Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η θερμογόνο απόδοση Δημήτρη, έχει σχέση με το παραγόμενο έργο μιας πυρίτιδας?
δεν είμαι χημικος μηχανικος να σου απαντησω εξειδικευμένα , η ταπεινη μου γνωμη μου είναι ότι η χημικη συσταση καθοριζει τα παντα

Aν και δεν ξεκιναω ποτε το κυνηγι πριν τον οκτωμβρη για να ξερω για κολοκαιρινες συνθηκες στις ζεστες μερες του οκτωμβρη η s4 με εχει κρεμαση αρκετες φορες ενω η sipe ποτε μιλαω για φυσιγγια 31-32γρ.πως γινεται αφου ειναι διδιμες αδελφες με καποια λεπτα διαφορα......

Aν και δεν ξεκιναω ποτε το κυνηγι πριν τον οκτωμβρη για να ξερω για κολοκαιρινες συνθηκες στις ζεστες μερες του οκτωμβρη η s4 με εχει κρεμαση αρκετες φορες ενω η sipe ποτε μιλαω για φυσιγγια 31-32γρ.πως γινεται αφου ειναι διδιμες αδελφες με καποια λεπτα διαφορα......
μπορει να είναι τρίδυμες αδερφες η S4 , Sipe κ Tekna αλλα στην πραξη είναι τρεις τελειως δααφορετικες πυριτιδες , πολύ σκληρη και αγρια η μικρη , συζητησιμη η μεσαια , πολύ ευγενικη η μεγαλη αδερφη , μια ωραια παραλλαγη είναι μιξη των δυο πιο μικρων , αλλα νομζω την ξερεις

γνωμη μου παντα είναι ότι η S4 δειχνει την δυναμη της σε πολύ κρυο και πολύ υγρασια , εκει βγαζει όλα της τα προσοντα , το να δουλεύουμε αυτό το πολεμικο υλικο με ζεστη είναι μεγα λαθος , εκτος αν αναζητάμε μεγιστη διασπορα , εκει αλλαζει το πραγμα , ότι και να κανει ο μαστορας αυτο το υλικο βροντάει και σκορπιζει την τουφεκια , τα γραφω απλα και κατανοητα , πρεπει με λιγα λογια ο κάθε ιδιογομωτης αναλογα την δουλεια που θελει να κανει να διαλεξει πυριτιδα και στησιμο του φυσιγγιου

Εγω προσ. εχω κατασταλάξει με τα φορτομενα set up.Και θα ασχοληθώ απο νεα σεζόν αποκλ. με set up μεχρι 35 γρ δίνοντας έμφαση σε ταχ. κατανομες, διάτρηση,και τελιοποιοντας τα ηδη υπάρχοντα.Εκτενεστρα θα ασχ. με την ΜΒ32 ΚΑΙ JK6 Aντιστηχα..evil.

Εγω προσ. εχω κατασταλάξει με τα φορτομενα set up.Και θα ασχοληθώ απο νεα σεζόν αποκλ. με set up μεχρι 35 γρ δίνοντας έμφαση σε ταχ. κατανομες, διάτρηση,και τελιοποιοντας τα ηδη υπάρχοντα.Εκτενεστρα θα ασχ. με την ΜΒ32 ΚΑΙ JK6 Aντιστηχα..evil.
αν θελεις την γνωμη μου στα 35 γρ δουλεψε ΜΒ 36 αποκλειστικα και μονο

Παιδια σεβαστες ολες οι γνωμες σας και οι γνωσεις σας για την ιδιογομωση. Εχω ομως μια απορια. Πως εμεις στην Ελλαδα δυσκολευομαστε, γενικα μιλαω, με την S4 αποτι διαβαζω και εδω μεσα και στην Ιταλια ειναι η πρωτη πυριτιδα σε προτιμησεις για τσιχλοκοτσυφα, τοσο σε εμπορικα φυσιγγια οσο και σε ιδιογομωση?

La reggina , ετsι την ονομαζουν οι ιταλοι , και τι παει να πει αυτό ?? επειδή την δουλεευουν οι ιταλοι στις τσίχλες πρεπει να την δουλεψουμε και εμεις ? οι ιταλοι δουλευουν 34 γρ 10 κ 11 νουμερο στην τσιχλα, κυνηγάνε από υπερύψωμενες φυλαχτρες με 10 κραχτες φιντες και ότι φανταστεί ο νους του ανθρωπου , τι σχεση εχει αυτό το κυνυγι με το δικο μας ?

La reggina , ετsι την ονομαζουν οι ιταλοι , και τι παει να πει αυτό ?? επειδή την δουλεευουν οι ιταλοι στις τσίχλες πρεπει να την δουλεψουμε και εμεις ? οι ιταλοι δουλευουν 34 γρ 10 κ 11 νουμερο στην τσιχλα, κυνηγάνε από υπερύψωμενες φυλαχτρες με 10 κραχτες φιντες και ότι φανταστεί ο νους του ανθρωπου , τι σχεση εχει αυτό το κυνυγι με το δικο μας ?

