Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Στην παρακάτω σελίδα που συγκρίνω με τις φωτογραφίες μοιάζει και με την ΜΒ32 πριν το 2016 που είναι και φυσιολογικό γιατί όπως είπα ειναι φυσίγγι πάνω απο 10 χρονών. Αλλά στα χρώματα μου μοιάζει περισσότερο με sidna γιατί εχει μόνο γκρι- χρώμα του μολυβδου και λαδί-πράσινο. Αλλά επειδή δεν τις έχω δει απο κοντά ουτε την μία ούτε την άλλη για αυτό ρώτησα.
http://www.cortiniepezzotti.it/eng/pages/powder.php

Δεν την εχω την sidna....Εχω την ΜΒ32 και της μοιαζει....οπως και στην δοσολογια...Η sidna δεν ξερω
τι δοσολογιες εχει.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι πάνω σε αυτό. Από ότι διαβάζω και σε άλλα ποστς έχω διαπιστώσει ότι αν χρησιμοποιήσεις πυρίτιδα σε λιγότερα γραμμάρια από ότι αναφέρει ο κατασκευαστής κερδίζεις περισσότερες ταχύτητες με λιγότερες πιέσεις λόγο ότι ειναι πιο βραδυκαυστες φαντάζομαι. Ισχύει αυτό; Αν ισχύει θα αρχίσω να γεμίζω φυσίγγια στα 28-30 γρ. με πυρίτιδες για 32γρ.

Δοκιμασε....να το διαπιστωσεις μονος σου.....Συνηθως γεμιζω στο ονομαστικο βαρος των πυριτιδων
στην Ας και μερικες αλλες που εχω δοκιμασει ΠΧ ΜΒ36 - MG2 το εκανα απο ''περιεργεια''....αλλα ολες
κεντησαν...

εικόνα_Viber_2020-10-03_17-16-50.jpgεικόνα_Viber_2020-10-03_17-17-20.jpg

Τουφεκια με τσοκ ραγε, φυσιγγι με μαλλινη και ρελι η πρώτη, ιδιο τσοκ με μονη διαφορα το αστερι στο κλεισιμο η δευτερη.

Το ρέλι κανει τρυπα στο κέντρο με το ραγε

Attachments

• 20211214_124900.jpg
    20211214_124900.jpg
    245,5 KB · Προβολές: 57
  • 20211214_125200.jpg
    20211214_125200.jpg
    258,8 KB · Προβολές: 57
Τουφεκια με τσοκ ραγε, φυσιγγι με μαλλινη και ρελι η πρώτη, ιδιο τσοκ με μονη διαφορα το αστερι στο κλεισιμο η δευτερη.

Το ρέλι κανει τρυπα στο κέντρο με το ραγε

Εγω δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα....οι τουφεκιες δεν φαινονται....και αν κανω μεγενθυση....χανω
την τουφεκια!!!
Τοσο δυσκολο ειναι να τσεκαρεις τις τρυπες με μαρκαδορο Νικολα ???

Eχεις μεση λυση.....

Τροποιησε το σεταπ....

67,4 / CX2000 -1,55X32 - Obturator + diana20 -32-n9 +1cal12 - ο κενος χωρος κανονισε να ειναι 6 χιλιοστα
και το τελικο υψος του καλυκα 62 χιλιοστα.
Νικο καλησπέρα. Το συγκεκριμένο σεταπ το έχεις μετρήσει σε ταχύτητα???

Εγω δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα....οι τουφεκιες δεν φαινονται....και αν κανω μεγενθυση....χανω
την τουφεκια!!!
Τοσο δυσκολο ειναι να τσεκαρεις τις τρυπες με μαρκαδορο Νικολα ???

Δεν ειχα μαρκαδορο μετα επιασε βροχη εγιναν τα χαρτια χαλια, στη επομενη δοκιμη

Νικο καλησπέρα. Το συγκεκριμένο σεταπ το έχεις μετρήσει σε ταχύτητα???

Βαγγελη μου , δεν μετραω κανενα διασπορας....ο διαολος εχει πολλα ποδαρια....δεν θελω να αγοραζω
παλι ταχογραφο....φιλε!!! ;)

Φίλε Νίκο μην βγάζεις συμπεράσματα από μια βολή!
πλαστικό δισκάκι ή αναποδο αποκεντρωτηρα είχες στο ρέλι; βάλε χάρτινο δισκάκι!
και κάνε δοκιμή με πιο χοντρά σκάγια 7αρια ας πούμε
"διαβάζεται" πιο εύκολα η κατανομή
αυτά 9αρια είναι;

Φίλε Νίκο μην βγάζεις συμπεράσματα από μια βολή!
πλαστικό δισκάκι ή αναποδο αποκεντρωτηρα είχες στο ρέλι; βάλε χάρτινο δισκάκι!
και κάνε δοκιμή με πιο χοντρά σκάγια 7αρια ας πούμε
"διαβάζεται" πιο εύκολα η κατανομή
αυτά 9αρια είναι;

Φιλε Μαριε , στα δικα μου φυσιγγια απο την πρωτη τουφεκια καταλαβαινω εαν θελει διορθωμα η οχι...

Εαν δεν θελει καποια διορθωση....αυτη ειναι η τουφεκια....οσες και να ριξω ιδιες θα ειναι....αποκλειση
1με 2%.....Τσεκαρισμενο αυτο.....ειδικοτερα σε κλεισιμο αστεροειδες στα 56,5 χιλιοστα.

Οι τουφεκιες εγιναν με τσοκ ραγε, καμια δεν ειχε διασπορεα αποκεντρωτηρα κλπ, και οι δυο σωστα εγιναν με 9αρι νουμερο, το ρελι ηταν με χαρτακι και μαλλινη ταπα .

Τοτε καποιο λαθος κανεις....δεν επρεπε να σου κανει ''λουκουμα''....Νικολα.

Αλλα εαν δεν σε ''ενοχλει'' αστο ετσι....φιλε!!!

Το τσοκ φταιει, το τσοκ δοκιμαζα οχι το φυσιγγι.....το τσοκ αυτο ειναι το Ampliator της benelli με το αστερι δουλευει αψογα με το ρελι δεν κραταει κεντρα, δεν με πειραζει γιατι θα το ριχνω αφου το ξερω με αστερι κλεισιμο.

Το τσοκ φταιει, το τσοκ δοκιμαζα οχι το φυσιγγι.....το τσοκ αυτο ειναι το Ampliator της benelli με το αστερι δουλευει αψογα με το ρελι δεν κραταει κεντρα, δεν με πειραζει γιατι θα το ριχνω αφου το ξερω με αστερι κλεισιμο.

Νικολα....Αβυσσος η ιδιογομωση....ΜΗΝ αποκλειεις ΤΙΠΟΤΑ....
Ο Μαριος εχει δικιο......χαραξε την μαλλινη να αποφυγεις τον εμβολισμο φιλε!!

εικόνα_Viber_2021-10-15_21-49-39-401.jpg

Status
Not open for further replies.
Back