Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το ν.3 θα σε ικανοποιησει με κανονικο καιρο, το εχω ριξει πολυ... Ηπιο αλλα πολυ αποτελεσματικο...

Συμφωνω, αν κ δεν το πολυδουλευω σαν νουμερο, οσες φορες το εμπιστευτηκα με ευχαριστησε...
Μα για ηπιο το θελω και εγω Αρι. Τα αλλα τα ανησυχα τα εχω τημορια πισω πισω στην γαλαρια..sarcastic..sarcastic..shoot.

Ετημασα μια 5αδα απο τα παρακατω set up για να δωκ. με την νεα κην.σεζ. [1] 686/ 1,80 jk6/drago20/36gr no5. [2] 686/ 1,65 sipe/ gt24/ 35gr no5 [3] 686/ 1.80 mb32/ 35gr/z2m18/.hair. no5.Exω τοσα set up αλλα η τρελλα της ιδγ.δεν λεει να σταμ..hair.
γιατι 686 παντου φιλε ?

Καταρχας ειμαι πολλη χαρουμενος που ξαναμιλαμε μετα απο πολλη καιρο. παντα ειναι ευχαρ . και επικοδομ. η σηζητηση μαζισου. ΘΑ ξεκ. με 686 για αρχη και θα τροποπ. αναλογα στο μελον..shake. Εχεις κατι στο νου σου.;)

Καταρχας ειμαι πολλη χαρουμενος που ξαναμιλαμε μετα απο πολλη καιρο. παντα ειναι ευχαρ . και επικοδομ. η σηζητηση μαζισου. ΘΑ ξεκ. με 686 για αρχη και θα τροποπ. αναλογα στο μελον..shake. Εχεις κατι στο νου σου.;)
να εισαι καλα για τα καλα σου λογια φιλε , διαβαζω ότι εχουμε περιπου τα ιδια γουστα , γνωμη μου ότι το 686 κανει μονο για τρυγονια τον αυγουστο

Πολυ καλα τα σεταπ. Αλλα θελουν cx2000.το ν.2.θελη και 1γρ.παρα πανο να γινει φουρνελο.και το ν.3 να στηθει σε καλυκα gordon 12/70/16
Ευχαριστω, θα δωκ. ολλα με ολλους τους τηπους καψ. ακομα και με 688.

688 βαλε μονο στην mb32 ο ζ2m θα του κοψι το πολυ νευρο. για μενα στηνjk6/sipe μην βαλησ με αυτα τα σεταπ. εκτοσ και θελεισ να αλλαξεισ δοντια
την jk6 βαραω οποσ εχω γραψει. cx2000/1,70/drago20/35gr no5 kai cx2000/ 1,80/ drago20/35gr no5 .

Ετημασα μια 5αδα απο τα παρακατω set up για να δωκ. με την νεα κην.σεζ. [1] 686/ 1,80 jk6/drago20/36gr no5. [2] 686/ 1,65 sipe/ gt24/ 35gr no5 [3] 686/ 1.80 mb32/ 35gr/z2m18/.hair. no5.Exω τοσα set up αλλα η τρελλα της ιδγ.δεν λεει να σταμ..hair.
Ρε φιλαρακι αφου ξερεις τα σετ απ τις sipe γιατι ξαναρχιζεις απο την αρχη........για κοιταζε εκεινο το S+S αν θελεις κατι αλλο

να εισαι καλα για τα καλα σου λογια φιλε , διαβαζω ότι εχουμε περιπου τα ιδια γουστα , γνωμη μου ότι το 686 κανει μονο για τρυγονια τον αυγουστο
Πεστα του γιατι δεν ακουει κανεναν χριστιανο....ακου 686 αλλα θα παει σιταρηδες

Πολλη καλα ολλα αυτα και δωκ. για πολλα χρωνια, αλλα το σηνεχες ψαξημο και οι πηραμ. ειναι στο προγραμα.Μηποσ ετσι δεν ανακαλ. ολλα.?ΜΟΝΟ να ξερατε της φολες που ειχαμε φαει με τον venetato μεχρει να βρουμε τα set up αυτης της πορνης της ΑΟ.hit.

Σήμερα λογικά θα παραλάβω το "Οδηγός ιδιογομώσεων φυσιγγίων". Ελπίζω να έχει και θεωρία και όχι μόνο συνταγές ώστε να μπορέσω να κατανοήσω τις βασικές αρχές πχ διαφορές ανάμεσα σε ρελιάσματα, τάπες καψύλλια και πως επηρεάζουν όλα αυτά το κάθε φυσίγγι.

Πολλη καλα ολλα αυτα και δωκ. για πολλα χρωνια, αλλα το σηνεχες ψαξημο και οι πηραμ. ειναι στο προγραμα.Μηποσ ετσι δεν ανακαλ. ολλα.?ΜΟΝΟ να ξερατε της φολες που ειχαμε φαει με τον venetato μεχρει να βρουμε τα set up αυτης της πορνης της ΑΟ.hit.
φιλε κατσε ομορφα με την καψουρα την Α0 , μην βριζεις τετοια ομορφη κοπελα δημοσια με αυτό τον τροπο

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back