Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Την έχεις δουλέψει την F2x28 σε 30 γρ ..? Εαν ναι με ποιο καψούλι είχες τα καλύτερα αποτελέσματα..?
Εχω βρεί καλό setup για 28 και 29 αλλά στα 30 το φοβήθηκα .. και δεν το ανέβασα
Εαν έχεις δοκιμασει σε 30 γρ θα ήθελα να μου πείς
Σε αστέρι 1.45*30 686,σε ρελι 1,50*30 cx2000.

έκανα καμιά 50 άρα η πρώτη μαζική παραγωγή:):)
16-223041.jpg

20190116-223037.jpg
Ωραια! Με τι στροφείο ρελιάστηκαν;

Το ζαμα του Λαναρα
αυτο εχω και εγω , κλεινη ωραια το φυσιγγιο , με καλη αποδωση ,και μπωρεις και μετα να το αναγωμοσης, εχω αδυναμια στα ρελιαστα , τα θεωρο ποιο παραδοσιακα φυσιγγια , γιατι ολοι το 1980 στο χωριο μονο ρελιαστα γεμηζαν , δεν υπηρχε αλλος τροπος γεμηζματος , και δεν ειχαν εργαλεια για αστερι

Καλή αρχή ... καλή επιτυχία !!! Εεε, τα ρελιαστά έχουν άλλη χάρη !!!!!!!!!!! .well done. .congrats.
Η συνταγή αν επιτρέπεται ;;; Έστω ποια πυρίτιδα και πόσα γρ. σκάγια ;;

Βέβαια επιτρέπετε Στέλιο και πρέπει να λέμε χωρίς να κρύβουμε δοκιμασμένα σετ απ, χωρίς το φόρουμ αλλά και με τις συμβουλές από κάποιους ανθρώπους-φίλους που με βοήθησαν θα πήγαινα στα τυφλά και ίσως έθετα σε κίνδυνο το όπλο και εμένα
csb1 1.72 nobell sport 688 καλυκας με gualandi 24 και 32 γρ 9.5 σκάγια πήγαν πάρα πολύ καλά με το 4 μαμά της Α400 στο τελευταίο περπατητο

Βέβαια επιτρέπετε Στέλιο και πρέπει να λέμε χωρίς να κρύβουμε δοκιμασμένα σετ απ, χωρίς το φόρουμ αλλά και με τις συμβουλές από κάποιους ανθρώπους-φίλους που με βοήθησαν θα πήγαινα στα τυφλά και ίσως έθετα σε κίνδυνο το όπλο και εμένα
csb1 1.72 nobell sport 688 καλυκας με gualandi 24 και 32 γρ 9.5 σκάγια πήγαν πάρα πολύ καλά με το 4 μαμά της Α400 στο τελευταίο περπατητο
Πάρα πολύ ωραία! Ευχαριστώ ... .well done. Αχ αυτές οι ισπανίδες !!!! .sex hard. .love.
.sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back