Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Να γραψω και εγω κατι που βιωσα πριν απο αρκετα χρονια.Ενα φτωχοπαιδο γειτονοπουλο μου,ειχε μεγαλο παθος με οτι ειχε σχεση με το κυνηγι!Μικρος μαζευε απο τα καμινια, γλυνα ,που εφτιαχναν οι καμιναραιοι κεραμυδια,επλαθε μικρους βολους τους εψηνε πανω σε τσιγκο για να ξεραθουν,και με τη σφεντονα του, δεν του γλυτωνε λιανοπουλο!!!!Τα καλοκαιρια, κατω απο την περγουλια στην αυλη μου,με το αεροβολο μου,πετυχαινε πεταχτα τους σκουρκους που ετρωγαν τα σταφυλια!!!!Μεγαλωνοντας αυτο το παιδι καταφερε και αγορασε ενα ρωσικο μονο.Μαζευε οτι καλυκα εβρισκε,και ακομη μαζευε και τους συγκεντρωτηρες απο τον καμπο, για να μειωνει το κοστος των φυσιγγιων που γεμιζε.Περιττο να σας πω οτι αυτο το παλληκαρι,καλη του ωρα οπου και να ειναι,εκοβε την μυγα στον αερα!!!!!!Γιαυτον το κοστος του καθε φυσιγγιου του ηταν σαν δυο κουτια δικα μου!!!!Φανταστητε λοιπον,να ξανανταμωσω με τον ΣΙΓΟΥΡΟ,αυτο ηταν το ονομα του,και να του πω τα περι ιδιογομωσης,για 0,3 η 0,5 mm διαφορες στους καλυκες που μαζευε απο χαμω,και οτι δεν θα εχει σταθερα βλητικα αποτελεσματα,επειδη εβαζε οτι βυσμα ειχε μαζεψει!!!!!Αυτος για να αστοχησει επρεπε να γυρισει η γη αναποδα!!!!Αναρωτιεμαι λοιπον εγω?Μηπως της στραβης ψ----λης της φταινε οι τριχες και για τις αστοχιες μας ,μας φταινε τα 0,5mm διαφορα στο υψος του καλυκα!!!!!!!Μηπως υπερβαλλουμε και χανουμε την ουσια της ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗΣ?Μηπως οι αντιπαραθεσεις ειναι μερος του παιχνιδιου και αυτες????Γιατι με την ποιοτητα των σημερινων υλικων,δεν νομιζω οτι υπαρχει και πολυ μεγαλη διαφορα, σε νορμαλ αποστασεις,για τα σωστα γεμισμενα φυσιγγια!!!!!Συγνωμη αν κουρασα με την φλυαρια μου,αλλα προσπαθησα να δωσω μια αλλη διασταση στη κουβεντα μας.Ευχαριστω οσους ειχαν την υπομονη να διαβασουν το κειμενο αυτο!!!!!
[/QUOTE]
Σπυρο εχω ξαναγραψει πως ξερω ατομο που κανει τα δικα του κ γεμιζει οπως νομιζει αυτος..
Αν το αστερι υπαρχει κενο η εχει σχιστει βαζει σιλικονη...
Σκαγια πολλες φορες ανακατεμενα οτι περισσευματα εχει..
Τα φυσιγγια του πολλες φορες με ζορι μπενουν στο οπλο..
Ενα μεγαλο ισιο κατσαβιδι στο γιλεκο για τις εμπλοκες..μονοσμπαρα...
Μια μερα ακουσα απο κοντα τις τουφεκιες του,σχεδον καθε βολη κ αλλος ηχος..
Η χαρα του ειναι να δινει φυσιγγια να δοκιμαζουν οι φιλοι του αλλα κανεις δεν περνει χαχα..
Ναι ειναι για γελια..ομως πουλια παντα χτυπαει κ παραπονο δεν εχει..
Για καποιους αλλους μερακληδες κ η παραμικρη λεπτομερεια στην ιδιογωμοση κανει την διαφορα..
Οπως βολευεται κανεις..κ αναλογα τι αποτελεσματα επιδιωκει..

