Εχω πολλους συγκ..24ριδες καρδαρα..του εβαλα στην mb32 το καινουργιο λοτ 1,65*32 με 616 καψουλι...μεχρει τωρα τα παει θαυμασια νομιζω και μετα δεν θα εχει προβλημα
Ποτήρι συγκεντρωτηραΘέλω να δουλέψω το αλεύρι βρώμης σε 9βολο. Θέλω καλύτερη συγκέντρωση και μεγαλύτερη ταχύτητα
τι προτείνεται = μάλλινη τάπα ή πλαστικός συγκεντρωτήρας είναι καλύτερο ?
-στο όπλο δεν έχω τσοκάρισμα, είναι τελείως ανοιχτό-
Δοκιμασε Ζ2Μ15 η΄ LB6.Θέλω να δουλέψω το αλεύρι βρώμης σε 9βολο. Θέλω καλύτερη συγκέντρωση και μεγαλύτερη ταχύτητα
Πρεπει να βαλεις συγγεντρωτηρα για να εχεις καλη συγγεντρωση αρα το 9 βολο το ξεχνας πας σε 8 βολο με lb6 για να εχεις αποτελεσμα η ταχυτητα ειναι θεμα πυριτηδαςΘέλω να δουλέψω το αλεύρι βρώμης σε 9βολο. Θέλω καλύτερη συγκέντρωση και μεγαλύτερη ταχύτητα
lb6 τέτοιο βύσμα έχω, αλλά από κάτω δεν θέλει μάλλινη τάπα ή αμορτισέρ (για πιο νορμάλ τουφεκιά)Πρεπει να βαλεις συγγεντρωτηρα για να εχεις καλη συγγεντρωση αρα το 9 βολο το ξεχνας πας σε 8 βολο με lb6 για να εχεις αποτελεσμα η ταχυτητα ειναι θεμα πυριτηδας
Θελεις οπωςδηποτε αμορτησερ μεσα στον lb6 φελο η μισοταπα cal 28 εσυ αφου δεν εχεις τσοκ μπορεις να τον δουλεψεις ακοπο η αλλιως με 4 χαρακιες 5-10 χιλ αυτο πρεπει να ψαξεις να το βρεις στο οπλο σου ,πες μας τι σετ απ εχεις για 9 βολο να σε βοηθησουμε για το οχταβολο ολλα ειναι σχετικα ,τι πυριτηδα χρησιμοποιεις κ.τ.λ το θελεις για κυνηγι η για σκοποβολη;lb6 τέτοιο βύσμα έχω, αλλά από κάτω δεν θέλει μάλλινη τάπα ή αμορτισέρ (για πιο νορμάλ τουφεκιά)
Χρειάζεται να τον χαράξω κάθετα, έστω μια φορά ή να τον αφήσω σωλήνα ?
Για 8βολο ,κατεβάζεις γραμμάρια κερδίζεις ταχύτητα ή είναι άλλο το σκεπτικό ?
Μέσα ή πίσω από το κυάθιο να ''κολλαει'' στο μπαρούτι.Θελεις οπωςδηποτε αμορτησερ μεσα στον lb6 φελο η μισοταπα cal 28 εσυ αφου δεν εχεις τσοκ μπορεις να τον δουλεψεις ακοπο η αλλιως με 4 χαρακιες 5-10 χιλ αυτο πρεπει να ψαξεις να το βρεις στο οπλο σου ,πες μας τι σετ απ εχεις για 9 βολο να σε βοηθησουμε για το οχταβολο ολλα ειναι σχετικα ,τι πυριτηδα χρησιμοποιεις κ.τ.λ το θελεις για κυνηγι η για σκοποβολη;
Αμορτισερ για μεσα στον lb6, απο κατω πας σε αλλα κολπα αποσπομενου πατου κ.τ.λ αν δεν εχεις δοκιμασε με z2m 15 αλλα και εκει θα χρειαστεις 2-3 χιλ φελο για μεσα στο ποτυρακι του συγγεντρωτηρα ,τωρα για τις πυριτηδες που λες δεν ξερω να σου πω ,καταρχην ηταν καλα αποθηκευμενες ;Μέσα ή πίσω από το κυάθιο να ''κολλαει'' στο μπαρούτι.
