Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Για αύριο έχω γεμίσει καμία 10ρια πάλι με πυτουρο με mg2 2,35με 39 +2 αλεύρι ν3 μόνο με αυτά θα πάω θα τα ρίξω και θα φιγω γιατί τρίτη φεύγω για την αλη όχθη του Ατλαντικού
Από μπαρ δεν ξέρω δεν τα έχω δοκιμάσει πάλι σε 12/76

Τωρα οσον αφορα την ελαστηκοτητα της σε σχεση με την μαλλινη ειναι κουτσουρο....το ποσο
συμπιεζεται με την πυροδοτηση δεν το ξερω....ουτε ποια ειναι η κατασταση της μετα την πυροδοτηση.

Κωστη μου για την μαλλινη ΝΑΙ....
Για την ΝΤΙΑΝΑ ....το 75% θα γινει 65% ισως και χαμηλοτερο φιλε!!! ;)
Πάρτε μια diana και πάτα τη με γκαζόπενσα. Το 1/3 θα μείνει σε ύψος(φυσικά θα πάει για πέταμα μετά).
Αν αντί για κουβέτ έβαζες φελλό στη diana πιστεύω θα είχες πανομοιότυπες τουφεκιές.
Η diana είναι η φτηνή απομίμηση της μάλλινης αλλά στέκει καλά δίπλα της.

Έτοιμα για κλείσιμο.
Sipe/686/1.60×33+1.20/68.5-56.5/gt21, Νο6.
Πάρτε μια diana και πάτα τη με γκαζόπενσα. Το 1/3 θα μείνει σε ύψος(φυσικά θα πάει για πέταμα μετά).
Αν αντί για κουβέτ έβαζες φελλό στη diana πιστεύω θα είχες πανομοιότυπες τουφεκιές.

Καλοριχτα Βασιλη μου!!!!! Δοκιμασμενο σεταπ.....σκετος Φονιας....και στο Ν5....Φυσιγγιο και θηραμα!!!! :)

Κανά χιλιάριαρικο βγάζει το είχα δοκιμάσει στην Αμερική σε κανονάκι αν θυμάμαι καλά από 980 μέχρι 1030 έβγαζε

Το εχω δοκιμασει το πιτουρο.....Σηκωνει bar για πλακα....και χωρις να θελω να το παιξω ''μαγκας''....
εχω βγαλει καλυτερες τουφεκιες με βυσματα....και με λιγοτερα bar!!!!
Επισεις.....εαν εχεις κοντρα τον αερα δεν σε σωνουν ουτε τα γυαλια.... ;)

Δεν την εχω δοκιμασει με γκαζοπενσα.....Εαν βαλω φελλο της βαζω αμορτισερ...
Εκει και με φελλο....μιλαμε για αλλο φυσιγγιο Στεφανε.... ;)

Βαραγα τις τσιχλες στο περασμα εκει που δεν συκωναν αλλοι με πιτουρο

Νικολα ποσο πιτουρο εβαζες στο τσιχλοφυσιγγιο....και πως το ''παταγες'' ????
Εχεις πιτουροσυμπιεστη ???
Και τι πιτουρο βαζεις ?? Χοντρο ή ψιλο ???

Μπραβο φιλαρα μου......και τα ταιρια τους!!! :)
Αλλα δεν το ξαναβαζω στην θαλαμη μου !!! ;)
Είναι λίγο μπελάς να το στήσεις αλά για μένα είναι θάνατος το πυτουρο δεν ξέρω τι λέει στο χαρτί αλά στο κυνήγι δίνει ρέστα δύο σκάγια περνει και σβήνει το παπί

Είναι λίγο μπελάς να το στήσεις αλά για μένα είναι θάνατος το πυτουρο δεν ξέρω τι λέει στο χαρτί αλά στο κυνήγι δίνει ρέστα δύο σκάγια περνει και σβήνει το παπί

ΟΚ....Και αυτο δικο σου σεταπ ειναι....εχω και πολλα δικα μου στην ιδια ''κατηγορια''.....
1ον Δεν πιστευω οτι δινει κατι καλυτερο το πιτουρο....
2ον. Οπως ειπες μπελας.....
3ον.Πολλα bar....και για μενα αχρηστα....
4ον. Σου βγαζει τα ματια εαν δεν φορας γυαλια...
5ον. ''Εχω'' δεν θα παρω αλλο.... :D

εικόνα_Viber_2021-02-06_12-34-57.jpgεικόνα_Viber_2021-02-06_12-35-15.jpg

Δεν έχω γεμίσει ποτε ξανά με gm3.. τι καιρό προτιμάει ;
Για υγρασια 1,60*32 με jiovvani 24 σε καλυκα cheddite το βαραγα με την 302 πολυ ωραια σκωτοματα ..
Να ξερεις η gm3 ειναι πυρητιδα που εχει μεγαλη ασταθια απο λοτ σε λοτ

Status
Not open for further replies.
Back