φορτωμένο σε βρίσκω, δεν σκοτώνουν τα λίγα γραμμάρια ποια, πουθενά δεν στέκεσαι, αλλάζεις θέσει ποιο γρήγορα από υαλοκαθαριστήρα.38gr και 36 z2m18 και sg12 h skor800 με 6 μολιβη και3 επιχαλκομενα ντουπλεξ
Δώσε συνταγές στον λαό Γιάννη ...Σιπε 33γρ νο6.με καρδαρα 25 και ακουηλα εβο 24
12χ68,50 με 615 1,70χ33 πατιμα στα 57,50Δώσε συνταγές στον λαό Γιάννη ...
![]()
Ολα χριαζωντε.στα χονδρα σκαγια θες ληγα γρ παραπανοφορτωμένο σε βρίσκω, δεν σκοτώνουν τα λίγα γραμμάρια ποια, πουθενά δεν στέκεσαι, αλλάζεις θέσει ποιο γρήγορα από υαλοκαθαριστήρα.
Προωθητικό ;;;12χ68,50 με 615 1,70χ33 πατιμα στα 57,50
Το προωθητικό έπρεπε να το ξέρεις ένα είναι το υλικό που λέγεται σιπεεεε. ΒασίληΠροωθητικό ;;;
Δεν γεμίζω Γιάννη ... αλλά σε χαίρομαι !!!!
Δεν έχω ιδέα από δοσολογίες παίδες ... Sipe λοιπόν, ότι πείτε ...Το προωθητικό έπρεπε να το ξέρεις ένα είναι το υλικό που λέγεται σιπεεεε. Βασίλη![]()
Βασίλη. Σαματι βλεπω εχεις το μικρόβιο μήπως πρέπει να μπεις στον μαγικο κοσμο της ιδιογομοσης ??Με ποιο από τα δύο ???
Μέχρι και εγώ που δεν γεμίζω έχω λίγη ...
Ξέρει ο Γιάννης ... για πιπεράκι στο κρέας ...
View attachment 37890
View attachment 37891
Θα μπω σε 4,5 χρόνιαΒασίλη. Σαματι βλεπω εχεις το μικρόβιο μήπως πρέπει να μπεις στον μαγικο κοσμο της ιδιογομοσης ??![]()
Βασίλη. Όσο έμπειρος και να είσαι ακόμα μαθαίνω έχει πολλά μονοπάτια ιδιογομοση και θέλει πολλά χρόνια για να τα περπατήσεις με ασφάλεια πάντα και μου αρέσει από τις πιο όμορφες ασχολίες.Θα μπω σε 4,5 χρόνια
Δεν κάνω πλάκα για τα 4,5 χρόνια ...
Γέμιζα όταν ήμουν 13 ετών
Με το δραμάκι στην αρχή μετά με μηχανική ζυγαριά ... αν δεν κάνω λάθος πυρίτιδα Ideal.
Τις περισσότερες φορές με την επίβλεψη του πατέρα μου, μερικές μόνος μου
Αλλά έχω μείνει στο προνήπιο με αυτά τα υλικά που βλέπω τώρα, και εσείς έχετε πάρει διδακτορικό ....![]()