Αν και ειμαι νεος στο χωρο της ιδιογομωσης θα σου πω τι εκανα εγω.Καλημέρα στην παρέα δεν ξέρω αν γράφω σωστά σε αυτήν την σελίδα θα ήθελα να ρωτήσω σκέφτομαι να ασχοληθώ με την ιδιογομωση δεν έχω ασχοληθεί ποτέ δεν γνωρίζω τίποτα αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ γτ έχω απογοητευτει με τα εμπορικά και αν αξίζει τον κόπο είναι κάτι δύσκολο που δεν μπορώ να το κάνω και να το βγάλω από το μυαλό μου
Καταρχην εκτος απο τη βοηθεια των παιδιων εδω στο φορουμ εχω και ενα παλιο και καλο ιδιογομωτη κοντα μου.
Για αρχη πηρα ενα κολονατο δραπανο ,στροφειο για ρελι και κοντρα στροφειο, 2 ζυγαριες απο ebay μια για σκαγια και μια για πυριτιδα, ενα παχυμετρο εναν καλυκοκοφτη και ενα μεζουρακι 11-6 .Με αυτα εκλεινα μονο με στρογγυλο ρελι. Τωρα πηρα και μια lee και ξεκινησα και με αστερι... Απο πυριτιδα ξεκινησα με mb 32.
Καλυκες και καψυλια σου ειπαν τα παιδια πιο πανω. Συγκεντρωτηρες αν θες ελαφριες γομωσεις ξεκινας με ψηλο συγκεντρωτηρα πχ 23-24 χιλ. Αλλα εξαρτατε και απο τη πυριτιδα που θα παρεις... Πριν ξεκινησεις τις αγορες ρωτα....
Να ξερεις οτι θελει δοκιμες σε πινακα η χαρτονια γιατι το σετ απ που θα σου πουν η θα βρεις καπου μπορει να μην ταιριαζουν σε σενα και το οπλο σου και να θελει ψαξιμο... Ειναι ενα φοβερο χομπι που σε κανει να θες να ψαχνεις πραγματα ολο κ περισσοτερο. Με τον καιρο και αποκτωντας εμπειρια θα σου ειναι πιο ευκολο να στησεις ενα φυσιγγι... αλλα απαραιτητες οι δοκιμες.... για να καταλαβεις τι γινεται....