και θα σου αλλαζει την αναλογια του μιγματος!
Ποια θα ειναι η δομη του μίγματος?
Ποια ειναι η προοδευτικοτητας καθεμιάς ?
Πως θα τυχει η καθε μια γομωση μεσα στον καθε καλυκα?
Για μενα,ασχολεισαι με την καθεμιά ξεχωριστα,χωρίς ανακατεματα!

Status
Not open for further replies.
Back