Μήπως δεν την έψαξες όσο θα έπρεπε γιατί σε απογοήτευσε αμέσως.?
Στην MB λόγω που την γνώριζες πολύ καλά ήταν εύκολη η χρήση της κάθε φορά..
Αυτό που λες το έχω διαβασει κ απο άλλους..και μου κάνει εντυπωση πως γίνεται με τις ισπανικές σε φυσίγγια εμπορίου να ειναι ευχαριστημένοι σχεδόν όλοι οι κυνηγοί..και ένας ιδιογομωτης να μην ειναι..που πιθανών θα μπορούσε να φτιάξει κ ακόμα καλύτερο φυσίγγιο...
Βικτορ απο πουΕπιτελους, ηρθε η ωρα. Παραγγειλα σκαγια, με 3 ευρω το κιλο. Το που θα τα ριξω δε ξερω, αλλα τουλαχιστον θα εχω να παιζω τα απογευματα
Ετσθ πως το έγραψες αλλιώς κατάλαβα..Mα δεν ειπα πως δε μου αρεσε, μια χαρα φυσιγγι εβγαλα. Το γιατι την εδωσα, εχει να κανει πως εχω πολλες μικροποσοτητες απο διαφορες, και θελω να φευγουν. Επειδη λοιπον θα καθοταν, την εδωσα του Μυρου. Οχι πως ηταν αξια λογου η ποσοτητα, αλλα γιατι οχι, αντι να καθεται;
Και αν δεν βγει έτσι,θα βγει κάπως έτσι..Το να αντιγραψεις ενα (Ισπανικο) φυσιγγι ειναι ευκολο και σου παιρνει 5 λεπτα.Να το κλεισεις ομως το ιδιο δυσκολο.
Μπορει τα στροφεια σου να μην ειναι τα καταλληλα με αποτελεσμα η ευκολη λυση ειναι να κατηγορηθει η πυριτιδα.
Γενικα μιλαω.......
α το ειδα απο που , πρεπει να μαζεψω χρηματα ανω τον 200 ευρω να κανω μια παραγκελια , για να εχω και τσαμπα μεταφορηκα , ας πουμε 3 τσουβαλια , και κανενα καψουλι , αργο να παρω αλλα εαν παρω περνω παντα ποσοτητα , τα σκαγια ειναι καλα στα 3 ευρω , η να πρωτημησω τα 3,20Επιτελους, ηρθε η ωρα. Παραγγειλα σκαγια, με 3 ευρω το κιλο. Το που θα τα ριξω δε ξερω, αλλα τουλαχιστον θα εχω να παιζω τα απογευματα
Και αν δεν βγει έτσι,θα βγει κάπως έτσι..![]()
Κ με cx2000 είναι πολύ καλό αλλά με 616 σκότωνει καλύτερα να ξέρεις...Σήμερα έσφαξα ένα extra Κεραυνός Βολιώτικο φυσίγγι και βρήκα τα παρακάτω :
Πυρίτιδα PSB-2
Fiocchi T3 616 1,90 x 35 Gualandi BRG 19 ή 20mm Νο 6. Επειδή με ενδιαφέρει για φάσα θα ήθελα απόψεις για το συγκεκριμένο setup.
Σίγουρα θα κάνω και δοκιμή πριν την χρήση. Αλλά με ενδιαφέρει να το στήσω και εγώ σε δικούς μου κάλυκες με cx2000.
Thanks Αρη. Έχω και καμμια 100αρια Fiocchi ΄616 με χαμηλό μέταλλο. Θα δοκιμάσω με αυτούς, αφού αναμένεται να έχω normal πιέσεις.Κ με cx2000 είναι πολύ καλό αλλά με 616 σκότωνει καλύτερα να ξέρεις...
Victor vs MB....θα κρατήσω το στόμα μου κλειστόΣτην MB λόγω που την γνώριζες πολύ καλά .
Τασο καλη και χρυση η csb1 αλλα αν πεσεις σε καμια μερα με νοτιαδουρα και μετα απο καμια καλη βροχη και την υγρασια κοντα στο 90+% καιρος δηλαδη που τον ξερεις και συ τι σκατοκαιρος ειναι εκει θα τα βρει λιγο σκουρα..στα μερη εδω σε μας μονο με τις διβασικες δεν προκειται να φοβηθεις ποτε τι καιρο θα εχειΚαλοριχτα με ωραία σκοτωματα κ σπασίματα..
Μόνο που ξέχασες να πάρεις κ λίγη csb1 να δεις τι μπαρουταρα ειναι...soc.![]()
...έχεις δίκο Βίκτωρα το vs ειναι λάθος έκφραση. Πάντως αυτό το κ.Νίκο με ξέρανε... αλλού μόνο κύριος δεν είμαι
![]()
Βρε κανένας??thinkΔώστε καλό σετ απ με csb1 για τσίχλα!!!
688 η uee-1.65-32-z2m 21-57,5Βρε κανένας??think