Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Για μισό ρε φίλε Νίκο γιατί είμαι που είμαι τρελός θα με αποτρελανετε εσείς οι κερκυραίοι κ θα ξεχάσω κ αυτα τα λίγα που ξέρω.
Για την απόσταση είσαι σίγουρος?πως την υπολογισες σε βολή Ρουαγιάλ χωρίς κανένα σημείο αναφοράς?
Εγω δεν μπορώ μου είναι αδύνατον.

Κοίτα Τάσο, περνάει ανοιχτά το νησάρι από εμάς και το κοιτάζαμε και λέμε πάει καρφί στους άλλους και νομίζαμε ότι ήτανε οι άλλοι από τους δικούς μας και τελικά δεν ήτανε αυτοί και ήτανε άλλοι κοινοί γνωστοί μας και εμείς όπως το κοιτάζαμε από πλάγια θέση και απόσταση περί τα 300 μέτρα...ακούμε μια ριπή 3άρα και λέμε κάποιος το βάρησε και όπως ακούστηκε η ριπή...έπειτα από κάποιο χρόνο είδαμε το νησάρι να ξεκρεμάει...δηλαδή στα 300 μέτρα ο ήχος κάνει 1 δευτερόλεπτο για να έρθει σε εμάς και το πουλί ξεκρέμασε έπειτα από 2 ή 3 δευτερόλεπτα και επειδή δεν είμουνα σίγουρος για το ύψος ερώτησα τσου άλλους δύο και μου είπανε και οι δύο για πάνου από 100 και προς τα 120... ;)

Εση ΤΑΣΕ να ανακαλεσεις, και να ζητησεις σηγνωμη, που παρασηρθηκες απο τα αλλα λαμογια..sarcastic..sarcastic.

ΑΝΤΕνηχτιατηκα δεν εχω αφηση μηστηκο για μηστηκο.ΕΓω ειμαι ταφος,....αλλα ανηκτος. Τα παντα ολλα στο φως. Και ας λεγωνται νηχτα..sarcastic..sarcastic..my man.
Κρυβε λογια εσυ ολοι οι αλλοι μιλανε μονο για φυσιγγια για τσιχλες.sarcastic.

Νίκο μήπως τα 50-60μ τα έκαναν τα διπλά?
Συνηθίζετε αυτό ξέρεις...sarcastic.
Εμενα μου φενεται εξωφρενική η απόσταση..
Για πάρτε 100-120μ σπαγκο κ αμοληστε με άπνοια ενα μπαλόνι με ηλιον να δείτε πόσο ψηλά ειναι.
Εκτος κ αν είχε 9βολα-12βολα κ ήταν πολυυ κωλοφαρδος.
Τι να πω.

Οταν ΕΙΣΑΙ προετ. να τουφεκησεις εκει πανω και το πιστεψεις ολλα γινονται. τα παντα ειναι στομιαλο....ΚΑΙ στο φουσεκι, ....και στην προσκ.......και γαμω την τρελα μας γαμω.Οταν εισαι γεματος πατεντα το μικροτερο νο μεσα στο οπλο σου ειναι τοΒΒ ΚΑΙ ΤΟ μεγ. 6_0 δεν ενοχλεις κανενα γιατι ολλοι εκει γυρο ειναι σαν τα μουτρα σου, ειναι η μερα που θα βαρεσουμε ψηλα. ειναι 2 φωρες το χρονο που καποι το ενα πουλι που καρπ. στα100+ θα το θημουνται μια ζωη, και τα 100 μπορει να γινουν και 150 +Ε....και καποιοι θα στεναχωριθουν .ετσι ειναι τα πραγματα, ετσι μεγαλοσαμε θαυμαζωντας τους παλιους, και ετσι συνεχηζουμε.οταν πευτουν απο εκει πανω μετα την ομοβροντια κλινουμε το ματι μεταξι μας και δηνουμε σηγχαρ. στα μικροτερα ηλικιακα μελοι, για να ποισμοσουν και να το θημουντε και να ψαχνονται. οτι και να μου εδηνες, οπου και να με επερνες, δεν θα ανταλαζα αυτες τις στηγμες με τα παιδιαπου μεγαλοσαμε με τα ιδια βιοματα για κανενα κην. στον κοσμο.ΣΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟ.off topic.

Με αλεβρωμένα μηδενικά είχα πάει εγώ που δεν είχα άλλα φουσέκια και δεν είχα χρόνο και όρεξη να γιωμίσω τίποτα μπιλιοδραμιάρικα!!! Όλοι οι υπόλοιποι ήτουνε φουλ τσι μπίλιας με ιδιοβυσματώσεις που σκοτώνανε άθρωπο προκειμένου να μη τσου κλέψεις τη μαντεψιά και μιλάμε ότι το άλλο το παιδί από το χωριό μας που άρχισε πρόσφατα να κυνηγάει είχε πάει εκεί πέρα με 70βολα!!!

Και το φοβερό της υπόθεσης δεν ήτουνε ότι έπεσε από τα γνέφια...αλλά ότι ο ντουφεκιστής μου έδειξε ότι ράγισε το κοντάκι του από τσου πυραύλους στην κάτω μεριά που δένει η σκανδάλη!!!

Τάσο, μιλάμε για πολύ πίκρα!!! .vert funny.