Μισόταπα δεν έχω,αλλά έχω μάλλινες,εκτός αν χαλάσω συγκεντρωτήρες. Σκέφτηκα μόνο μια χαρακιά κάθετα μέχρι την μέση του lb6.
Για σεταπ στο ψάξιμο είμαι.Μάλλον 2x28 με ρέλι.
Οι πυρίτιδες που έχω είναι προ 25ετίας αγορασμένες και εκτός από την nobel για τις υπόλοιπες δεν ξέρω μάρκα.
Για γουρούνια.
ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Ήταν σε πλαστικό δοχείο,μέσα σε τσουβάλια και σε αποθήκη χωρίς υγρασία.Τα αμορτισέρ για έξω έλεγα γιατί αλλιώς θα ανοίξουν τα κλειδιά στη τουφεκιά.Χωρίς αμορτισέρ ή τάπα ανεβάζει πολλά μπαρ.Αμορτισερ για μεσα στον lb6, απο κατω πας σε αλλα κολπα αποσπομενου πατου κ.τ.λ αν δεν εχεις δοκιμασε με z2m 15 αλλα και εκει θα χρειαστεις 2-3 χιλ φελο για μεσα στο ποτυρακι του συγγεντρωτηρα ,τωρα για τις πυριτηδες που λες δεν ξερω να σου πω ,καταρχην ηταν καλα αποθηκευμενες ;
δεν στα εχουν πει καλα ,και μεσα να βαλεις αμορτισερ ειναι το ιδιο σαν να εχεις απο κατω ,ισα -ισα οι τυπου αποσπομενου πατου ειναι πιο επικινδηνοι απο οτι αυτο που σου λεω ,Ήταν σε πλαστικό δοχείο,μέσα σε τσουβάλια και σε αποθήκη χωρίς υγρασία.Τα αμορτισέρ για έξω έλεγα γιατί αλλιώς θα ανοίξουν τα κλειδιά στη τουφεκιά.Χωρίς αμορτισέρ ή τάπα ανεβάζει πολλά μπαρ.
Μήπως βλήθηκαν από όπλο που φορούσε τσοκ φρένου; Έχουν πάθει μεγάλη ζημιά.Sg διασποράς 32γρ με ν7 δεν το έχω ξαναδεί τούς έχω πολλά χρόνια υπάρχει περίπτωση να αλλοιώθηκαν;
Τι φυσίγγια ήταν; Εμπορίου ή ιδιογόμωση; Πρόσφατα γεμισμένα ή από χρόνια ;;; Λογικά δεν δικαιολογείται αλλοίωση, παρά μόνο αν τους έβλεπε ο ήλιος για κάποιο (σχετικά μεγάλο) χρονικό διάστημα . Οι κιτρινάδες που φαίνονται τι είναι;;Sg διασποράς 32γρ με ν7 δεν το έχω ξαναδεί τούς έχω πολλά χρόνια υπάρχει περίπτωση να αλλοιώθηκαν;
Δικα μου γεμισμενα ειναι , φρεσκα. Τους εχω χρονια αλλα καλα φυλαγμενους σε συρταρι.Τι φυσίγγια ήταν; Εμπορίου ή ιδιογόμωση; Πρόσφατα γεμισμένα ή από χρόνια ;;; Λογικά δεν δικαιολογείται αλλοίωση, παρά μόνο αν τους έβλεπε ο ήλιος για κάποιο (σχετικά μεγάλο) χρονικό διάστημα . Οι κιτρινάδες που φαίνονται τι είναι;;
Βλέπω και σκάγια κολλημένα. Ειδικά στον μεσαίο τι έγινε ;;; Τρύπησαν τον πάτο και βγήκαν από κάτω !!!
Όπως και να'χει, μάλλον άχρηστοι είναι ...
Κανονικο τσοκ κυλινδροςΜήπως βλήθηκαν από όπλο που φορούσε τσοκ φρένου; Έχουν πάθει μεγάλη ζημιά.
Φυσιολογικη ειναι η ζημια απο το χτυπημα στον πινακα.Κανονικο τσοκ κυλινδρος