Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγώ την έβαζα 1,78χ31,5 και γα......σε σε όλους τους καιρούς φίλε Νίκο,και πόσο μάλλον σε σεταπ διασποράς που πρέπει να σπάσει τα σκάγια

Αρη 1,80 ''γεματο'' θελει για να ''δουλεψει'' το φυσεκι......στα διασπορας θελουμε ''κλώστο'' στα σκαγια.....οχι
σπρωξιμο.....ειναι ενας απο τους λογους .....που παντα τα εστηνα με SIPE φιλε.

Αρη 1,80 ''γεματο'' θελει για να ''δουλεψει'' το φυσεκι......στα διασπορας θελουμε ''κλώστο'' στα σκαγια.....οχι
σπρωξιμο.....ειναι ενας απο τους λογους .....που παντα τα εστηνα με SIPE φιλε.
Ακριβώς το ίδιο λέμε φίλε Νίκο,και έτσι είναι σε όλα τα διασποράς, εγώ έκανα δύο σεταπ σήμερα το πρωϊ για δοκιμές και είχε ός εξής, psb1 1,95x33 και πραγματικά ήταν τέλειο,σε τσιχλιτσες κοντά και 9 φυσίγγια που έφτιαξα ήταν τέλεια

Ακριβώς το ίδιο λέμε φίλε Νίκο,και έτσι είναι σε όλα τα διασποράς, εγώ έκανα δύο σεταπ σήμερα το πρωϊ για δοκιμές και είχε ός εξής, psb1 1,95x33 και πραγματικά ήταν τέλειο,σε τσιχλιτσες κοντά και 9 φυσίγγια που έφτιαξα ήταν τέλεια

Αρη το βλεπω λιγο φορτωμενο στο 1,95χ33.....αλλα εφοσον το εχεις δοκιμασει οκ φιλε!!!!
ΥΓ. Την εχω σταματησει αυτην την πυριτιδα....δεν δουλευω πλεον.....οποτε σιγουρα ξερεις καλυτερα.

Αρη το βλεπω λιγο φορτωμενο στο 1,95χ33.....αλλα εφοσον το εχεις δοκιμασει οκ φιλε!!!!
ΥΓ. Την εχω σταματησει αυτην την πυριτιδα....δεν δουλευω πλεον.....οποτε σιγουρα ξερεις καλυτερα.
Τι πυρίτιδες δουλεύεις φίλε Νίκο;;; καραμπίνα έχεις;;;;

Τι πυρίτιδες δουλεύεις φίλε Νίκο;;; καραμπίνα έχεις;;;;

Ναι Αρη δυο καραμπινες μια χραπα Φαμπαρμ και μια μπερετα....απο πυριτιδες....δουλευω MG2 - MB36 - MB32 -
Α1 - Ας - GRANULAR - SIPE - A1σπελιαλ.....και αυτη πηγε στην ΄΄ακρη''.....δεν την γεμιζω....το τελευταιο φυσεκι που
εκλεισα με Α1σπεσιαλ ηταν σε διασπορας με 38 γραμμαρια σκαγια Ν9 για να ''πειραξω'' εναν φιλο. .sarcastic.
ΥΓ. Εχω και αλλες πυριτιδες ''παροπλισμενες''.....δεν τις δουλευω φιλε.:)

Ναι Αρη δυο καραμπινες μια χραπα Φαμπαρμ και μια μπερετα....απο πυριτιδες....δουλευω MG2 - MB36 - MB32 -
Α1 - Ας - GRANULAR - SIPE - A1σπελιαλ.....και αυτη πηγε στην ΄΄ακρη''.....δεν την γεμιζω....το τελευταιο φυσεκι που
εκλεισα με Α1σπεσιαλ ηταν σε διασπορας με 38 γραμμαρια σκαγια Ν9 για να ''πειραξω'' εναν φιλο. .sarcastic.
ΥΓ. Εχω και αλλες πυριτιδες ''παροπλισμενες''.....δεν τις δουλευω φιλε.:)
Σε ρώτησα από περιέργεια φίλε Νίκο, κοίτα έχω δοκιμάσει και αγοράσει ότι υπάρχει στην αγορά μας και από παλιές,και ρωτάω ακόμα να μαθαίνω;)

Θα ήθελα την γνώμη σας... Csb1 1.65, σκάγια 32 ν10, καρδαρας 19 διασποράς με 688 στα 57.8. Την συνταγή δεν θυμαμαι απο που την ειχα σημειωμένη. Στα 20 μέτρα ανοιξε 95 εκατοστά περιπου. Το θέλω για τσιχλα στα πολύ πυκνά αλλα θέλω να ανοίξει λιγο ακόμα ο ο κύκλος μιας και το δεκαράκι σκαγι δινει την δυνατότητα. Σκέφτομαι να βάλω uee που ειναι πιο δυνατό και με βολευει και περισσότερο. Κλώτσημα πιο μαλακό απο μερικά αλλα 32άρια. View attachment 7954Τι λέτε;
Υπαρχει ενα πολυ απλο κολπο να αυξησεις αμεσα διασπορα με τους σταυρους κατανομεις .Θελεις να το μαθεις ; μακρια απο ελικοειδη εκτος κ σου αρεσει το τριψιμο με την βεργα στην κανη

Υπαρχει ενα πολυ απλο κολπο να αυξησεις αμεσα διασπορα με τους σταυρους κατανομεις .Θελεις να το μαθεις ; μακρια απο ελικοειδη εκτος κ σου αρεσει το τριψιμο με την βεργα στην κανη
Δώσε τα φώτα σου Δημήτρη, γιατί όλοι το βαριομαστε το τρίψιμο;)

Γέμισα ένα κουτάκι με την κυρά Sipe στα 34gr No:6 για κάποιες πρωινές,σφυνάτες "Μαύρες σκιές"....τα παπάκια μας... ;)

View attachment 7987

View attachment 7989

View attachment 7990

View attachment 7991

View attachment 7992
Φίλε Κώστα τι έχεις βάλει εκεί μέσα στα σκάγια;;;;; ζάχαρη για να καλοπιασεις τις σφινατες;

Εγώ το έχω πόντο λέω πολλά χρόνια Νικόλα,τσελεμεντες

Α' γεια σου.....γραψε λοιπον στον ''τσελεμεντε'' σου.....αν δεν το εχεις ηδη γραμμενο....ο ελικοειδης διασπορεας
του Θωδη.....εχει την μεγαλυτερη διασπορα απο ολους.....οι διασπορεις με ποτηρι ( καρδαρα κτλ ) για να
πιασουν την διασπορα του Θωδη , κατω απο ψιλα σκαγια Ν9 η Ν9,5 -10- θελουν λιγα χοντρα σκαγια Ν5 η Ν6. ;)

Α' γεια σου.....γραψε λοιπον στον ''τσελεμεντε'' σου.....αν δεν το εχεις ηδη γραμμενο....ο ελικοειδης διασπορεας
του Θωδη.....εχει την μεγαλυτερη διασπορα απο ολους.....οι διασπορεις με ποτηρι ( καρδαρα κτλ ) για να
πιασουν την διασπορα του Θωδη , κατω απο ψιλα σκαγια Ν9 η Ν9,5 -10- θελουν λιγα χοντρα σκαγια Ν5 η Ν6. ;)
Σωστά και ναι το έχω γράψει και δεί

Status
Not open for further replies.
Back