Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και στα ψιλα και στα χοντρα σκαγια αυτη η γεωμετρια μαζι με αυτον τον αυλο δινει αριστα αποτελεσματα,με ιδιογομομενα δινει τα μεγιστα που μπορει να δωσει μια καννη,εχει και αριστη δουλεια στα τσοκ.Αυτη η καννη τη δουλεια της τη κανει βλητικα,απο εκει και περα ειναι θεμα χειρηστου.Προσωπικα γραφω παντα αυτο που βλεπω,με αριθμους αν τα κουκια δεν βγαινουν θα εγραφα αλλα.Εγω προσωπικα δεν χρειαζομαι Οπτιμα να κυνηγησω,τα ιδια πουλια περνω και με τα αλλα οπλα μου,δεν ειναι θεμα ερωτα λοιπων,αλλα αληθειας,μπορεις παιζοντας με τα τσοκ να παρεις τα ιδια αποτελεσματα με την Οπτιμα αν σε τρωει σων και καλα να τη φτασεις στο απολυτο.
Ποσο παιρνεις με το φουλ σαραντο;στα 36,5 μετρα την εχεις μετρηση η ποιο μακρια;

Συγνωμη για την παρέμβαση αλλα νομιζο οτι δημητρησ (dimitris beneli)με καποιον τα εχει παρει και δεν γραφη ειναι κρίμα ατομα με πολλεσ γνωσησ να μην γραφουν.off topic.sorry.

Τα νουμερα δεν ειναι ποτε ειδια στην ιδιογομωση 5 να ερώτησησ διαφορετικα συμπέρασματα θα παρουμε αρα αφηνουμε τα νουμερα γιατι μια ζωη θα τα περνει ο ενασ με τον αλλον.και παμε στα ποιο χειροπιαστα.

Τα νουμερα δεν ειναι ποτε ειδια στην ιδιογομωση 5 να ερώτησησ διαφορετικα συμπέρασματα θα παρουμε αρα αφηνουμε τα νουμερα γιατι μια ζωη θα τα περνει ο ενασ με τον αλλον.και παμε στα ποιο χειροπιαστα.
ο θωδησ ειναι ενα παραδηγμα για αυτο που λεω παραπανω δυο ατομα δυο γνωμεσ

Και τοτε φιλος τη περιμενεις μια ζυγαρια και μια βαση με τα 3 σταδια με 130-140 ευρο το δραπανο που εχεις σπιτι και παμε.....μετα φοβαμε ομως που απο euromix θα καταντησεις να βγαλεις κανα altermix.sarcastic..sarcastic.και να λες τη μαλακια εκανα τοσα χρονια
ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ αν μπλεξει με την ιδιωγ. να μου το θυμηθεις θα γινη απο τους μεγαλητερους πατεντιαρηδες . Αυτο φοβατε και δεν ξεκιναει.ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΛΕΞΕΙ..buy buy..llk.

Όχι Χρυσανθε δεν αναφερόμουν σε κάποιον συγκεκριμένα, δεν είχα κάποιον στο μυαλό μου και στο λέω μπεσα και αντρικια.
Μήπως έχεις επηρεαστεί λίγο αρνητικά για μενα; :)

Λες? Μηπως να το ρωτουσα εγω?.xm.
Εληξε το θεμα φιλε. Ατυχες συμβαν .shake.

Με συμβατικα φυσσιγκια κανονικα ρε συ, 70-75%.,και στα 45μ. 50-55%,με βοριαδες και ανατολικους....με νοτιαδες και κατι δυτικους εχω δει κατι 80-85% στις 40 γιαρδες...και 60-65% στα 45μ.,κατι παιζει με την ατμοσφαιρα,γιαυτο κανω δοκιμες με βοριους η ανατολικους που ειναι σταθερη και ακολουθουν της τιμες του πινακα.
Με φυσιγγια απο το βιβλιο του χατζιωτη;δηλαδη σαραντο πχ τεκνα 686 180-40γρ. Χωρις δοση ειρωνειας

Συγνωμη για την παρέμβαση αλλα νομιζο οτι δημητρησ (dimitris beneli)με καποιον τα εχει παρει και δεν γραφη ειναι κρίμα ατομα με πολλεσ γνωσησ να μην γραφουν.off topic.sorry.
Καθολου .off topic. ηλια κριμα να μην γραφουνε ατομα σαν τον δημητρη

Το φυσσιγκι να ειναι νορμαλ Γρηγορη,οχι βελτιωμενο,αυτα τα ξερεις,να δουλεψει η καννη χωρις βοηθεια απο το φυσσιγκι,θα το στησεις κλασικα λεμε.
Για αυτο το λογο σε ρωτησα τη φυσιγγι;ειχες γραψει για το βιβλιο του χατζιωτη πριν λιγο καιρο νομιζω.αν μπορεις γραψε μια δυο γεμισιες