Γνωρίζεις Βαγγέλη βάζοντας το χερι μέσα στη σακούλα ότι ο κάλυκας θα έχει 3 δέκατα διαφορα;; Αυτό λέμε και δεν μπορούν μερικοί να το καταλάβουν... τραβάμε από τη σακούλα όπως ο μάγος από το καπέλο και δε ξέρουμε τι θα βγει.. ας το ξαναπούμε λοιπόν 3 δέκατα δεν έχουν διαφορα, όταν όμως βγάλεις έναν κάλυκα που είναι 69.4 και κλείνεις σε 67.8 τότε ναι φίλε θα έχεις διαφορα....
καλα ναι για τέτοια διαφορα δεν τίθεται θέμα...

Καλημερα παρεα..καθομαι και παρακολουθω την κουβεντα χωρις να παρω την δικη μου θεση που ισως δεν συμφωνει με καποιους αλλα εχω παρατηρησει οτι καθομαστε και διυλιζουμε τον κωνωπα..και για να το ελαφρυνω λιγο το θεμα θα φερω ενα παραδειγμα λιγο σοκιν που λεμε..καθομαστε ολοι και μετραμε τα "εργαλεια" μας για το ποιος το χει πιο μεγαλο και ποιος .sex hard. καλυτερα..μεγα λαθος..γιατι;γιατι απο το αντιθετο φυλο υπαρχουν και οι αναλογες προτιμησεις η δουλεια ειναι να ξερεις να χρησιμοποιεις σωστα αυτο που εχεις και το αποτελεσμα να σε δικαιωνει..ετσι και στην ιδιογομωση ο καθενας κλεινει με τον δικο του τροπο και αν εχει τα αποτελεσματα που θελει εμενα μου φτανει και μου περισσευει..το θεμα ειναι να κινουμαστε παντα με ασφαλεια και απο εκει και περα ο καθενας ψαχνεται λιγο ή πολυ για να παρει αυτο που θελει..ΑΥΤΑ!

Ας υποθέσουμε ότι υπάρχει μία διαφορά . Νομίζει κάποιος ότι σε ένα κουτί εμπορικά δεν υπάρχει διαφορά της τάξης του 3-4% από φυσίγγι σε φυσίγγι? Που ποτέ δεν καταλαβαίνει κανένας

Εμενα με καλυψε ταμαμ στα χαρτινα που τα ηθελα 67χιλ, και σε μια συνταγη με πλαστικο καλυκα παλι στα 67

Αχρειαστο εργαλειο δεν τον λες εννοειται
Bικτορ με τι καλυκοκοφτη κοβεις τα χαρτινα , γιατι εγω με του Απολυτου τον καλυκοκοφτη δεν μπορω

Ας υποθέσουμε ότι υπάρχει μία διαφορά . Νομίζει κάποιος ότι σε ένα κουτί εμπορικά δεν υπάρχει διαφορά της τάξης του 3-4% από φυσίγγι σε φυσίγγι? Που ποτέ δεν καταλαβαίνει κανένας
και οχι μονο της ταξης 3-4% απο φυσιγγι σε φυσιγγι , αλλα πολυ περισοτερο , εχω ριξει εμπορικο φυσιγγι , που ξηριζε , και ξανα ριχνω απο το ιδιο κουτι , και δεν ερηχνε πουλι ουτε στα 20 μετρα , και ξανα το ιδιο στο επομενο φυσιγγι , ηταν σαν ρωσηκη ρουλετα ολα τα φυσιγγια

Καλημερα παρεα..καθομαι και παρακολουθω την κουβεντα χωρις να παρω την δικη μου θεση που ισως δεν συμφωνει με καποιους αλλα εχω παρατηρησει οτι καθομαστε και διυλιζουμε τον κωνωπα..και για να το ελαφρυνω λιγο το θεμα θα φερω ενα παραδειγμα λιγο σοκιν που λεμε..καθομαστε ολοι και μετραμε τα "εργαλεια" μας για το ποιος το χει πιο μεγαλο και ποιος .sex hard. καλυτερα..μεγα λαθος..γιατι;γιατι απο το αντιθετο φυλο υπαρχουν και οι αναλογες προτιμησεις η δουλεια ειναι να ξερεις να χρησιμοποιεις σωστα αυτο που εχεις και το αποτελεσμα να σε δικαιωνει..ετσι και στην ιδιογομωση ο καθενας κλεινει με τον δικο του τροπο και αν εχει τα αποτελεσματα που θελει εμενα μου φτανει και μου περισσευει..το θεμα ειναι να κινουμαστε παντα με ασφαλεια και απο εκει και περα ο καθενας ψαχνεται λιγο ή πολυ για να παρει αυτο που θελει..ΑΥΤΑ!
Μιλτο γεια,πολυ σωστα το θετεις το θεμα!!Ας χρησιμοποιει ο καθενας μας τα εργαλεια του κατα το δοκουν, στηριζομενος στους κανονες που αυτος θεωρει σωστους!!!!Γιατι ετσι οπως παμε στο τελος θα καλεσουμε την B@P την NSI την RIO και οποια αλλη εταιρεια γεμιζει φυσιγγια για να τους κανουμε σεμιναρεια συμφωνα με τη νεα βλητικη θεωρια μας που δεν εχει αναγκη απο βλητικους σταθμους αλλα απο χαρτονια!!!!!!