Τάσο τα παιδιά για την συγκεκριμένη ιστορία αναφέρθηκαν από την αρχή σε μηδενικά, δεν υπάρχει κανένα ίχνος υπερβολής στο ότι τα μηδενικά σκοτώνουν στα 100 και στα 120 μέτρα.
Ομολογω οτι δεν το γνώριζα αυτό..Πίστευα οτι ενα οπλο καλ 12 δεν εχει δυνατότητες μετά τα 60μ αντε να πω 70..
Δεν μιλάω για μονοβολα η δράμια.
Πάντως εγω αυτα τα μέτρα σκοπευτικα δεν τα "φτάνω"κ ουτε που θα σήκωνα ποτέ το οπλο εκει κατω..

Λογικα σηκωθηκαν τα αγγουρια να δειρουν το μαναβι
.very happy..very happy.
επισεις οι οπλουργοι παραδεχονται την Μοσσυ για της καννες τους.Μενει να το διαπιστωσουμε φετος.
Εγω παντως ειμαι ευχαριστημενος απο τις τουφεκιες της 9200,το ίδιο κ ο Στελιος που έχουμε το ίδιο οπλο.
Τωρα μην που πεις τι κανει σε χαρτόνι γιατι καλώς η κακώς δεν γνωρίζω οτι ειναι να δω το βλεπω στο κυνήγι..

Γρηγορη δωσε μια συνταγη να φτιαξω με μολυβι για τεκνα-μβχ36 και να ειναι γρηγορο η αποδεκτο για σενα να το ριξω για τη δικιμη μου.
MB36-cx2000-2-36,5-z2m15-57,7 v1,5 430m/s

δεν υπάρχει κανένα ίχνος υπερβολής στο ότι τα μηδενικά σκοτώνουν στα 100 και στα 120 μέτρα.
Aφου τα σκαγια ν4 με μπαφερ εχουν τη δυνατοτητα στα 70 κ τα 80 μετρα να σπασουν τη φτερουγα του παπιου στεγνα, τρομαζω να σκεφτω που μπορει να κοβει ενα παντεναρισμενο ΒΒ...

Πίστευα οτι ενα οπλο καλ 12 δεν εχει δυνατότητες μετά τα 60μ αντε να πω 70..
Ξανακοιταξτε τη δοκιμη του Γιαννη απο τα Χανια στα 60 με ενα πολυ καλο φυσιγγι... Λαγος η χηνα να μπει σε αυτη την κατανομη δεν θα καταλαβαινε τι τον βρηκε...

Last edited:
Δεν εχω καμια προθεση να αμφισβητήσω τα λεγομενα κανενος παιδια και το περιστατικο πιστευω οτι ειναι εντελως πραγματικο.Στα μετρα ομως μαλλον εχει γινει λαθος υπολογισμος.Την στιγμη ειδικα που ειναι απο τριτους κρατηστε εστω καποια επιφυλαξη.120 μετρα ειναι εξωπραγματικα και μονο παπι που το καταραστηκε η μανα του θα πεσει απο κανενα σκαγι εντελως τυχερο στο ματι..

MB36-cx2000-2-36,5-z2m15-57,7 v1,5 430m/s

Aφου τα σκαγια ν4 με μπαφερ εχουν τη δυνατοτητα στα 70 κ τα 80 μετρα να σπασουν τη φρεουγα του παπιου στεγνα, τρομαζω να σκεφτω που μπορει να κοβει ενα παντεναρισμενο ΒΒ...

Ξανακοιταξτε τη δοκιμη του Γιαννη απο τα Χανια στα 60 με ενα πολυ καλο φυσιγγι... Λαγος η χηνα να μπει σε αυτη την κατανομη δεν θα καταλαβαινε τι τον βρηκε...
Τα 60-70 που και παλι θεωρουντε παρα πολυ μακρια ειναι τα μισα απο τα 120!!!Μιλαμε για αλλο τοσο!!!!Δεν ξερω αν δεν εκτιμω σωστα τις αποστασεις αλλα στο δικο μου το μυαλο τα 100-120 ειναι υπερβολη.

Ομολογω οτι δεν το γνώριζα αυτό..Πίστευα οτι ενα οπλο καλ 12 δεν εχει δυνατότητες μετά τα 60μ αντε να πω 70..
Δεν μιλάω για μονοβολα η δράμια.
Πάντως εγω αυτα τα μέτρα σκοπευτικα δεν τα "φτάνω"κ ουτε που θα σήκωνα ποτέ το οπλο εκει κατω..
Κ γω Τασο αλλα μαλλον αναφερονται σε φυσιγκια 3.5αρικα κ γομωσεις πολυ περαν των 40 γρ. Για καραμπινες αποκλειστικά.
Τωρα στο κυνηγι τετοιες εμπειριες δεν εχω να σου πω αλλα μαλλον μονο για βαλτο προοριζονται κ δεν ξερω πως είναι η ποια αποσταση είναι η συνηθισμενη εκει.
Ενα παπι στα 120 μετρα υψος ρογιαλ μαλλον σαν τρυγονι θα μειαζει ....τωρα για την σκοπευση......διγουρα εγω κ συ ποτε δεν προκειτε να κτυπηδουμε τετοιο στοχο.
Κ οι φιλοι εαν κτυπουν σε τέτοια μετρα μαλλον εχουν εμπειρια.
Εγω μονο τυχαια θα πετυχενα τέτοια βολη....ειδικη που δεν χρησιμοποιω κ maintain lead.
Αυτο ειναι το δικο μου συμπέρασμα μεσα από αυτα που καταλαβα στο παρον θεμα κ με πολυ κοπο.

Status
Not open for further replies.
Back