Την Β16 την θυμαστε?
Την δουλευε κανεις?
Τι οψη ειχε αυτη Γιαννη;
Την Β16 την θυμαστε?
Την δουλευε κανεις?
Γαλαζωπο χρωμα και πολυ πολυ λεπτα φυλλιδια.Τι οψη ειχε αυτη Γιαννη;
Βικτωρα οπως παντα ευγενης και κατατοπιστικοτατος. Σε ευχαριστω πολυ. Και εγω μαζευω τους καλυκες ειτε ειμαι με καραμπινα ειτε με δικανο. Απλα σε περπατητο τσιχλας με καραμπινα ειναι μπελας η συλλογη των καλυκων αλλα προσπαθω και το κανω.Για να αγορασεις πυριτιδα θες να στειλεις φωτοτυπια, ή να επιδειξεις, ταυτοτητα και ανανεωμενη αδεια κυνηγου ή σκοπευτη. Τα αλλα υλικα μπορεις να τα αγορασεις οπως και παλια. Η αναγομωση ουτε επιτρεπεται ουτε απαγορευεται. Ειναι η κλασσικη ασαφεια του νομου που την απαγορευει στους βιοτεχνες, χωρις να αναφερει ρητα τι συμβαινει με τους ιδιωτες. Οποτε θεωρησε πως απαγορευεται για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, οσο φυσικα αυτο ειναι δυνατον στο κρατος που ζουμε.
Τους καλυκες μου τους μαζευω ετσι και αλλιως γιατι σιχαινομαι το να βλεπω σκουπιδια κατω. Αυτο φυσικα μπορω να το κανω λογω δικανου, ευκολοτερα απο οτι μπορει να το κανει καποιος με αυτογεμες.
Τις πυριτιδες μου τις εχω αποθηκευσει στα κουτια που τις αγορασα. Κανονικα επειδη περιεχουν καποιο ποσοστο υγρασιας και καποιους διαλυτες που ειναι πτητικοι, με την παροδο του χρονου γινονται εκρηκτικοτερες και πιο ασταθεις. Οι κατασκευαστες λενε γυρω στην 10ετια, αλλα νομιζω ειναι παραπανω
Όταν θα γίνει πάλι εισαγωγή των πυρίτιδων B&P προβλέπω να τρέχει η σάρα και η μάρα για να τις αγοράσει. Χωρίς φυσικά να δικαιολογείται αυτό από την απόδοση τους. Καμία πυρίτιδα δεν αξίζει τόσο κατά την προσωπική μου άποψη. Μια απάντηση γιατί σταμάτησε η εισαγωγή τους όμως θα την ήθελα...Στα πλαίσια της συζήτησης για τη μη εισαγωγή των μπαρουτιών της B&P και αν και πότε θα ξαναρχίσει η εισαγωγή τους...
...προσωπικά...
Αυτή που θα ήθελα να δω στην Ελλάδα και να δοκιμάσω θα ήταν η GP...
Μάρέσουν τα 67 άρια σε χαμηλές γομώσεις .Δέν ανεβαίνω στο 1.70 που θέλω με 69άρι κάλυκα ....γιατί 67,4 και όχι 68,4?