gvp9000
Banned
Καλή, με το 828 ρίχνεις ; Τι φυσίγγια ;Αυτην εδώ?
Καλή, με το 828 ρίχνεις ; Τι φυσίγγια ;Αυτην εδώ?
Καλή, με το 828 ρίχνεις ; Τι φυσίγγια ;
για 20 μετρα ειναι μια χαρα σου εχει φυγει και λιγο η τουφεκια πανω.Αυτη τη τουφεκια πως την βλεπετε για μπεκατσα? Στα 20 μετρα ν9.5 33γρμ choke 4x μαμα
αυτην δουλεψε την σαν πρωτη τουφεκια σε πυκνο.Αυτην εδώ?
Τη δεύτερη εννοώ.Αυτην εδώ?
Αυτο ειναι το θεμα μου ...δεν εχω μεση λύση..
Ναι με 4χ μαμα,
67.4 /686
1.60 sipe
Obturator
Diana 20
32gr n9
Χαρτακι
Κλεισιμο 61.6 κενο 6.5
Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια.Η γνώμη μου είναι ότι μέχρι τα μέτρα που λες αν φτιάξεις 32 γραμμάρια ν 10 είσαι απόλυτα καλυμμένος με τον θωδη
Την δουλεύω εγώ αλλά ειμαι και νέος στην ιδιογόμωση οπότε δεν ξέρω αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι.Καλημερα παιδες! Εχει δουλεψει καποιος την csb5;
Ολες οι γνωμες δεκτες ....και εγω νεος ειμαι....μηπως την εχεις δοκιμασει κατω απο 28 γραμμαρια? Στα 28 γραμμαρια (και πιο κατω αν δουλευει) ψαχνω ενα σετ απ με συγκεντρωτηρα για τσιχλες...για δικαννο baikal....Την δουλεύω εγώ αλλά ειμαι και νέος στην ιδιογόμωση οπότε δεν ξέρω αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι.
και εγώ με δίκαννο baikal κυνηγάω χαχαΟλες οι γνωμες δεκτες ....και εγω νεος ειμαι....μηπως την εχεις δοκιμασει κατω απο 28 γραμμαρια? Στα 28 γραμμαρια (και πιο κατω αν δουλευει) ψαχνω ενα σετ απ με συγκεντρωτηρα για τσιχλες...για δικαννο baikal....
Ναι....αυτο με τις μισοταπες το ειδα....δεν θελω διασπορας......δυστυχως κλεινω σε 2 σταδια και δεν θα μπορεσω να κλεισω σε 56.5.....ευχαριστω!και εγώ με δίκαννο baikal κυνηγάω χαχαΕγώ στα 28 γρ. φτιάχνω τσιχλοφύσιγγα. Και έως τώρα έχω βρει 2-3 setup με csb5.
Λίγο πιο πάνω θα δεις ένα setup που μου πρότειναν και εμένα για διασποράς στα 15-25 μέτρα.
Επίσης έχω φτιάξει ένα setup με cx2000 12/68.5 csc5 1.40χ28 μισόταπα bior No 9 6* κλεισιμο 5σταδιακό στα 56.5 με 14mm κενό το οποίο όμως στα 30-35 μέτρα δουλεύει καλύτερα με 4 αστρα τσοκ. Αν έχεις σταθερά τσοκ full και demi όπως εγώ τότε θα είναι αρκετά συγκεντρωτικό και ειναι πιο ιδανικό για 35+ μέτρα. Εγώ το δουλεύω αυτό για πιο μακρινές αποστάσεις.
Eχεις μεση λυση.....
Τροποιησε το σεταπ....
67,4 / CX2000 -1,55X32 - Obturator + diana20 -32-n9 +1cal12 - ο κενος χωρος κανονισε να ειναι 6 χιλιοστα
και το τελικο υψος του καλυκα 62 χιλιοστα.
Την έχω δοκιμάσει με 6βολα και είναι καλή. Υποθέτω όπως όλες οι πυριτιδες μπορεί να γεμιστει και πιο κάτω,εγώ επειδή έχω και την csb6 δεν το κάνω.Ολες οι γνωμες δεκτες ....και εγω νεος ειμαι....μηπως την εχεις δοκιμασει κατω απο 28 γραμμαρια? Στα 28 γραμμαρια (και πιο κατω αν δουλευει) ψαχνω ενα σετ απ με συγκεντρωτηρα για τσιχλες...για δικαννο baikal....
Παιδιά έσφαξα ένα φυσιγγι το οποίο το είχα πριν από 10-15 χρόνια το οποίο όμως έχουν σβιστεί εντελώς οι επιγραφές και δεν ξέρω καν τι είναι. Έχει την παρακάτω πυρίτιδα σε 1.842 γρ και 34 γρ σκάγια νο 6 και καψουλι cx2000. Ποια είναι αυτή η πυρίτιδα; Στο σχήμα και στο χρώμα από φωτογραφίες μοιάζει με sidna αλλά στην αναλογία πυρίτιδας γραμμαρίων ταιριάζει περισσότερο με mbx32.View attachment 37676
Ολες οι γνωμες δεκτες ....και εγω νεος ειμαι....μηπως την εχεις δοκιμασει κατω απο 28 γραμμαρια? Στα 28 γραμμαρια (και πιο κατω αν δουλευει) ψαχνω ενα σετ απ με συγκεντρωτηρα για τσιχλες...για δικαννο baikal....
Στην παρακάτω σελίδα που συγκρίνω με τις φωτογραφίες μοιάζει και με την ΜΒ32 πριν το 2016 που είναι και φυσιολογικό γιατί όπως είπα ειναι φυσίγγι πάνω απο 10 χρονών. Αλλά στα χρώματα μου μοιάζει περισσότερο με sidna γιατί εχει μόνο γκρι- χρώμα του μολυβδου και λαδί-πράσινο. Αλλά επειδή δεν τις έχω δει απο κοντά ουτε την μία ούτε την άλλη για αυτό ρώτησα.Και με ΜΒ32 μοιαζει.....και στο κοψιμο και χρωμα....και σε δοσολογια...
Να ρωτήσω και εγώ κάτι πάνω σε αυτό. Από ότι διαβάζω και σε άλλα ποστς έχω διαπιστώσει ότι αν χρησιμοποιήσεις πυρίτιδα σε λιγότερα γραμμάρια από ότι αναφέρει ο κατασκευαστής κερδίζεις περισσότερες ταχύτητες με λιγότερες πιέσεις λόγο ότι ειναι πιο βραδυκαυστες φαντάζομαι. Ισχύει αυτό; Αν ισχύει θα αρχίσω να γεμίζω φυσίγγια στα 28-30 γρ. με πυρίτιδες για 32γρ.Αλεξ....την Ας την 28αρα....την δοκιμασα στα 24 γραμμαρια....και εδωσε ρεστα....λιγοτερη ανακρουση
μεγαλυτερες ταχυτητες....Δεν βλεπω τον λογο να κανει το ιδιο και η CSB5 .
Δεν την εχω δουλεψει....εμπειρικα το λεω...φιλε!!!