Χρήστο, είμαι ένας εξ αυτών που έχουν "χάσει" την ουσία, σύμφωνα με ορισμένους ", τρέχοντας στους κοντακαδες για να φέρω τα όπλα μου με ακρίβεια χιλιοστών να ρίχνουν εκεί που θέλω. Έχω πληρώσει λεφτά σε δάσκαλο σκοποβολής να με μάθει να σημαδευω και να μπορώ να εφαρμόσω τεχνικές σκοπευσεις αν κάποιος στόχος με δυσκολεύει κτλ.
Δεν λέω ότι όλα τα φυσίγγια του εμπορίου είναι καλά, αλλά όσο ψάξιμο θα χρειαζόμουν να βρω 3 καλά φυσίγγια στην ιδιογομωση, τόσο ψάξιμο έκανα να βρω 3 καλά φυσίγγια εμπορίου.
Γνώμη μου είναι βέβαια ότι βοηθάει και πολύ το όπλο που έχω. Αυτό το όπλο δεν το αφήνω μέχρι να χαλάσει και να μην επισκευαζεται
Γιωργο εαν αναφερεσε σε εμενα στο σχολιο σου περί ''ορισμενων''(εχω ονομα φιλε) κ ουσίας πραγματικα ρε φιλε πραγματικα ομως απορώ τι ειπα,? τι καταλαβες κ πως το πηρες τοσο στραβα.
Και Να σκεφτεις οτι τονισα το ποσο φιλικα μιλησα κ με καλη θεληση
Να σκεφτεις ακομη οτι δεν εχω ερθει σε αντιπαράθεση με κανενα φιλο στο φορουμ κ δεν εχω ειρωνευτει εξ οσον θυμαμαι κανένα.
Τόσο πολυ παρεξηγείτε αυτός ο γραπτός λογος επιτελους?
Η μηπως στα λιγα χρονια που με ξέρεις μεσω αυτου του χωρου κ πιο παλιων σε εχω ποτε εκθεσει η προσβαλει?
Χανεις σπο την ουσια που εφτιαξες το κοντακι στα μέτρα σου?
Μα αφου ξερεις οτι το χω κανει κ γω.
Εγραψα καθαρα την γνωμη μου οτι για μενα η ουσια ειναι να φτιαχνουμε ομορφα φυσιγγια κ σωστα κατα την γνωμη μας κ οχι να κοντραρουμε ποιος το φτιαχνει καλυτερα.
Οχι γιατι η κοντρα δεν κάνει καλό.
Απλά πανω στην κοντρα λες τεχνικα στοιχεια που καποιος αρχαριος δεν κατανοει κ συγχιζετε.
Περισσότερο δε μιλησα γενικα κ δεν ειδα να αναφερα καποιον συναδελφο συγκεκριμένα.
Τα παιδιά ακολουθως εξηγησαν οτι δεν ειναι κοντρες με μορφη διαμαχης αλλα αστείου.
Δεν ειχα σκοπο ουτε κ ειναι του χαρακτηρα μου να ενοχλησω η να προσβαλω καποιον ποσο μαλλον εσενα που (εξεπλαγηκα από την αντίδραση σου δεδομένης της μέχρι τωρα δθαδικτυακης μας φιλιας ) δεν προσεξα τουλάχιστον καποια ''κοντρα'' σου στο θεμα αυτο.
Αμα εχω πρόβλημα με κάποιον συναδελφο του στελνω μυνημα κ του λεω αυτο κ αυτο.Αν ειχα θεμα οταν εγραφα χτες -μαζί σου- θα χες πάρει μυνημα κ θα μιλουσα σε εσενα η στον α η στον β κ οχι γενικα.
Αμα μιλας γενικα, εγω ξερω οτι φιλικα θελεις να θειξεις κατι το οποιο φαινετε ασχημα η ''δειχνει'' ασχημα τουλάχιστον οπως το έχεις αντιληφθεί αρχικώς.
Και να βοηθησεις στην βελτιωση ενός θέματος.
Τωρα εαν αυτό απαγορεύεται φιλε τοτε παω πάσο.
Ισως να πρέπει να περνουμε άδεια να μιλησουμε.
Απολογουμε στους φιλους γιατι εαν εθειξα καποιον ηταν αθελα κ δεν ειχα κακό σκοπο.
Τωρα εαν εξακολουθεις να χεις καποιο θεμα μαζί μου τοτε δεν μπορω να κανω κατι.
Ούτε κ θα ασχοληθώ παραπανω.
Λυπαμε όμως πραγματικα