Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ειμαι εθνοφυλακας , και πηγαμε με το ταγμα να κανουμε βολη με τα G3 , και ρηχναμε φυσιγγια του 1962 που εγραφαν πησω , και το κουτι τους , μας το εδηξε ο λοχιας , χωρης καμια εμπλοκη , ηταν Γερμανικα με γερμανικα γραμματα , τα ειχαι παρει τοτε ο στρατος για τα πολυβολα 7,62 , και για τα FN γιατι τοτε G3 δεν υπηρχαν

Και βληματα του Πρωτου Παγκοσμιου βρισκονται σε διαφορα μερη, και ειναι ακομα εκρηκτικα. Δεν χανει τις ιδιοτητες της η πυριτιδα με την παροδο των ετων, αλλοιωνεται η συμπεριφορα της. Γιαυτο οι εταιριες προσθετουν χημικα ωστε να σταθεροποιουν αυτη τη φυσικη διαδικασια, ή να την κανουν οσο το δυνατον πιο μακροχρονια

ειμαι εθνοφυλακας , και πηγαμε με το ταγμα να κανουμε βολη με τα G3 , και ρηχναμε φυσιγγια του 1962 που εγραφαν πησω , και το κουτι τους , μας το εδηξε ο λοχιας , χωρης καμια εμπλοκη , ηταν Γερμανικα με γερμανικα γραμματα , τα ειχαι παρει τοτε ο στρατος για τα πολυβολα 7,62 , και για τα FN γιατι τοτε G3 δεν υπηρχαν
Αυτές η δραστηριότητες απογορευωνται να γράφονται και να λέγονται δημόσια και μάλιστα σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς.
Είμαι σίγουρος ότι εχεται σχετική ενημέρωση. Στην ηλικία σας κακός σας έχουν στην εθνοφυλακη

Αυτές η δραστηριότητες απογορευωνται να γράφονται και να λέγονται δημόσια και μάλιστα σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς.
Είμαι σίγουρος ότι εχεται σχετική ενημέρωση. Στην ηλικία σας κακός σας έχουν στην εθνοφυλακη
Δεν ειναι σε καμια μυστικη υπηρεσια... Εγω στον Εβρο τρια χρονια που εζησα, εχω δει και <<διαφημιστικες>> αφισουλες για να προσελκυσουν κοσμο...
Επίσης τι έχει η ηλικία του??

Πυρίτιδες σε μεταλλικά κουτιά που έχουν πιάσει οξείδωση άρα κ υγρασία σίγουρα δεν είναι για γέμισμα..
Σε πλαστικά μπουκαλάκια,η μέσα σε φυσίγγια που όμως το μέταλλο τους δεν έχει σημάδια οξείδωσης θεωρώ πως δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα..
Σε παλιά χάρτινα φυσίγγια που έχουν συντηρηθεί άψογα χωρίς φουσκωματα κλπ έχω επιφυλάξεις..μήπως παρόλα αυτά έχει εισχωρήσει υγρασία στην πυρίτιδα μέσα από το χαρτί..

Αυτα δεν λέγονται εδώ
Υποτίθεται ότι στα νησιά και μάλιστα νησιά πρώτης γραμμής αυτα δεν υπάρχουν
Παρακαλώ να μην το συνέχεισουμε το θεμα
εδω κανουμε μεχρη και παρελαση , το μονο που απαγορευετε να μην λεμε τοποθεσιες και θεσεις , αλλα και ενημεροσης, οσο για την ηλικια περνουν απο 45 χρονον μεχρι τα 70

Και βληματα του Πρωτου Παγκοσμιου βρισκονται σε διαφορα μερη, και ειναι ακομα εκρηκτικα. Δεν χανει τις ιδιοτητες της η πυριτιδα με την παροδο των ετων, αλλοιωνεται η συμπεριφορα της. Γιαυτο οι εταιριες προσθετουν χημικα ωστε να σταθεροποιουν αυτη τη φυσικη διαδικασια, ή να την κανουν οσο το δυνατον πιο μακροχρονια
ακομα δεν εχω καταλαβη καμια αλλοιωση , ουτε να πεση η αποδοση τους

Tην καταλαβαινουμε ή οχι, η αλλοιωση υπαρχει γιατι ειναι μια χημικη διαδικασια που γινεται ετσι και αλλιως. Απλα οι σωστες συνθηκες αποθηκευσης την καθυστερουν, δεν την ακυρωνουν ομως
η αλλοιωση αυτη ειναι μονο στην πυρητηδα , η και στο καψουλι , ειναι επικυνδηνο να ρηχνουμε παλια φυσιγγια , η απλος δεν θα εχουν καλη αποδοση

Και στο καψουλι επισης. Στο καψουλι εκτος των αλλων ειναι και διαβρωτικο το αποτελεσμα παλιων καψουλιων.
Το αποτελεσμα ειναι διαφορετικο αναλογως το που εχουν αποθηκευτει και για ποσο καιρο. Αν ειναι πχ δικα σου, και ξερεις πως εχουν αποθηκευτει θα εχουν διαφορετικη αποδοση απο αγνωστης προελευσης και αποθηκευσης. Επικινδυνα δεν ξερω ποτε γινονται, ομως σε θηραματα που αξιζουν τον κοπο δε θα ρισκαρα αφλογιστιες, βραδυφλογιες και μειωμενες αποδοσεις απο φυσιγγια

αυτο για τον Αντρος ΧΑΝΤΕΡ που νομηζει οτι η εθνοφυλακη ειναι μυστηκη , το βρηκα στο ιντερνετ και μπορει ο καθενας να το βρει απο ολα τα κρατη του κοσμου https://www.pentapostagma.gr/2017/10/τί-συμβαίνει-δίνουν-βαρύ-οπλισμό-στου.html .terror..bye2.
Κύριε Νικόλα πάμε παρακάτω δεν είμαστε militare εδώ, καμία συνταγή για ιδιογομωση υπάρχει η θα λέμε για G3 και Kalashnikov.

Status
Not open for further replies.
Back