Παιδια εχω και εγω γνωστο που εχει αυτη τη φιλοσοφια....και ομως παντα απο Αυγουστο μεχρι και Φεβρουαριο με τα φυσιγγια του βαραει απο τρυγονια, φασες τσιχλες, λαγο και γουρουνια! Κ τα φυσιγγια του ποτε δεν εχουν το ιδιο μηκος, παντα ειναι ατσαλα κλεισμενα και αυτο που ειπωθηκε πιο πανω οτι ορισμενα πρεπει να τα πιεσεις για να μπουνε στην θαλαμη! Κ μιλαμε για ανθρωπο που κανει αριθμους! Μια φορα του ειπα τι καψυλλιο βαζεις και μου λεει τα ιδια ειναι ολα....! Δεν ξερω τι να πω....

και οχι μονο της ταξης 3-4% απο φυσιγγι σε φυσιγγι , αλλα πολυ περισοτερο , εχω ριξει εμπορικο φυσιγγι , που ξηριζε , και ξανα ριχνω απο το ιδιο κουτι , και δεν ερηχνε πουλι ουτε στα 20 μετρα , και ξανα το ιδιο στο επομενο φυσιγγι , ηταν σαν ρωσηκη ρουλετα ολα τα φυσιγγια
Νικο γεια, εαν τα φυσιγγια ηταν απο επαγγελματια,το πιο πιθανο ειναι ,ρωσσικη ρουλετα να επαιζε το μυαλο σου,τη δεδομενη στιγμη και εκει να ωφειλονται οι αστοχιες,και οχι σε αστοχια υλικου!!!!!Λεω μηπως??????????

Χαχαχαχα μακάρι να είχαν 3-4% νικο....

Παιδια εχω και εγω γνωστο που εχει αυτη τη φιλοσοφια....και ομως παντα απο Αυγουστο μεχρι και Φεβρουαριο με τα φυσιγγια του βαραει απο τρυγονια, φασες τσιχλες, λαγο και γουρουνια! Κ τα φυσιγγια του ποτε δεν εχουν το ιδιο μηκος, παντα ειναι ατσαλα κλεισμενα και αυτο που ειπωθηκε πιο πανω οτι ορισμενα πρεπει να τα πιεσεις για να μπουνε στην θαλαμη! Κ μιλαμε για ανθρωπο που κανει αριθμους! Μια φορα του ειπα τι καψυλλιο βαζεις και μου λεει τα ιδια ειναι ολα....! Δεν ξερω τι να πω....
Αλεξη γεια,εαν τυχει και γεννηθεις με το ελλατωμα,τοτε δεν σου φταιει τιποτε!!!!!λεγοντας ελλατωμα εννοω ματι ξυραφι!!!!!!

Αλεξη γεια,εαν τυχει και γεννηθεις με το ελλατωμα,τοτε δεν σου φταιει τιποτε!!!!!λεγοντας ελλατωμα εννοω ματι ξυραφι!!!!!!
Γεια σου Σπυρο! Οπως το ειπες ελαττωμα...παντου σε οποιονδηποτε τομεα! Πρωτη φορα που πηγα μαζι του για μια δοκιμη...μου λεει βαλτο στην καραμπινα και ριξε (ερμη Α300....) το παταγα στην θαλαμη κ δεν εμπαινε.....ρε πατα μου ελεγε...ρε δεν μπαινει του λεω...κατσε να το βαλω στην benelli λεει να δεις...το πατησε το πατησε κ τελικα μπηκε ...εκανε κ μπαμ.....ειδες μου λεει...τι φοβασαι?? .very happy.

