Για μισό ρε φίλε Νίκο γιατί είμαι που είμαι τρελός θα με αποτρελανετε εσείς οι κερκυραίοι κ θα ξεχάσω κ αυτα τα λίγα που ξέρω.
Για την απόσταση είσαι σίγουρος?πως την υπολογισες σε βολή Ρουαγιάλ χωρίς κανένα σημείο αναφοράς?
Εγω δεν μπορώ μου είναι αδύνατον.
Κρυβε λογια εσυ ολοι οι αλλοι μιλανε μονο για φυσιγγια για τσιχλεςΑΝΤΕνηχτιατηκα δεν εχω αφηση μηστηκο για μηστηκο.ΕΓω ειμαι ταφος,....αλλα ανηκτος. Τα παντα ολλα στο φως. Και ας λεγωνται νηχτα.![]()
Ομολογω οτι δεν το γνώριζα αυτό..Πίστευα οτι ενα οπλο καλ 12 δεν εχει δυνατότητες μετά τα 60μ αντε να πω 70..Τάσο τα παιδιά για την συγκεκριμένη ιστορία αναφέρθηκαν από την αρχή σε μηδενικά, δεν υπάρχει κανένα ίχνος υπερβολής στο ότι τα μηδενικά σκοτώνουν στα 100 και στα 120 μέτρα.
Λογικα σηκωθηκαν τα αγγουρια να δειρουν το μαναβι
Εγω παντως ειμαι ευχαριστημενος απο τις τουφεκιες της 9200,το ίδιο κ ο Στελιος που έχουμε το ίδιο οπλο.επισεις οι οπλουργοι παραδεχονται την Μοσσυ για της καννες τους.Μενει να το διαπιστωσουμε φετος.
MB36-cx2000-2-36,5-z2m15-57,7 v1,5 430m/sΓρηγορη δωσε μια συνταγη να φτιαξω με μολυβι για τεκνα-μβχ36 και να ειναι γρηγορο η αποδεκτο για σενα να το ριξω για τη δικιμη μου.
Aφου τα σκαγια ν4 με μπαφερ εχουν τη δυνατοτητα στα 70 κ τα 80 μετρα να σπασουν τη φτερουγα του παπιου στεγνα, τρομαζω να σκεφτω που μπορει να κοβει ενα παντεναρισμενο ΒΒ...δεν υπάρχει κανένα ίχνος υπερβολής στο ότι τα μηδενικά σκοτώνουν στα 100 και στα 120 μέτρα.
Ξανακοιταξτε τη δοκιμη του Γιαννη απο τα Χανια στα 60 με ενα πολυ καλο φυσιγγι... Λαγος η χηνα να μπει σε αυτη την κατανομη δεν θα καταλαβαινε τι τον βρηκε...Πίστευα οτι ενα οπλο καλ 12 δεν εχει δυνατότητες μετά τα 60μ αντε να πω 70..
Τα 60-70 που και παλι θεωρουντε παρα πολυ μακρια ειναι τα μισα απο τα 120!!!Μιλαμε για αλλο τοσο!!!!Δεν ξερω αν δεν εκτιμω σωστα τις αποστασεις αλλα στο δικο μου το μυαλο τα 100-120 ειναι υπερβολη.MB36-cx2000-2-36,5-z2m15-57,7 v1,5 430m/s
Aφου τα σκαγια ν4 με μπαφερ εχουν τη δυνατοτητα στα 70 κ τα 80 μετρα να σπασουν τη φρεουγα του παπιου στεγνα, τρομαζω να σκεφτω που μπορει να κοβει ενα παντεναρισμενο ΒΒ...
Ξανακοιταξτε τη δοκιμη του Γιαννη απο τα Χανια στα 60 με ενα πολυ καλο φυσιγγι... Λαγος η χηνα να μπει σε αυτη την κατανομη δεν θα καταλαβαινε τι τον βρηκε...
Φιλαράκι, ποιος σου έδωσε το δικαίωμα το φυσιγγακι μου να το κάνεις....ταναπου? .xm.MB36-cx2000-2-36,5-z2m15-57,7 v1,5 430m/s
Κ γω Τασο αλλα μαλλον αναφερονται σε φυσιγκια 3.5αρικα κ γομωσεις πολυ περαν των 40 γρ. Για καραμπινες αποκλειστικά.Ομολογω οτι δεν το γνώριζα αυτό..Πίστευα οτι ενα οπλο καλ 12 δεν εχει δυνατότητες μετά τα 60μ αντε να πω 70..
Δεν μιλάω για μονοβολα η δράμια.
Πάντως εγω αυτα τα μέτρα σκοπευτικα δεν τα "φτάνω"κ ουτε που θα σήκωνα ποτέ το οπλο εκει κατω..
Αυτα ειναι Γιωργο τα <συμβατικα> φουσεκια που κατασταλαξες. ??Φιλαράκι, ποιος σου έδωσε το δικαίωμα το φυσιγγακι μου να το κάνεις....ταναπου? .xm.![]()