Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
και μια ερωτηση , εαν εχουμε ενα σεταπ καλο 6αστερο , οταν παμε σε 8αστερο με το ιδιο σεταπ χωρης να το αλαξουμε αλλο , θα ειναι το ιδιο καλο με το 6αστερο , η θα πρεπει στο 8αστερο να αλαξουμε την δοση των υλικων
Αυτό θα το δεις σε δοκιμές.. συνήθως το 8* δίνει λιγότερες πιέσεις λογου του ότι ο κάλυκας "πολυμεριζεται" (κόβεται) σε περισσότερα σημεία άρα ξερελιαζει πιο εύκολα.. και κατά συνέπεια έχει καλύτερες κατανομές από 6*.. δοκιμάσε και θα δεις..

Αυτό θα το δεις σε δοκιμές.. συνήθως το 8* δίνει λιγότερες πιέσεις λογου του ότι ο κάλυκας "πολυμεριζεται" (κόβεται) σε περισσότερα σημεία άρα ξερελιαζει πιο εύκολα.. και κατά συνέπεια έχει καλύτερες κατανομές από 6*.. δοκιμάσε και θα δεις..
ευχαριστω

Έχει δοκιμάσει κάποιος τη sipe στην έναρξη για τρυγόνια;Έχω αρκετή και λέω να τη δοκιμασω στα 32 γρ
[/QUOTE
1.50-1.55 x32 688 gt21 καί κλείσε 2-3 από 57.8 μέχρι 57.50 ΄6άστερο αναλόγως πάχους κάλυκα .
Το set up που γράφω είναι το 32άρι της NSI (1.55) πού πραγματικά γαζώνει .

Εγω γεμιζω εναρξη με sipe αλλα στα 28 αντε βαρια 30 γραμμαρια..παραπανω δεν χρειαζεσαι..δοκιμασε τη στο 1.40 30 8αρια
Τη sipe μπορούμε να την κατεβάσουμε και στα 28gr σκάγια.....;; Ωρε μπράβο... .very shoked. Πρέπει πάντος να.....sex.με 30gr σκάγια.

ποια βύσματα δουλεύεις Μίλτο;
Δημητρη συνηθως την γεμιζω ή με sg25αρη ή spark για πιο μακρινες τουφεκιες
Τη sipe μπορούμε να την κατεβάσουμε και στα 28gr σκάγια.....;; Ωρε μπράβο... .very shoked. Πρέπει πάντος να.....sex.με 30gr σκάγια.
Κωστα ανετα κατεβαινει στα 28 ακομα και στα 26..εγω την λεω πυριτιδα λαστιχο γιατι τοσο μεγαλο ευρος γομωσης απο τα 26 εως τα 38 ταβανι δεν το εχει καμια στην ευρωπη τουλαχιστον

Δημητρη συνηθως την γεμιζω ή με sg25αρη ή spark για πιο μακρινες τουφεκιες

Κωστα ανετα κατεβαινει στα 28 ακομα και στα 26..εγω την λεω πυριτιδα λαστιχο γιατι τοσο μεγαλο ευρος γομωσης απο τα 26 εως τα 38 ταβανι δεν το εχει καμια στην ευρωπη τουλαχιστον
Ξαφνιάστικα γιατί είχα ακούσει κ διαβάσει πως γεμίζεται από 30gr ως 36gr.....ενώ τώρα μαθαίνω πως την ρίχνουν κ κάτω από τα 30gr.....
Και είναι κ η αγαπημένη μου διβασική....(στου εμπορίου τουλάχιστο) αλλά ξέρω πως σίγουρα δν έχει καμία σχέση η sipe σε φυσίγγι εμπορίου με ένα της ιδιογόμωσης.....;)

Ξαφνιάστικα γιατί είχα ακούσει κ διαβάσει πως γεμίζεται από 30gr ως 36gr.....ενώ τώρα μαθαίνω πως την ρίχνουν κ κάτω από τα 30gr.....
Και είναι κ η αγαπημένη μου διβασική....(στου εμπορίου τουλάχιστο) αλλά ξέρω πως σίγουρα δν έχει καμία σχέση η sipe σε φυσίγγι εμπορίου με ένα της ιδιογόμωσης.....;)
Μα καμια.sarcastic..sarcastic..sarcastic..yel..yel.

Status
Not open for further replies.
Back