Dimitris benelli
Banned
Αυτα που εγραφα δειχνει η φωτο , οι μισοταπες δεν ανοιγουν .Κοιταξτε ποσο εντονο κεντρο εχει κ στα 35 μετρα
Αυτα που εγραφα δειχνει η φωτο , οι μισοταπες δεν ανοιγουν .Κοιταξτε ποσο εντονο κεντρο εχει κ στα 35 μετρα
Ανεμοβλογια επαθε το χαρτονιΜιας που πιασαμε τα μισοταπα να μια στα 35.01μ.
καλη?κακη?View attachment 10946
Στο χαρτι γραφει μαμα τσοκ αλλα ειναι με gemini demi.
Ποτε σε 68,5 μειον 11,40 εισαι εκτος οριων σφαλειας!!!εκει κλεινουμε μειον 10,5-11,00 το πολυ, και εχουμε το κεφαλι μας ησυχο....εκτος και αν στην Κυπρο εχεις τη δυνατοτητα ελεγχου σε βλητικο σταθμο,οποτε αλλαζει το πραγμα!Σε 68.40 πατάμε 57 -11.40
Την περιμενα πιο ανοιχτη,με ενα τεσσαρι τσοκ θα ειναι ταμαμ πιστευω,Ανεμοβλογια επαθε το χαρτονι![]()
Καλημέρα Σπύρο .Εάν έχεις δουλέψει την BIOR 21 ναί να δεκτώ την εκδοχή σου ότι προτρέπω κάποιον ανεύθυνα να γεμίσει φυσίγγι εκτός ορίων .Ποτε σε 68,5 μειον 11,40 εισαι εκτος οριων σφαλειας!!!εκει κλεινουμε μειον 10,5-11,00 το πολυ, και εχουμε το κεφαλι μας ησυχο....εκτος και αν στην Κυπρο εχεις τη δυνατοτητα ελεγχου σε βλητικο σταθμο,οποτε αλλαζει το πραγμα!
Λαμπη καλημερα,εγω αναφερθηκα στους κυνδινους που κρυβει το -11,40 σε εναν 68,40mm καλυκα,μην επικεντρωνης την προσοχη σου στο βυσμα,εξαλου σου γραφω οτι εαν εχεις τη προσβαση σε βλητικο,κανενα προβλημα,θα ηθελα και εγω να μου πεις ποιες ειναι οι τιμες της δοκιμης σου.....θα εχει ενδιαφερον για ολους!!!Καλημέρα Σπύρο .Εάν έχεις δουλέψει την BIOR 21 ναί να δεκτώ την εκδοχή σου ότι προτρέπω κάποιον ανεύθυνα να γεμίσει φυσίγγι εκτός ορίων .
Είμαι όμως βέβαιος ότι ουδέποτε δοκίμασες το συγκεκριμένο βύσμα bior 21 με τα όποια χαρακτηριστικά του .
Λοιπόν το BIOR 21 με κενό κλεισίματος 11χιλ το κλείνουμε -11.40 .Σε αντίθεση με το BIOR 18 που κι'αυτό το δουλεύω πολύ που δεν χρειάζεται τόση συμπίεση (λιγότερη χρειάζεται) για να δώσει μαξ.απόδοση .
Ουδέποτε γράφω για πράγματα για τα ποία δεν έχω ιδίαν εμπειρία .
Σπυρο οι περισοτεροι καλυκες που αγοραζουμε εχουν αυτο το υψος 68 ,40 , 68 ,70 το πολυΛαμπη καλημερα,εγω αναφερθηκα στους κυνδινους που κρυβει το -11,40 σε εναν 68,40mm καλυκα,μην επικεντρωνης την προσοχη σου στο βυσμα,εξαλου σου γραφω οτι εαν εχεις τη προσβαση σε βλητικο,κανενα προβλημα,θα ηθελα και εγω να μου πεις ποιες ειναι οι τιμες της δοκιμης σου.....θα εχει ενδιαφερον για ολους!!!
Τοτε φιλε Νικο θα πρεπει να προσαρμοσουμε τα σεταπ μας στο μειον10.5εως μειον 11,00 mm το πολυ!!!!Σπυρο οι περισοτεροι καλυκες που αγοραζουμε εχουν αυτο το υψος 68 ,40 , 68 ,70 το πολυ
Σε καλυκα 68,5 κλεινοντας ΠΑΝΤΑ στα μειον 11,4 εισαι μεσα στα ορια ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
Σε καθε σετ απ το τελικο υψος κλεισιματος του καλυκα ( 68,5 ) εξαρταται απο τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΕΝΟ ΧΩΡΟ.
ΠΧ. GRANULAR - CHEDDITE -T1 - 1,40X30 -V-ZERO 23-N8 - 68,5 - 57.
Εισαι εντος οριων ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!!!!![]()
Καί τελικά τι είδες εσύ στο κυνήγι? Τι συμπέρασμα έβγαλες?Και έριξα μερικά φέτος πιστεύοντας ότι θα ανοίγει λίγο η τουφεκιά στα Baikal μου(λόγω τσοκαρισματος) σε περπατητο.
Αυτά που έφτιαξα ήταν με S4 30 γρ. Είχα τις ευστοχιες μου και τις αστοχίες μου.Καί τελικά τι είδες εσύ στο κυνήγι? Τι συμπέρασμα έβγαλες?
Δημήτρη ,αν καταλαβα καλά, βαθύ και παχύ ρελι;Φτιαγμενα με στροφειο της πλακας οπως το χαρακτηρισε ενας φιλος , ο κανονας ειναι ενας .Τα ρασσα δεν κανουν τον παππα , αυτο δεν αλλαζει ποτε
Εχεις π.μΣπύρο τι κυνήγια κανείς αν επιτρεπεται
Για ρέλι Σπύρο ποιο παίζει OTP STP ???Δυστυχως υπαρχουν περιπτωσεις ,που καποια πραγματα ειναι αρρηκτα συνδεδεμενα μεταξυ τους!!!!Για να φτιαξεις κατι σωστο πρεπει και μαστορας να εισαι και σωστα εργαλεια να εχεις,η ημιμαθεια ειναι χειριστη της αμαθειας!!!!