Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα στην παρέα δεν ξέρω αν γράφω σωστά σε αυτήν την σελίδα θα ήθελα να ρωτήσω σκέφτομαι να ασχοληθώ με την ιδιογομωση δεν έχω ασχοληθεί ποτέ δεν γνωρίζω τίποτα αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ γτ έχω απογοητευτει με τα εμπορικά και αν αξίζει τον κόπο είναι κάτι δύσκολο που δεν μπορώ να το κάνω και να το βγάλω από το μυαλό μου
δυσκολο δεν ειναι , αλλα θελει το βραδι να εχεις ελευθερο χρονο , και εργαλεια , που εαν αποφασης να ασχοληθεις σοβαρα θα παρεις και καλα εργαλεια αξιας 500 ευρω συνολο , εαν θες να γεμηζεις που και που , τοτε θες μια απλη ρελιαστρα τον 20 ευρω , και μια ζυγαρια , με 30 ευρω , και μακρια απο τα ογκομετρικα , εαν θες να εχεις σταθερα φυσιγγια

Είναι ένα πολύ όμορφο ταξίδι η ιδιογωμοση που το τέλος το καθορίζεις εσυ. Εξαρτάται από την διάθεση που έχεις για διάβασμα, από το χρήμα που θες να ξοδέψεις, και σε τι επιπέδου θες να φτάσεις. Γνώμη μου είναι να προσέξεις πολύ στην αγορά εργαλείων μην πας με την λογική θα παρω φτηνά και μετά θα δω. Ποιο καλά πάρε κατι καλό που στην τελική έχει και αξία αν θες να το δώσεις μετά.

δυσκολο δεν ειναι , αλλα θελει το βραδι να εχεις ελευθερο χρονο , και εργαλεια , που εαν αποφασης να ασχοληθεις σοβαρα θα παρεις και καλα εργαλεια αξιας 500 ευρω συνολο , εαν θες να γεμηζεις που και που , τοτε θες μια απλη ρελιαστρα τον 20 ευρω , και μια ζυγαρια , με 30 ευρω , και μακρια απο τα ογκομετρικα , εαν θες να εχεις σταθερα φυσιγγια
Δηλαδή τι εργαλεία χρειάζονται?Θέλει και κάποια βιβλία να διαβάσω?

Θα σου ελυνε πολλες αποριες, και θα σε γλυτωνε απο περιττο κοπο και εξοδα. Το θεμα ειναι να αποφασισεις τι φυσιγγι θες να φτιαξεις, για να δεις απο που θα ξεκινησεις απο αποψη υλικων και εργαλειων

Θα σου ελυνε πολλες αποριες, και θα σε γλυτωνε απο περιττο κοπο και εξοδα. Το θεμα ειναι να αποφασισεις τι φυσιγγι θες να φτιαξεις, για να δεις απο που θα ξεκινησεις απο αποψη υλικων και εργαλειων
Αν θελω να ξεκινησω με ρελι (ρελιαστρα χειρος) και γομωση σκαγιων απο 28 εως 32 γραμμαριων...τι θα προτεινατε για πυριτιδα, συγκεντρωτηρες, καλυκες (με καψυλλι)?

Καταρχας ξεκινας με τα εργαλεια. Απαραιτητη η ζυγαρια, και αν εχεις δραπανο, απαραιτητο το στροφειο ωστε να κλεινεις με ρελι. Τα υλικα ειναι προσωπικη επιλογη, και θεμα συνταγης.

Επισης καλο ειναι να σκεφτεις τι ποσο θες να επενδυσεις, και τι κλεισιματα θες να κανεις. Αλλα εργαλεια (και κοστος) εχει το ρελιαστο, αλλα εργαλεια και κοστος εχει το αστερι

Καταρχας ξεκινας με τα εργαλεια. Απαραιτητη η ζυγαρια, και αν εχεις δραπανο, απαραιτητο το στροφειο ωστε να κλεινεις με ρελι. Τα υλικα ειναι προσωπικη επιλογη, και θεμα συνταγης.

Επισης καλο ειναι να σκεφτεις τι ποσο θες να επενδυσεις, και τι κλεισιματα θες να κανεις. Αλλα εργαλεια (και κοστος) εχει το ρελιαστο, αλλα εργαλεια και κοστος εχει το αστερι
Για πυριτιδα ποια πιστευετε οτι ειναι ευκολοδουλευτη για εναν αρχαριο?

Μονοβασικη σε φυλλιδια. Εφοσον θα ζυγιζεις, και θα δινεις την δεουσα προσοχη, ολες ειναι ευκολες. Διαλεξε πυριτιδα παντως που να τη βρισκεις ευκολα
Εννοεις οτι δεν μπορεις να τις βρεις ολες σε ολα τα καταστηματα? Απο την εμπειρια σου ποιες ειναι αυτες που θα βρισκουμε ευκολα?

Με αστέρι σκέφτομαι...Η ζυγαριά που χρειάζεται?

Status
Not open for further replies.
Back