Γεια σου Σπυρο! Οπως το ειπες ελαττωμα...παντου σε οποιονδηποτε τομεα! Πρωτη φορα που πηγα μαζι του για μια δοκιμη...μου λεει βαλτο στην καραμπινα και ριξε (ερμη Α300....) το παταγα στην θαλαμη κ δεν εμπαινε.....ρε πατα μου ελεγε...ρε δεν μπαινει του λεω...κατσε να το βαλω στην benelli λεει να δεις...το πατησε το πατησε κ τελικα μπηκε ...εκανε κ μπαμ.....ειδες μου λεει...τι φοβασαι?? .very happy.
Κατσε τωρα φιλε,να πεις σαυτο το παλληκαρι,που εχει το ελλατωμα για καψουλια,πιεσεις, χιλιοστα,ογκομετρειες!!!!!Αυτος να κανει μπαμ θελει και τα υπολοιπα ειναι δικη του δουλεια!!!!!!

Κατσε τωρα φιλε,να πεις σαυτο το παλληκαρι,που εχει το ελλατωμα για καψουλια,πιεσεις, χιλιοστα,ογκομετρειες!!!!!Αυτος να κανει μπαμ θελει και τα υπολοιπα ειναι δικη του δουλεια!!!!!!
Ομως ρε Σπυρο πως γινεται και τουφεκαει τοσο καλα και με τετοιες καρπωσεις?? Παντως καιρου....Και σε μακρυνες αποστασεις μιλαμε!

Ομως ρε Σπυρο πως γινεται και τουφεκαει τοσο καλα και με τετοιες καρπωσεις?? Παντως καιρου....Και σε μακρυνες αποστασεις μιλαμε!
Σιγουρα φιλε, κατα τη δικη μου παντα αποψη,η αληθεια ειναι καπου στη μεση!!!!!Ενα σωστο φυσιγγι ειναι η παλλετα του καλλιτεχνη,ομως δεν ειμαστε ολοι PICASSO!!!!!Ο καθενας μας δεν εχει την ιδια ικανοτητα.Οταν το καταλαβουμε αυτο τοτε ισως παψουμε να ψειριζουμε την μαιμου ,αν ο ΜΑΚΑΚΑΣ την εχει 57,5 η 57,7 οπως λεει και ο Μιλτος,ισως θα πρεπει να κανουμε καμια επισκεψη στο σκοπευτηριο για σωστη προπονηση,και να ζητησουμε συμβουλες απο καποιον ειδικο,εαν εχουμε την θεληση να γινουμε πραγματικα καλυτεροι!!!!!!Μονο καποιος εμπειρος ειναι σε θεση να σου πει για ενδεχομενα λαθη,αφου φυσικα σε δει να ριχνεις.

Γιατι πολυ απλα φιλε πανω απο ολα η τεχνικη της τουφεκιας .Ολα τα αλλα λεπτομερειες

Γιατι πολυ απλα φιλε πανω απο ολα η τεχνικη της τουφεκιας .Ολα τα αλλα λεπτομερειες
Δημητρη,η τεχνικη ειναι η ικανοτητα του καθε καλλιτεχνη,αυτο ειναι το Α και το Ω κατα την αποψη μου.τωρα απο εργαλεια ειναι γεματος ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ ,οι τεχνιτες δυστυχως ειναι πολυ λιγοι!!!!!!!

Δημητρη,η τεχνικη ειναι η ικανοτητα του καθε καλλιτεχνη,αυτο ειναι το Α και το Ω κατα την αποψη μου.τωρα απο εργαλεια ειναι γεματος ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ ,οι τεχνιτες δυστυχως ειναι πολυ λιγοι!!!!!!!
Και κατι αλλο που θελω να αναφερω παντα κατα τη γνωμη μου ειναι οτι για να γινεις μαστορας πρεπει απο παιδακι να εισαι μαθητης διπλα σε δασκαλο για να μαθεις κατι καλα και αν εισαι ικανος φυσικα μπορεις και να το εξελιξεις!!!!Δεν γινετε να μαθεις να οδηγεις εξηντα ετων και να θελεις να κανεις το δασκαλο της οδηγησης μετα απο ενα χρονο.Ειναι αδυνατο αυτο, και εαν δεν το καταλαβαινεις αυτο τοτε αθελλα σου γινεσαι επικυνδινος!!!!!!Πρεπει να εχουμε το γνωθει σαυτον!!!!!

Status
Not open for further replies.
Back