Ωραιος απο τι υλικο ειναι η φετες Νικο?Αρκει να ειναι σταθερο σε διατριση,περα απο το χαρτοπολτο που δεν υπαρχη,και η μελαμινη δεν ειναι κακη,αλλα ειναι σωστο να αφησεις τα σκαγια να απλωθουν και να παρεις το μεσο ορο απο ΟΛΑ τα σκαγια,δηλαδη να τα ξεθαψεις ενα ενα,και να μετρας τα βαθυ,τα 40 και ανω μου αρεσουν.Γρηγορη το υλικο πρεπει να το μαθεις....και να καταλαβαινεις τι ειναι αυτο το εργο που βλεπεις και αν ωντος ειναι αξιο λογου.....Με 400μ/δ αρχικη στα 40 μετρα ΟΛΕΣ η γεωμετριες και η αυλοι σε ασπρο οτε καταλογο βρεγμενο... εχουν ενα μεσο ορο 165-175 φυλλα στα 40 μετρα με 5αρι...βαρετα ΙΔΙΑ...Μιλαμε για το κορυφαιο υλικο....που εξεφανιστικε και το αντικατεστησε το τζελ!Αν το χρονογραφησεις θα δεις οτι με την ιδια ταχυτητα παιζει το πολυ 20 φυλλα!Φυσικα ειμαι ανοιχτος σε ενναλακτικες λυσεις....αλλα μετα απο δοκιμη σταθεροτητας,και αν τη περασει δεν εχω καννενα προβλημα.
Σαραντο εγω γνωριζω το συγκεκριμενο κατασκευασμα.....ας μας πει λιγα λογια ομως ο Αναγκεμενος( καβαδιας)

Για μελαμινες τα κοβω 8αρες η 16αρες,θελω να βρω ενα μεγαλο κομματι και να το στησω στα 40 μετρα και να μετρησω ολα τα σκαγια ενα ενα,αυτο το δουλευα με τα αεροβολα πριν το χρονογραφο.Η σκληροτητα τους εχει σχεση ποσο κολλα εχουν στο ροκανιδι,δεν ειναι ακριβως ολα ιδια,πρεπει να ριξεις απο την ιδια παρτιδα.Αλλα δεν ειναι κακο υλικο,απλα το ειχα παρατηρηση και ρωτησα μαραγκο και μου το εξηγησε γιατι επαιρνα διαφορετικα αποτελεσματα διατρησεις.
Καμια σχεση σαραντο.....θα σου αρεση ομως εσυ που εισαι των δοκιμων.sarcastic..sarcastic.

Ειναι αληθεια οτι ειναι παλια πατεντα οπως ειπε και ο Νικος του στρατηγου,αλλα αν ειναι μελαμινη στην καταληλη αποσταση ωστε να μεινουν μεσα μπορεις με ενα μεγαλο κομματι να αρπαξεις τα πιο πολλα σκαγια απο τη τουφεκια και να τη μετρησεις.Κατι που θελει πολλους καταλογους για να μετρησεις τοσα σκαγια σε μια τουφεκια,μαλακια μου που δε τοχω κανει,και βρομαει ο τοπος απο μελαμινες.Ειναι αλλο να μετρησεις 30 σκαγια το πολυ και αλλο σχεδον ολη τη τουφεκια,αλλα το κακο ειναι η σκληροτητα,αυτο με ενα βολι 4.5 σε δυο τρια σημεια με σταθερη ταχυτητα θα το εχεις ως σημειο αναφορας για τη σκληροτητα,οποτε λυνεται αυτο το προβλημα.
Σαραντο γεμιζεις και 4,5χιλ η αλλιως βουτηρομπεμπεδες.sarcastic..sarcastic.

Μια ωραία και όμορφη φώτο που θα αρέσει πολύ του Σαράντου! ;)

i6zi2f.jpg
Αυτό είναι που άμα το χρησιμοποιησουμε , θα φάμε ξυλο; .hair..buy buy..buy buy..buy buy..buy buy..hit.

Μην προδικάζετε πράματα χωρίς πρώτα να τα έχετε δει ολοκληρωμένα. Θα σας δώσω και τα σχέδια να τα βγάλετε εσείς και να τα στήσετε από μόνοι σας και έπειτα βλέπουμε όλοι μαζί την νέα τροπή και εξέλιξη των πραγμάτων... ;)

Status
Not open for further replies.
Back