Eπρεπε να σε αφησω να ριχνεις με το "οτι καλυτερο" να βαλεις μυαλο, αλλα βλεπεις ειμαι καλος ανθρωπος... .buy.
Μια χαρα ειναι το 430 για να δουμε αν κ τι υπεροχη υπαρχει στα οπλα του... Αν φτιαξει φυσιγγι με μεγαλυτερη ταχυτητα δεν θα καταφερει να κρατησει με τιποτα μια ικανοποιητικη συγκεντρωση χωρις καποιες πατεντες... Το ζητουμενο ειναι να δοκιμασει τις καννες του κ το φυσιγγι να μπορει να ανταποκριθει κ στο τσοκαρισμα...
Νικολα, θελει πολυ βαρυ χειμωνα φιλε για να δουλεψει αυτο το φυσιγγι με τοσο χαμηλο κλεισιμο...Πρωτα χανεται η συγκεντρωση κ μετα η ενεργεια... Σκοπος ειναι αν θελουμε ενα φυσιγγακι για το 80% των κυνηγιων μας να μπορει να αποδωσει σωστα εκει... Στο υπολοιπο 20% που εχει παγο, τα πραγματα για μενα ειναι πολυ πιο ευκολα... Πιο ευκολα φτιαχνεις φυσιγγι που δουλευει στους -10 παρα ενα που δουλευει καλα απο -5 εως 15-20 βαθμους...
Τασο δεν θα κανεις τιποτα με αυτα τα φυσιγγια σε μακρινες αποστασεις... Αν ριξεις ενα τετοιο στα 60 μετρα θα κλαψεις απο το ποσο αραια θα πανε τα σκαγια... Τσαμπα τραυματιζουν τα πουλια αυτα τα φυσιγγι, ουτε να τα βλεπω δεν θελω... Τα παιδια δουλευουν μεν αυτα τα σκαγια αλλα με τελειως διαφορετικο στησιμο απο τα εμπορικα...
Ηλια συμφωνω απολυτα μαζι σου... Κ εγω το ιδιο πιστευω για να ειμαι ειλικρινης, κ δεν θα σηκωνα ποτε οπλο εκει πανω, ωστοσο τα παιδια αναφερονται σε μια κ μοναδικη μερα το χρονο που οι Κερκυραιοι δοκιμαζουν την τρελλα τους κ εχει, απο οτι καταλαβα, περασει απο γενια σε γενια... Οσο κ αν δεν συμφωνω κ εγω, ειναι μια μορφη παραδοσης...
Απλα επειδη αυτα τα μετρα ειναι κ θα παραμεινουν απιαστα για ολον τον υπολοιπο κοσμο, ας επιστερψουμε σε πιο γηινες αποστασεις για να μην γινονται κ παρερμηνειες...