Η mb 32 αγαπάει cx2000Αυτή στο 1.70 με 24'αρι βύσμα θέλει λίγο ακόμη σπρώξιμο (688) και θα γίνει πύραυλος .
Το σηκώνει βλέποντας την ταχύτητα (η πιο χαμηλή ) αλλά και το έντονο κέντρο .
Και την έριξε με 17 κελσίου...
Φαντάσου 3-10 τι κάνει...
Η mb 32 αγαπάει cx2000Αυτή στο 1.70 με 24'αρι βύσμα θέλει λίγο ακόμη σπρώξιμο (688) και θα γίνει πύραυλος .
Το σηκώνει βλέποντας την ταχύτητα (η πιο χαμηλή ) αλλά και το έντονο κέντρο .
Η mb 32 αγαπάει cx2000
Δυο καψουλια την κυνηγαο την mb32 cx2000/616...το 688 μακρια και αγαπημενηΓι'αυτό ερωτεύτηκες το 33άρι της .Με 688 στα 33 θάναι ακόμη καλύτερο παρά το cx 2000 για την υγρασία της Κέρκυρας .
Και το 616 το παει πολυΗ mb 32 αγαπάει cx2000
Το 80% τον φυσηγγιον δουλευουν με ξεροκαιρο...η υγρασια ειναι το θεμαΣημασια εχει οτι το στησιμο σου.... και το σεταπ γαζωνει Βικτωρα!!!
Λαμπη μου....του ''χαριστηκα'' λιγο και τελικο υψος ρελιασματος ειχα 58 χιλ. Στα 57,8. Εαν ημουν
2 δεκατα παρα κατω...392 θα εβγαζε και αυτο.
Πιστευω οτι το 688 θα σκορπισει την τουφεκια φιλε , χωρις να βαζω το χερι μου στο ευαγγελιο.!!
Μην μπερδευεις την υγρασια με την θερμοκρασια. Και στους συν (+) 5 βαθμους χωρις υγρασια
το 1.65χ32 δουλευει μια χαρα....Με 5 βαθμους και 85% υγρασια....ναι εκει δεν δουλευει.
Μεχρι τελος σεζον το δουλευω.....οταν δεν εχει υγρασια.
Και το 616 το παει πολυ
Μη το λες Ηλία....το 688 μακρια και αγαπημενη
Και εγω εκει. Στα τσιχλακια σταθερή αξιαΗλια, μην πω τη συνταγη που γεμιζω, ολοι την ξερουν και με κοροιδευουν, αλλα ελα που η ατιμη δε με εχει πουλησει ποτε εδω και μια δεκαετια.
Καλη δυναμη ευχομαι,
Κι όμως δουλεύει τέλεια φίλε.Φέτος στα περπατητα(όσο μπορέσαμε) με την 391 και 4*
ΜΒ32 1.60Χ30 n9 με piston skeet 23, 616 και τα πουλια έσβηναν.
Δοκίμασα και με CX χωρίς θέμα στο θήραμα, αλλά κανα δυο φορες με κόντρα αέρα γεμισαν τα μάτια μου πυριτιδα!
Εννοείς με το CX;Κι όμως δουλεύει τέλεια φίλε.
Για το 616 λέω....Εννοείς με το CX;
Με το 616 έκλεινα 57.3, τόσο και με το cx, ίσως ήθελε και 57 να μη μένει ακαυτη!
Θα μου επιτρέπεται να διαφωνήσω ως προς τα καψούλια, η MB αγαπάνε 615/616. Με αλλά θα δεις υπολείμματα ακαυτης με 615/616 δεν θα δεις.
Θέλω και εγώ να ασχοληθώ έχω μια μεγάλη ποσότητα από σκάγια περίπου 500γρ sipe βάση για το δράπανο πάγκου και ποτηράκια για ρελι παραδοσιακό. Έχω και 1000 περίπου καψιλια. Αν πάρω και τα υπόλοιπα θα ξεκινήσω σιγά σιγά.
Ναι μπερδεύτηκα το έγραψα ποτηράκι στροφείο ήθελα να πω έχω η 2 η 3 στροφεία για ρελιΜε το καλο.....και καλη αρχη!!! Για ρελι το μονο που χρειαζεσαι ειναι ενα στροφειο.....Να ρωτας...και
να μην ''ντρεπεσαι''.....κανεις μας δεν γεννηθηκε μαθημενος....ακομα και αν νομιζεις οτι η ερωτηση σου
ειναι ''χαζη''.....Δεν υπαρχουν ''χαζες'' ερωτησεις στην ιδιογομωση Παναγιωτη!!!
Ναι μπερδεύτηκα το έγραψα ποτηράκι στροφείο ήθελα να πω έχω η 2 η 3 στροφεία για ρελι
Ακρηβος ενα για ολα.οχη διαφορετικα.μια ετσει μια γιουβετσι.ενα για ρελη.και 1 για αστερηΜην ''πετας'' λεφτα χωρις λογο Παναγο....ΕΝΑ καλο στροφειο θελεις για ρελι.... Τα δυο -τρια ειναι πολλα και
θα δεν θα βγαζεις και ''ακρη''. Με διαφορετικά στροφεια....μια θα εισαι ''ετσι''.....και την αλλη ΄΄γιουβετσι''.
Ενα στροφειο με ενα συγκεκριμενο ρελι....και με αυτο θα φτιαξεις ΟΛΕΣ τις τουφεκιες σου!!!
Αργοτερα που θα αποκτισεις εμπειρια.....τοτε αρχισε να ''παιζεις'' με το παχος και το βαθος του ρελιου.
Ναι καταλαβαίνω τι μου λες ένα θα χρησιμοποιήσω δεν το διατύπωσα σωστά μου τα άφησε ένας παππούς που γέμιζε για αυτό έχω καμία 30 κιλά σκάγια 8-9-7-5 μπαρούτι sipe και μερικά υλικά για να γεμίσεις φυσιγγια.Μην ''πετας'' λεφτα χωρις λογο Παναγο....ΕΝΑ καλο στροφειο θελεις για ρελι.... Τα δυο -τρια ειναι πολλα και
θα δεν θα βγαζεις και ''ακρη''. Με διαφορετικά στροφεια....μια θα εισαι ''ετσι''.....και την αλλη ΄΄γιουβετσι''.
Ενα στροφειο με ενα συγκεκριμενο ρελι....και με αυτο θα φτιαξεις ΟΛΕΣ τις τουφεκιες σου!!!
Αργοτερα που θα αποκτισεις εμπειρια.....τοτε αρχισε να ''παιζεις'' με το παχος και το βαθος του ρελιου.
Ναι καταλαβαίνω τι μου λες ένα θα χρησιμοποιήσω δεν το διατύπωσα σωστά μου τα άφησε ένας παππούς που γέμιζε για αυτό έχω καμία 30 κιλά σκάγια 8-9-7-5 μπαρούτι sipe και μερικά υλικά για να γεμίσεις φυσιγγια. View attachment 25623View attachment 25624View attachment 25625