Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα παίδες!!! Άρχισα πρόσφατα την ιδιογομωση και χρησιμοποιώ c7 και δύο στάδια κλεισίματος..... Έχω κάποιες απορίες σε σχέση με την πυρίτιδα..... Αυτή που αγόρασα έχει γκρι χρώμα και είναι ζελατινοποιημενη,ενώ σε φυσίγγια nsi classica και speend που έσφαξαν η πυρίτιδα έχει κάπως κίτρινη απόχρωση και οι δόσεις της είναι 1,65χ32 και 1,80χ34 με καψουλι 688 καθώς και 1,85χ34 σε νο 6!!!! Τι συμβαίνει ???? Πρόκειται για άλλη πυρίτιδα η άλλο lot παραγωγης ????? Εγώ τη γέμισα 1,60χ 30 με cx2000, 1,55x30,5 με 688 1,60χ32 με 616 σε νο 7,5 1,60 χ32,5 σε νο 7,5 και 1,65χ33 με616 και 2000 σε νο 6 .....Έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε ???? Και αν μπορούσατε να μου λύσετε τις απορίες σχετικά με την πυρίτιδα???

Μια φωτογραφια θα βοηθουσε αν και πιστευω οτι ειναι διαφορα στο λοτ και στην κοπη.
Σίγουρα υπάρχει διαφορά..... φωτογραφία δεν ξέρω να την ανεβάσω...... Υπάρχει βέβαια στο site της nsl μια πιτυρίδα c7 L η οποία προφανώς δεν εισάγεται και είναι για 34-36 γραμμάρια σκάγια..... Μήπως έχουν αυτήν στα φυσίγγια τους???? Πέρα από αυτό θα ήθελα οποίος γνωρίζει συνταγές με τη c7 αν μπορεί να μου δώσει!!!!

Σίγουρα υπάρχει διαφορά..... φωτογραφία δεν ξέρω να την ανεβάσω...... Υπάρχει βέβαια στο site της nsl μια πιτυρίδα c7 L η οποία προφανώς δεν εισάγεται και είναι για 34-36 γραμμάρια σκάγια..... Μήπως έχουν αυτήν στα φυσίγγια τους???? Πέρα από αυτό θα ήθελα οποίος γνωρίζει συνταγές με τη c7 αν μπορεί να μου δώσει!!!!
Τ2 Nobel 688 1.60x32 n9 aquila 22 τελικο 57.7
Τ3 Nobel 686 1.75χ34 n6 sg19 τελικο 58 αυτά δούλεψαν σε εμένα breda ermes

Eδω και καμποσες μερες ξαναδοκιμαζω μια συνταγουλα με την Α1, που ειχα γεμισει πολυ παλια. Ειχα λιγη Α1 που ειχε ξεμεινει, ειπα να την ξαναγεμισω και μου αφησε αριστες εντυπωσεις. Τοσο αριστες που τριγυριζει η ιδεα να ψωνισω κανα μισοκιλο Α1 να βρισκεται

Α1 σε βαρος 1.60, καψουλι 688, βυσμα μισοταπο Gualandi, 32γρ Νο8 κλεισιμο αστερι και ρελιασμα στα 57.7. Οπτικα φαινεται ελαχιστα πιεσμενο το φυσιγγι, οποτε ισως να σκορπαει καπως παραπανω, αλλα μου δωσε φετος καμποσα μακρινα πουλια, και ολα ξερα. Την ιδια συνταγη την ειχα δοκιμασει, με τις ιδιες εντυπωσεις, απλα τοτε ειχε δοκιμασει διαφορετικο βυσμα, που ομως δεν εχω σημειωσει ποιο ηταν .hair.

Με την πρωτη ευκαιρια θα δοκιμαστει και στον πινακα

Status
Not open for further replies.
Back