Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Tι λες βρε παιδί μου , σοβαρά μιλάς ;
Μα αφού κάποιοι βλητικοί επιστήμονες επέμεναν ότι ο LB6 θέλει ανοικτά τσοκαρίσματα για να δουλέψει !! .think.
Να κανω μια ερωτηση ΜΙΧΑΛΕ????Για να γινει καποιος<ΒΛΗΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ> σε ποια σχολη πρεπει να φοιτησει και ποσα χρονια για το πτυχιο?????

Last edited:
Kostas Winchester???????? Που είσαι ρε παιδάκι μου;;;;;σε περίμενα σήμερα.evil. έλα να δεις και να πεις σε αυτό το τρελό αγόρι από το χωριό μου τι κάνει ο άσπρος χάρος στα 100 μέτρα.my man..sarcastic.και να του πεις ότι από την νέα σεζόν δεν χρειάζεται να πάμε στον κυνηγοτοπο,θα τα βαράμε από το μπαλκόνι.hunter.1.very happy.IMG_20200303_163117.jpg

Kostas Winchester???????? Που είσαι ρε παιδάκι μου;;;;;σε περίμενα σήμερα.evil. έλα να δεις και να πεις σε αυτό το τρελό αγόρι από το χωριό μου τι κάνει ο άσπρος χάρος στα 100 μέτρα.my man..sarcastic.και να του πεις ότι από την νέα σεζόν δεν χρειάζεται να πάμε στον κυνηγοτοπο,θα τα βαράμε από το μπαλκόνι.hunter.1.very happy.View attachment 10161
Καταρχάς εσύ κάτσε φρόνιμα....μη προκαλείς κόσμο γιατί με ρελιαστό θα σε ξεφτηλίσω......yel. και θα χαθείς από το forum....yel..sarcastic.
@Bere ..... .sarcastic. τη σου λέει ρε;;;;
Ο ανταγωνισμός σας βλέπω μεγαλώνει......μας απηλεί και ο χωριανός σου πως θα τα τουφεκάει από το μπαλκόνι.....sarcastic.

Καταρχάς εσύ κάτσε φρόνιμα....μη προκαλείς κόσμο γιατί με ρελιαστό θα σε ξεφτηλίσω......yel. και θα χαθείς από το forum....yel..sarcastic.
@Bere ..... .sarcastic. τη σου λέει ρε;;;;
Ο ανταγωνισμός σας βλέπω μεγαλώνει......μας απηλεί και ο χωριανός σου πως θα τα τουφεκάει από το μπαλκόνι.....sarcastic.
.hunter.

Παιδιά έχουμε κανένα καλό σεταπ για γκρανουλαρ στα 32 γραμμάρια;;;;;;
New Doc 5_4.jpg
Λιγότερα γραμμάρια διότι τα 32 τα θεωρώ υπερβολή στην τσίχλα...
Cheddite cx2000 68.50 granular 1.50*30 aquilla 22 Νο 9 6αστερο πολυσταδιακο στα 57.
Η δοκιμή είναι στα 30μετρα με 3αστρα σε 18,3αυλο σε χαρτόνι 1χ1.

View attachment 10170
Cheddite cx2000 68.50 granular 1.50*30 aquilla 22 Νο 9 6αστερο πολυσταδιακο στα 57.
Ωραία κατανομή!!!

View attachment 10170
Τι εννοείς πολυσταδιακο;;;;; εξήγησε μας λίγο αν θέλεις,για να το φτιάξουμε

View attachment 10170
Δημήτρη ωραία -πολύ ωραία ντουφεκιά .Τον aquila πόσο τον ζορίζεις στο κλείσιμο ;

Ειναι και πολυ ευθυβολο το βυσμα,στα 30 μετρα και εχει αποκληση κατι εκατοστα απο το κεντρο.
Πιστεύω οτι παίζει σημαντικό ρόλο η ταχύτητα και η φορά του άνεμου την στιγμή της δοκιμής.
Πάντως επαναλαμβάνω ότι πάντα προκόβω τα πέταλα....πιστεύω οτι είναι ενα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτηματα του ιδιογομωτη.

Status
Not open for further replies.
Back