Γρηγορημε κεντρικη συντηξη.
πως μπορει να το πετύχει αυτό ένας ιδιογομωτης?
Καθαρά απο περιέργεια ρωτάω.
Γρηγορημε κεντρικη συντηξη.
Τασο ειναι σχετικα απλο αλλα ανεβαζει τις πιεσεις και χρειαζεται μονο στα φυσιγγια που εχουν μπαφερ η πολυ ρηχο ρελι για να το κρατησει.περνουμε το στιλο που κολλαμε τα καλωδια και ξεβιδονουμε τη μητη του η τη κοβουμε,και σπαμε λιγο τις γωνιες με μια λιμα.το αφηνουμε να ζεσταθει καλα και ακουμπαμε ελαφρα στο κεντρο απο το αστεριΓρηγορη
πως μπορει να το πετύχει αυτό ένας ιδιογομωτης?
Καθαρά απο περιέργεια ρωτάω.
Γιώργο το βρήκα νομίζω.Υπάρχει κάποιο υλικό-βερνίκι που να μπορείς να περάσεις με ένα πινελάκι από πάνω το αστεροειδές κλείσιμο ενός φυσιγγίου και ίσως το καψούλι, για να μην πάρει νερό εσωτερικά, ακόμα και αν σου πέσουν μέσα στο νερό; Εννοείται να είναι ακίνδυνο κάτι τέτοιο. Ένα γυναικείο μανό για νύχια θα έκανε δουλειά;
Χτες μαζι με το venetato αρχισαμε με το καινουργιο αποχτημα μας τα γεμισματα σε 3μιση ιντσες 52/54 γραμμαρια μηδενικα.
Λαου, λαου το πατε μου φαινεται να σας ριξει ο θεος το αστροπελεκι με τετοια σμπαρα που του ριχνετε...![]()
Οταν ειναι να τα βαρας για να τα χαιρετας, γιατι νο μην τα χαιρετας δυα χειραψιας.hit.
μήπως θυμάσαι και ύψος κλεισίματος?Σημερα εσφαξα ενα λαμπρο βεργινα.πυρητιδα c7. 1,70 σκαγια 33gr.βυσμα gt21.καψουλι 686.μαλλον ειναι η παλια c7.παντοσ αν θελη καποιοσ να φτιαξη ενα φυσηγγακι 33gr. με την c7.το κοστοσ θα του βγει καπου στα 6,20/40 με καινουργια υλικα αρκετα λιγοτερο απο φυσηγγι του εμποριου με c7.αν και ειναι πολυ ακρυβη 19ευρο τα 500gr.
57,9μήπως θυμάσαι και ύψος κλεισίματος?
Ωχ, ωχ μην τα λες δημοσια αυτα γιατι κατι παλικαρακια θα με περιμενουν στη γωνια... .buy buy.συνταγή αρης Καλαμάτα (ο δάσκαλος )
Η ΜΒ32 στα 34 γρ βγαζει φοβερο φυσιγγι γενικης χρησης, το εχω ριξει σε ολα τα δυσκολα θηραματα και με ολες τις καιρικες συνθηκες κ δεν με εχει προδωσει ποτε...Το μονο που μπορει να χρειαστει να μεταβαλεις λιγο ειναι να ρελιασεις λιγα δεκατα χαμηλοτερα κ μεχρι το 57,5 αν δεις στο κυνηγι οτι καποια πουλια πεφτουν ματωμενα αν και ο συγκεντρωτηρας που χρησιμοποιησες (GT) ειναι αρκετα σκληρος κ δουλευει και χωρις πολυ πιεση... Περιμενω εντυπωσεις κ στο κυνηγι....επίσης εντυπωσιακό ηταν το αποτέλεσμα με το ίδιο όπλο και τσοκ στα ίδια μετρα παλι με mb στα 34 γραμ.με νο6 σκάγια και συνταγή αρης Καλαμάτα (ο δάσκαλος ) τον οποίο θέλω να ευχαριστήσω και δημοσια για την βοήθεια με 1,75 και συγκέντ.Νόμπελ gt 21 κλεισμένο και αυτό στο 57,8.και στα 2 χρησιμ.καψουλι cx 2000.δυστυχώς δεν έχω φωτ.να βάλω.φίλε αρη το αποτ.στη συνταγή σου πραγματικα εντυπωσιακό.έχει πολλά παραπανω μετρα αυτό το φυσιγγι.
η mb32 ειναι το κατι αλλο.αλλα προσοχη πινακασ δεν λεει παντα την αληθειαΚαλημέρα κύριοι.μόλις αφιχθεις απο σκοπευτήριο απόλυτα ικαν.δοκιμάστηκαν διάφορα φυσίγγια επι πίνακι ιδιογομωση με παρα πολύ ωραία αποτ.τα πολλά θα σας τα πει ο Βίκτωρ εγώ θα σας πω τι είδα στ όπλο μου.τρομερή τουφεκια μου εδωσε η mb στο 1,65 32 με συγκ Νόμπελ gt 24 κλεισμένο στο 57.8.όπλο Baikal τοκαρισμα lm και mod. Carlson's στα 36 μετρα η οποία είχε κι αλλά μετρα.αυλός 18,4.επίσης εντυπωσιακό ηταν το αποτέλεσμα με το ίδιο όπλο και τσοκ στα ίδια μετρα παλι με mb στα 34 γραμ.με νο6 σκάγια και συνταγή αρης Καλαμάτα (ο δάσκαλος ) τον οποίο θέλω να ευχαριστήσω και δημοσια για την βοήθεια με 1,75 και συγκέντ.Νόμπελ gt 21 κλεισμένο και αυτό στο 57,8.και στα 2 χρησιμ.καψουλι cx 2000.δυστυχώς δεν έχω φωτ.να βάλω.φίλε αρη το αποτ.στη συνταγή σου πραγματικα εντυπωσιακό.έχει πολλά παραπανω μετρα αυτό το φυσιγγι.απο εδώ και πέρα μονο ιδιογομωση και ξερό ψωμί.τα υπολοιπα για ρελιαστα και μάλλινες στα 28 γρ.απο Βίκτωρ.και κάτι για τους μπαικαλακηδες.τελικά με τα Carlson το μπαικαλ γίνετε τουλαχιστον Beretta.η αγορά τους αξίζει παιδιά.αλλάζει όλο τ οπλο
Ποια ακριβώς Carlson, Ευριπίδη;.τελικά με τα Carlson το μπαικαλ γίνετε τουλαχιστον Beretta.η αγορά τους αξίζει παιδιά.αλλάζει όλο τ οπλο
MB36, ποια άλλη;Τις προηγουμενες μερες εκοψα καποια παλια bitourbo 15ετιας και βαλε και ηταν 2.20 με 36 18αρι βυσμα στα 57χιλιοστα πατημα,για μαντεψτε γατακια ποια πυριτιδα εχει πλεον αυτη τη προοδευτηκοτητα.........για να αντικαταστησει τη παλια καλη tekna![]()
Τα blued Γιάννη.LM και MOD.φοβερή απόδοση και το είδα και στα πιατακιαΠοια ακριβώς Carlson, Ευριπίδη;
Καλη προσπαθεια αλλα λαθος.MB36, ποια άλλη;