Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παιδια μια αποψη για αυτα τα φυσιγγια που μου εδωσε φιλος ιδιογομωτης....σαν πολυ πατημενος δεν ειναι ο συγκεντρωτηρας ή ειναι θεμα συνταγης???
Δώστα πίσω να τα ξαναφτιάξει με άλλα καινούργια κυάθια. Τα αμορτισέρ είναι για να απορροφήσουν την ισχύ της προώθησης. ΑΥΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙ αυτοκίνητο στο οποίο βάλαμε αμορτισέρ που είχαν ήδη συμπιεσθεί 50%. Το αυτοκίνητο σε κάθε λακούβα θα τερματίζει τα αμορτισέρ και θα κλωτσάει. Το ίδιο και το φυσίγγι. Στο τέλος το αυτοκίνητο θα χαλάσει. Το ίδιο και το όπλο είτε η πλάτη σου (όποιο χαλάσει πρώτο ..)

Last edited by a moderator:
Κωστα εγω αφορμες δεν δηνο ποτε.ουτε μπαρουφες λεο.αλα αν.με προκαλεσουν δεν χαριζο σε κανεναν
Γιάννη γενικά μιλάω όχι για σένα και εφόσον αναφέρθηκαν σε σένα προσωπικά καλά έκανες και απάντησες. αυτό το ποιος έμαθε ποιον ,ποιος είναι καλύτερος, αυτά εννοώ και προηγούμενα από αλλά σάιτ που θυμάστε καλά κάποιο μέλος με συνεχής αναφορές είχε καταντήσει κουραστικο . Τις προάλλες έγραψε εδώ ένα μέλος για μια συνταγή έβαλε και την δοκιμή, και αμέσως κάποιοι χλευασαν μην ξεχνάμε όλοι ότι από κάπου αρχίσαμε ( βάζω και τον εαυτό μου μέσα και ας μην γεμίζω) και ο σκοπός είναι αλληλοβοήθεια, πληροφορίες, γνώσεις.

Οταν μια πυριτιδα δουλεψει σε φορτιο μικροτερο απο το ονομαστικο της ,ανετα δουλευει με την συμπιεση οπως στην φωτο , επισης οταν θελουμε γρηγορη διασπορα παλι η συμπιεση της φωτο δουλευει , κ για πολλους αλλους λογους οπως πχ πολυ αργο καψουλι η σε πολυ κρυο κλπ κλπ κλπ .Για αυτο εγραψα αναλυτικα την συνταγη .Δεν θελω κοντρες με κανεναν κ δεν θελω συγκεκριμενα ατομα να με προκαλουν .Φως φαναρι το εργο που γυριζεται

Εχουμε και λεμε psb1 1.80x33 n7 12/67 μισοταπα θωδη 25 σε καλυκα cheddite με cx 2000 τελικο 62mm.
Το φυσιγγι το προοριζω για εναρξη τρυγονια και φασες,αλλα αφου κυνηγι δε παω ειπα να γεμισω κανενα για δοκιμη.
Αν βλεπετε κατι που δεν..... πειτε το...
μισοταπα δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει.P91228-170712.jpg

Εχουμε και λεμε psb1 1.80x33 n7 12/67 μισοταπα θωδη 25 σε καλυκα cheddite με cx 2000 τελικο 62mm.
Το φυσιγγι το προοριζω για εναρξη τρυγονια και φασες,αλλα αφου κυνηγι δε παω ειπα να γεμισω κανενα για δοκιμη.
Αν βλεπετε κατι που δεν..... πειτε το...
μισοταπα δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει.View attachment 7787
Στρατο εισαι ωραιος .Εγω θα το εβαζα 81/2 ν για τρυγονι , κ 6ν για φασσα κ 1.85

Στρατο εισαι ωραιος .Εγω θα το εβαζα 81/2 ν για τρυγονι , κ 6ν για φασσα κ 1.85
Ευχαριστω Δημητρη. Στο μερος που παω στην εναρξη εχει και τρυγονια και φασες ντοπιες γι αυτο επελεξα το ν7. Οταν το ριξω θα ανεβασω τη φωτο να δουμε αν δε σκορποσκαγιαζει πολυ θα το ανεβασω στο 1.85.

Παιδια μια αποψη για αυτα τα φυσιγγια που μου εδωσε φιλος ιδιογομωτης....σαν πολυ πατημενος δεν ειναι ο συγκεντρωτηρας ή ειναι θεμα συνταγης???

Προσωπικά θα το ήθελα ένα κλικ λιγότερο πατημένο σε κάθε περίπτωση. Γενικά όταν "χαθεί" το αμορτισέρ γίνεται ξερό το φυσίγγι.
Επίσης όπως προαναφέρθηκε θα το "'έσφαζα" πριν το ρίξω.
Παρακάτω μια φωτογραφία του συγκεντρωτήρα Super G 22 μέχρι εκεί που περίπου τον πιέζω (σε άλλα setup τον πιέζω και πιο λίγο).
Στο φυσίγγι σου είναι άλλος συγκεντρωτήρας βέβαια (Giovanni) άλλα και αυτός έχει "κυκλικό αμορτισέρ".

Υ.Γ. να πω και το σεταπ της εικόνας για όποιον αναρωτιέται

A1 Vectan - Nobelsport T2-12/70-688 - 1.60x32gr- Gualandi Super G 22 - * - 58 χιλ.

Attachments

• gualandi sg22.jpg
    gualandi sg22.jpg
    136,1 KB · Προβολές: 40
Last edited:
Προσωπικά θα το ήθελα ένα κλικ λιγότερο πατημένο σε κάθε περίπτωση. Γενικά όταν "χαθεί" το αμορτισέρ γίνεται ξερό το φυσίγγι.
Επίσης όπως προαναφέρθηκε θα το "'έσφαζα" πριν το ρίξω.
Παρακάτω μια φωτογραφία του συγκεντρωτήρα Super G 22 μέχρι εκεί που περίπου τον πιέζω (σε άλλα setup τον πιέζω και πιο λίγο).
Στο φυσίγγι σου είναι άλλος συγκεντρωτήρας βέβαια (Giovanni) άλλα και αυτός έχει "κυκλικό αμορτισέρ".

Αυτο το πατημα του αμορτισερ του συγκεντρωτηρα για κλεισιμο δυο σταδιων.....ειναι οκ.
Παντα κατα την γνωμη μου......

Προσωπικα θα το εσφαζα πριν το ριξω, και για να δω τι συνταγη εχει, αλλα και γιατι εχω το χουι να μη ριχνω ιδιογομωμενα απο αλλους αν δεν εχω τσεκαρει τι ακριβως γεμισαν. Οπτικα ειναι πιο πιεσμενο απο αυτο που επρεπε να ειναι, συμφωνω, αλλα και σωστα πιεσμενο να ηταν, δεν θα το εριχνα προτου τσεκαρω το τι εχει γεμισει ο αλλος.

Status
Not open for further replies.
Back