Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
View attachment 9680
Μπορω να βελτιωσω το ποσοστο αυτης της τουφεκιας;;;και πως;;;
η μηπως δε χρειαζεται....
Η συγκεντωση ειναι πολυ καλη,αλλα κανουν πολλες τσαμπες τα σκαγια στο κεντρο!!!Αν μπορεις βελτιωσε λιγο την κατανομη σου κατα την αποψη μου παντα!!!!!Παντως εισαι πολυ κοντα στο αριστα!!!!!Βλεποντας την ερωτηση σου στο Νικο θεωρω οτι θα μπορουσες σε υψηλες θερμοκρασιες να το λασκαρεις λιγο,χωρις βεβαια να ξερω το θηραμα που το προοριζεις!!

Last edited:
Η συγκεντωση ειναι πολυ καλη,αλλα κανουν πολλες τσαμπες τα σκαγια στο κεντρο!!!Αν μπορεις βελτιωσε λιγο την κατανομη σου κατα την αποψη μου παντα!!!!!Παντως εισαι πολυ κοντα στο αριστα!!!!!1
Σπυρο πως μπορω να βελτιωσω τη κατανομη;
χωρις ν αλλαξω οπλο .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.

Σπυρο πως μπορω να βελτιωσω τη κατανομη;
χωρις ν αλλαξω οπλο .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.
Φιλε εγω θα δοκιμαζα με μαλλινη η με καποιο αλλο συγκεντρωτηρα!!!!Κανε τις δοκιμες σου με επιμονη και υπομονη!!!!!Επισης θα το εστηνα με δυο διαφορετικα καψουλια!!!!!!CX2000 και NSM688!!!Ανεβασε τις δοκιμες σου να τις δουμε!!!

Το τσοκ υποτιθεται οτι ειναι full αλλα με το παχυμετρο βγαινει light full
Ο πινακας ειναι 110 εκατ υψος και 120 πλατος
Στρατο πες μου σε παρακαλω, με τι εκλεισες το ρελλο???φελλο χαρτακι η τζαμακι????Ποια η διαμετρος του κυκλου???

Λαμπη,καλο απογευμα,ειναι λιγο σαν δικοπο μαχαιρι το να γραψεις ενα σεταπ,και να ισχυριστεις οτι αυτο ειναι και κανενα αλλο!!!!!Ολοι μας γεμιζουμε,κανουμε τις δοκιμες μας, στον πινακα αλλα κυριως στον κυνηγοτοπο και βγαζουμε τα συμπερασματα μας!!!!Εγω προσωπικα δεν ειχα και δεν εχω κανενα απολυτως λογο να κραττω μυστικα τα σεταπ μου,γιαυτο αν ανατρεξεις λιγο πισω θα τα διαβασεις!!!!Αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι τα φυσιγγια μου ειναι μαγικα!!!προς Θεου......Αυτα που αναφερω με ικανοποιουν και τα γραφω σαν μπουσουλα για οποιον συναδελφο τον ενδιαφερει να ψαχτει!!!!!!!Εξαλου δεν ειναι τα οπλα μας ολα ιδια!!!!ενα φυσιγγιο που εγω απορριπτω ικανοποιει καποιον αλλον η και το αντιθετο!!!ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ πρεπει να υπαρχει,γιατι για μενα οποιος παιζει κρυφτουλι δεν ειναι μαγκας αλλα δυστυχως αποτυχημενος και καταδικασμενος να ζει με την μοναξια του!!!Το φορουμ, για μενα παντα, ειναι σαν το σαλονι του σπιτιου μου, που ερχονται φιλοι και διασκεδαζουμε ανταλλασοντας αποψεις,,και δεν ειναι καζινο για να τζογαρω με αποτερο σκοπο την δικη μου ωφελεια και μονο!!!!!!Αυτη ειναι καθαρα η προσωπικη μου αποψη και την αναφερω χωρις να θελω να την επιβαλλω σε καμια περιπτωση!!!!!!
Απλά είπα ότι είναι πάρα πολύ κοντά στο percorso caccia 36gr μπλέ .Δεν είπα ότι μόνο αυτό είναι και κανένα άλλο .
Μόνο ένας άσχετος θα ισχυριζόταν κάτι τέτοιο .
Καλοκαιράκι δουλεύει άψογα και το cx 2000 1.90 X 36 DRAGO 20 6* κλπ κλπ κλπ

Απλά είπα ότι είναι πάρα πολύ κοντά στο percorso caccia 36gr μπλέ .Δεν είπα ότι μόνο αυτό είναι και κανένα άλλο .
Μόνο ένας άσχετος θα ισχυριζόταν κάτι τέτοιο .
Καλοκαιράκι δουλεύει άψογα και το cx 2000 1.90 X 36 DRAGO 20 6* κλπ κλπ κλπ
Φιλε καταλαβα πολυ καλα τι εννοουσες!!Στο ποσταρισμα μου αναφερομαι γενικως και αοριστως,οχι συγκεκριμενα σε καποιον!!Τωρα και εγω σου λεγω οτι γεμιζω 4αρια και 5αρια με την TECNA 616/1,95x36+1,5 DRAGO 20 8* T2 57,5mm!!!

Φιλε καταλαβα πολυ καλα τι εννοουσες!!Στο ποσταρισμα μου αναφερομαι γενικως και αοριστως,οχι συγκεκριμενα σε καποιον!!Τωρα και εγω σου λεγω οτι γεμιζω 4αρια και 5αρια με την TECNA 616/1,95x36+1,5 DRAGO 20 8* T2 57,5mm!!!
Με 616 και 8* είσαι λίγο πιο κάτω σε ενέργεια σκαγιών απ'αυτό που έδωσα .

View attachment 9680
Μπορω να βελτιωσω το ποσοστο αυτης της τουφεκιας;;;και πως;;;
η μηπως δε χρειαζεται....

Στρατο αν και σε ποσοστο συγκεντρωσης εισαι χαμηλα με φουλ τσοκ για αυτα τα μετρα.....η τουφεκια ειναι
πολυ ωραια!!!!! Εγω θα δοκιμαζα..... χωρις να αλλαξω τιποτα στην δοσογια....τελικο ρελιασμα στα 63 φιλε.

Στρατο αν και σε ποσοστο συγκεντρωσης εισαι χαμηλα με φουλ τσοκ για αυτα τα μετρα.....η τουφεκια ειναι
πολυ ωραια!!!!! Εγω θα δοκιμαζα..... χωρις να αλλαξω τιποτα στην δοσογια....τελικο ρελιασμα στα 63 φιλε.
Νικο καλησπερα,μηπως ετσι ανεβασει και αλλο την συγκεντωση που εχει!!!

Νικο καλησπερα,μηπως ετσι ανεβασει και αλλο την συγκεντωση που εχει!!!

Καλησπερα Σπυρο. Λογικο δεν ειναι ?? Δεν ''βλεπω'' κατι αλλο αρνητικο στο σεταπ εκτος απο τα 62 χιλιοστα ρελιασμα. Σαν δοσολογια ειναι ισορροπημενο το σεταπ.....παντα κατα την γνωμη μου.
Επτα χιλιοστα ρελιασμα και με το τζαμακι μεσα τα θεωρω πολλα....μαλλον την ''στριμωξε'' την μπαρουτι
γι'αυτο του εδωσε αυτο το αποτελεσμα.

Status
Not open for further replies.
Back