Φιλε μου κανουν και αυτο το κυνηγι που λες καθιστα, ομως οι περισσοτεροι κυνηγανε την τσιχλα ακριβως οπως εμας. Αυτο με το νουμερο ειναι ετσι ακριβως, ριχνουν κατα προτιμηση πολυ ψιλοτερα ακαγια. Στα γραμμαρια και εκει δεσποζουν 30 και 32 γρ. Απο μπαρουτες εχουν παρα πολυ μεγαλες επιλογες απο τις γνωστες εταιρειες και μαλιστα απο πυριτιδες που δεν βλεπουμε καν στην Ελλαδα πχ GP, Anigrina Lamellare της ΒP και ομως προτιμουν οι περισσοτεροι την S4 με πολυ μεγαλη διαφορα απο τη δευτερη σε προτιμηση. Αν κοιταξω σε μας τι ελληνικο τσιχλοφυσιγγο κυκλοφορει με S4 σταματαω σε ενα Lambro και αυτο του πανακριβου.
Στις προτιμησεις στις αλλες πυριτιδες συμβαδιζουμε η S4 αποτελει μεγαλη εξαιρεση.

εγω φιλε σαν ιδιογομωτης λιγο εμπειρος δεν κοιταζω τι κανουν οι ιταλοι οι πολωνοι η οι αμερικανοι , κοιταζω τι κανει το οπλο μου στα συγκεκριμένα μετρα που ριχνω , φτιαχνω τα φυσίγγια μου τα μετραω τα ριχνω σε χαρτονι τα κυνηγαω , και ετσι συνεχιζω , η S4 είναι η βασιλισσα της διασπορας για μενα , για τους ιταλους μπορει να είναι ότι γουσταρουν αυτοι

Φιλε μου κανουν και αυτο το κυνηγι που λες καθιστα, ομως οι περισσοτεροι κυνηγανε την τσιχλα ακριβως οπως εμας. Αυτο με το νουμερο ειναι ετσι ακριβως, ριχνουν κατα προτιμηση πολυ ψιλοτερα ακαγια. Στα γραμμαρια και εκει δεσποζουν 30 και 32 γρ. Απο μπαρουτες εχουν παρα πολυ μεγαλες επιλογες απο τις γνωστες εταιρειες και μαλιστα απο πυριτιδες που δεν βλεπουμε καν στην Ελλαδα πχ GP, Anigrina Lamellare της ΒP και ομως προτιμουν οι περισσοτεροι την S4 με πολυ μεγαλη διαφορα απο τη δευτερη σε προτιμηση. Αν κοιταξω σε μας τι ελληνικο τσιχλοφυσιγγο κυκλοφορει με S4 σταματαω σε ενα Lambro και αυτο του πανακριβου.
Στις προτιμησεις στις αλλες πυριτιδες συμβαδιζουμε η S4 αποτελει μεγαλη εξαιρεση.
Παυλο την γεμηζα στα μπασηματα 1,50,/31./686.δεν θα ξεχασω μια μερα με μουχλα ηγρασια νοτιαδουρα, και εγω και ο Γριγορης δεν μπορ. να σκοτ. ουτε κουνουπι.

και κατι που εχω ξεχασει να γραψω , επειδή γραψαμε για ιταλους , είναι πολύ συνηθισμενο φαινομενο στην γειτονα χωρα η αναμειξη S4 κ sipe , αναλογιες και λεπτομερειες δεν γραφω , παντως καθαρη s4 δεν είναι

μπορει να είναι τρίδυμες αδερφες η S4 , Sipe κ Tekna αλλα στην πραξη είναι τρεις τελειως δααφορετικες πυριτιδες , πολύ σκληρη και αγρια η μικρη , συζητησιμη η μεσαια , πολύ ευγενικη η μεγαλη αδερφη , μια ωραια παραλλαγη είναι μιξη των δυο πιο μικρων , αλλα νομζω την ξερεις
. Αχ αυτη η SS μου εχει καψει τη καρδια αλλα οχι και για τσιχλιτσες ειναι αμαρτια.......εγω επειδη ειμαι και λιγο παλαβος καμια φορα ξυπναω και αποφασιζω μια γεμισια οποτε τα οπλα μου θα τη ριξουν,θελουν δεν θελουν.sarcastic..sarcastic.

Οποτε οτι εχεις απο τις υπολυπες παρακαλω να σταλθουν σε αυτον που τις εκτιμαει.yelling..yelling.

Παυλο την γεμηζα στα μπασηματα 1,50,/31./686.δεν θα ξεχασω μια μερα με μουχλα ηγρασια νοτιαδουρα, και εγω και ο Γριγορης δεν μπορ. να σκοτ. ουτε κουνουπι.
Εσυ στο 1.50 εγω λιγο ποιο κατω1.45

Το φυσιγγι που θα θυμάμαι πάντα σαν το πιο φονικό φυσιγγι στα 31 γρ ήταν της Nsi το S4 titan. Περαστικά τρυγόνια, βουλγαρες, τα έκαιγε σε μακρινές αποστάσεις με ανοιχτά τσοκ.

Το φυσιγγι που θα θυμάμαι πάντα σαν το πιο φονικό φυσιγγι στα 31 γρ ήταν της Nsi το S4 titan. Περαστικά τρυγόνια, βουλγαρες, τα έκαιγε σε μακρινές αποστάσεις με ανοιχτά τσοκ.

Εισαι σίγουρος οτι ηταν της NSI? Mηπίως ηταν της RC?

S4 1,45×33 spark 686 για τα μπασιματα,&cx2000 τον χειμώνα.δεν με εχει προδοσι ποτε με υγρασια και νοτιαδεσ με ξερω καιρο εχει λιγο θεμα
Εγω στο s4 686 1.45/31 spark η rex27 ενω καποιες μερες ηταν τελειο καποιες αλλες για τον πουλο.μιλαμε για απολυτα σκοτωματα οχι στο περιπου....

Status
Not open for further replies.
Back