Kostas ContraDosi
Moderator
Ο piston skeet δουλεύει τέλεια και με τη ΜΒ32 κ τη GP όπως έχω καταλάβει ως τώρα....Ο συνδυασμος με F2 και Piston Skeet μ'αρεσει παρα πολυ
Ο piston skeet δουλεύει τέλεια και με τη ΜΒ32 κ τη GP όπως έχω καταλάβει ως τώρα....Ο συνδυασμος με F2 και Piston Skeet μ'αρεσει παρα πολυ
είναι 8άρια και ο κάλυκας 67χιλ θα κάνω και ένα παχύ παχύ ρέλι.......Δεν εισαι λιγο ψηλα για το ρελι; 1.75 γεμιζα με μαλλινη και ιδιο κλεισιμο-υψος καλυκα
είναι ένα ξεχωριστό βύσμα δίνει την εικόνα της μισόταπαςΟ piston skeet δουλεύει τέλεια και με τη ΜΒ32 κ τη GP όπως έχω καταλάβει ως τώρα....
Μου δίχνει πως δίνει ομοιόμορφη κατανομή στην τουφεκιά ακόμη κ στα 40m με 2*είναι ένα ξεχωριστό βύσμα δίνει την εικόνα της μισόταπας
Benelli εχειςαυτό δεν μπορώ να στο πω εγώ. Οι τουφεκές μου είναι 20 περίπου μέτρα με ανοικτά τσοκ.
Σίγουρα υπάρχει διαφορά..... φωτογραφία δεν ξέρω να την ανεβάσω...... Υπάρχει βέβαια στο site της nsl μια πιτυρίδα c7 L η οποία προφανώς δεν εισάγεται και είναι για 34-36 γραμμάρια σκάγια..... Μήπως έχουν αυτήν στα φυσίγγια τους???? Πέρα από αυτό θα ήθελα οποίος γνωρίζει συνταγές με τη c7 αν μπορεί να μου δώσει!!!!Μια φωτογραφια θα βοηθουσε αν και πιστευω οτι ειναι διαφορα στο λοτ και στην κοπη.
Τ2 Nobel 688 1.60x32 n9 aquila 22 τελικο 57.7Σίγουρα υπάρχει διαφορά..... φωτογραφία δεν ξέρω να την ανεβάσω...... Υπάρχει βέβαια στο site της nsl μια πιτυρίδα c7 L η οποία προφανώς δεν εισάγεται και είναι για 34-36 γραμμάρια σκάγια..... Μήπως έχουν αυτήν στα φυσίγγια τους???? Πέρα από αυτό θα ήθελα οποίος γνωρίζει συνταγές με τη c7 αν μπορεί να μου δώσει!!!!
Ευχαριστώ συνονόματος!!!Τ2 Nobel 688 1.60x32 n9 aquila 22 τελικο 57.7
Τ3 Nobel 686 1.75χ34 n6 sg19 τελικο 58 αυτά δούλεψαν σε εμένα breda ermes
Ευχαριστώ συνονόματε!!!!!
Ο γες...αν γνωριζει κανεις στη γκρανουλαρ θα δουλεψει το καψουλι 688?