....ίσως στο τζάκι για προσάναμμα????2.10 Χ 36 SOKOL ΣΕ 6 Νο 15ετιας τι λετε να δοκιμασω να τα ριξω η θα την παρω στο χερι την beretta?
Σου έδωσαν και άλλη απάντηση απο άλλη διάσταση στο ράδιο2.10 Χ 36 SOKOL ΣΕ 6 Νο 15ετιας τι λετε να δοκιμασω να τα ριξω η θα την παρω στο χερι την beretta?
Όσον αφορά την πρώτη ερώτηση βεβαίως και μπορεί. Στην ανάκρουση { bar}, στην ταχύτητα που σου έγραψε ο < Adros Hunter>, στην κατανομή, στην βλητικότητα. Σε δοκιμή θα τα δείς αυτά. Δεν αποκλείει την πιθανότητα όμως να σου βγεί καλύτερο αποτέλεσμα.Ερωτηση: μπορει ενα κυαθιο να αλλαξει τη συγκεντρωση-διασπορα του σε διαφορετικο set up παντα μεσα σε λογικα ορια κ χωρις μεγαλες διαφορες μεταξυ των set up?
Ας πουμε σε μια συνταγη 32gr με ιδια πυρίτιδα, ιδιο καλυκα, ιδιο κυαθιο, ιδιο κλεισιμο αλλα διαφορετικο καψυλλιο?
Ευχαριστω για το χρονο σου!!Όσον αφορά την πρώτη ερώτηση βεβαίως και μπορεί. Στην ανάκρουση { bar}, στην ταχύτητα που σου έγραψε ο < Adros Hunter>, στην κατανομή, στην βλητικότητα. Σε δοκιμή θα τα δείς αυτά. Δεν αποκλείει την πιθανότητα όμως να σου βγεί καλύτερο αποτέλεσμα.
Στην δεύτερη ερώτηση τα καψύλλια 688 και 2000 ανήκουν στην κατηγορία μεγάλης ισχύος, το 686 και το 616 ( παλαιότερα ήταν ασταθές συμπεριφερόταν πότε σαν μέσης
ισχύος και πότε σαν μεγάλης, δεν ξέρω τι κάνει τώρα), είναι μέσης ισχύος. Τους κάλυκες με μέσης ισχύος καψύλλια τους γεμίζουμε με 0,10 το πολύ παραπάνω απ΄ότι τους
κάλυκες με 688 ή 2000 καψύλλια π.χ εάν γεμίζουμε με 688 ή 2000 1,65-1,70 (υγρασία- κρύο) στο 686,616 (παίρνοντας ως δεδομένο ότι είναι μέσης ισχύος} πάμε στο
1,70- 1,75 {υγρασία- κρύο}.
...Νίκο λείπει το ερωτηματικό, και στην ουσία διαβάζεις πως είναι το ίδιο με cx1000 και με 688Το ιδιο ειναι να κάψεις μια πυριτιδα με cx1000και το ιδιο με 688
Εάν το ρίξεις σε ίδιες καιρικές συνθήκες ας πουμε ζέστη το 688 θα σου ανοίξει την κατανομή λόγο βίαιης καυσης
Πρέπει να το στηνει με 67αρη κάλυκα Γιάννη ο Λάμπης γιατί βλέπω πολύ χαμηλό βύσμα.
Ξέθαψα προχτές ένα μισό κιλό f2*28 και είπα να την ανεβάσω στα 30γρ με spark.
Βίκτωρα σε 30 γρ..?Βαγγελη, οτι δοκιμες εχω κανει στην F2 προσωπικα ηταν με cx2000
Σε 686 θα το ανέβαζες σε 1,5 ή οχι ..?30gr εχω κλεισει στο 1.45x30 σε ριγμενο καλυκα Gordon, με Ζ2Μ21 και τριτο σταδιο στο κλεισιμο. Αν δεν χρησιμοποιησεις τριτο σταδιο, τοτε πας σε 24αρι βυσμα, στην περιπτωση μου Ζ2Μ24
Κουκλακια!!έκανα καμιά 50 άρα η πρώτη μαζική παραγωγή
![]()
![]()