Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Σημερινες δοκιμες....με granular και αυτες αλλα στο 1,45χ28 ....και οχι στο 1,40χ28 που ηταν οι
προηγουμενες....
Ανεβασμενες λιγο οι ταχυτητες....Τα ποσοστα συγκεντρωσης σχεδον τα ιδια με τις προηγουμενες...αλλα
με διαφορετικη κατανομη ...δινοντας εντονοτερο κεντρο οι σημερινες....

View attachment 60912

View attachment 60913

View attachment 60914

View attachment 60916

Παλικαρια την γνωμη σας θελω....Ποιες Απο τις 4ρεις αποτυπωσεις θα επιλαγατε για να το
ριξετε με 4* αστρα στο σκοπευτηριο ???.think.
Την δεύτερη ‼️

Σημερινες δοκιμες....με granular και αυτες αλλα στο 1,45χ28 ....και οχι στο 1,40χ28 που ηταν οι
προηγουμενες....
Ανεβασμενες λιγο οι ταχυτητες....Τα ποσοστα συγκεντρωσης σχεδον τα ιδια με τις προηγουμενες...αλλα

View attachment 60912

View attachment 60913

View attachment 60914

View attachment 60916

Παλικαρια την γνωμη σας θελω....Ποιες Απο τις 4ρεις αποτυπωσεις θα επιλαγατε για να το
Kαλησπέρα. Από συγκέντρωση αρκετά καλά, αλλά την διάτρηση πως την κοιτάς ;

Kαλησπέρα. Από συγκέντρωση αρκετά καλά, αλλά την διάτρηση πως την κοιτάς ;

Την εχω μετρημενη ( διατρηση ) σε παλαιοτερες δοκιμες μου...
Το Ν8,5 απλο με αρχικη V1,5-392m/s στα 30 μετρα με 3* αστρα εχει 2,80 χιλιοστα διατρηση
Το ιδιο με V1,5-420m/s στα 40 μετρα με φουλ τσοκ εχει 2,3 χιλιοστα...αλλα το μειον με αυτες τις ταχυτητες
( V1,5-420 m/s ) ειναι οι συσωματωσεις που παθαινουν τα σκαγια..

Το Ν8,5 με 5% αντιμονιο με V1,5-393m/s στα 30 μετρα με 3* αστρα εχει 4 χιλιοστα διατρηση...
Ολες οι μετρησεις σε στεγνο σχολικο βιβλιο.

Γιατί τα τουφεκάς;Έπρεπε να τα άνοιγες όταν έπρεπε..

Οσα χρονια χρειαστηκε τα ανοιξα....Δεν ηθελα να γινω επιστημονας....
Ενω ο γιος μου που ηθελε να γινει.....Εγινε και εχει και διδακτορικο...
Ο καθε ενας μας....εχει τα θελω του Παρη μου !!! ;)

Γι

Εκείνες η σερπατινες που είχα κάνει με ακοπους κάλυκες με mb32 1.75Χ34 n6 Giovanni και τους πάτησα και αλλο που ήταν κλεισμένη ποιο ψηλά τους κατέβασα εως τα 57mm για να τους ρίξω και έβαλα 2 στην μπεκάτσα και αποτέλεσμα να εχω ακόμα μια ζωντανή και να την ριχνω στης 4.30η και την βρήκα 5.15ο υπό βροχή... για μισώ χιλιοστό κόψιμο...
Τωρα έχει μαχαίρι και σε αυτά να βγάλω τα σκάγια.
Γιατι 6 ν στην μπεκατσα

Γιατί φίλε μου είχα κάνει 50 φυσίγγια για περδικα και βγήκανε σερπατινες.. είπα να τα ρίξω στην μπεκάτσα μήπως τις κρατάει...
Αλλα είναι σερπατινες για της απόκριες.
Δεν είσαι ο μόνος που δεν τα βρήκε με την mb32.
Την έχω δοκιμάσει σε πάρα πολλές δοσολογίες κ δεν.
Στο χαρτί έβγαλα ωραίες τουφεκιες αλλά πάνω στο θηραμα δεν πήρα αυτά που ήθελα.
Μόνο σε χοντρα στα 56.5χιλ δούλεψε κάπως καλύτερα.
Αντίθετα βρήκα αμέσως τις psb1 psb2 tekna κ την αδερφή της F232.
Λένε ότι F232 k mb32 διαφέρουν μόνο στο χρώμα. Εγώ είμαι της άποψης ότι είναι διαφορετικές.
Με την F2 τα περισσότερα που έφτιαξα πήγαν καλά.

Λένε ότι F232 k mb32 διαφέρουν μόνο στο χρώμα. Εγώ είμαι της άποψης ότι είναι διαφορετικές.

Στελαρα μου....στην αγαπη που σου εχω αδελφε....Ασε τις μπουρδες....
Απλα δεν ασχοληθηκες οσο επρεπε με την πυριτιδα αδελφε μου !!!

ΥΓ. Ιδιογομωτης που δεν τα ''βρισκει'' με πυριτιδα....απλα δεν ασχοληθηκε μαζι της....Αυτο ειναι κανονας !!!!

Τι να πω φίλε με την mb32 και σ4 ασχολήθηκα και μου σπάσανε τα @@@@...
Εγω 1 πυρίτιδα ψάχνω να κανω τα κυνήγια μου μπεκάτσα περδικα να παίζω από 34γρ 35γρ 36γρ σε ρέλι θέλω. Και σκέφτομαι να πάρω mb36 η αν βρω τεκνα.. αλλά τις κάνανε ποιο σπάνιες και από τα συλλεκτικα του 1950.

host my image

Τωρα το μάδισα έχει αυτό τώρα δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι από το απόρτ πίσω στον κ@λ@ και κάτι τρύπες μπροστά... η είναι τα 6άρια η ντουφεκια ήταν πίσω στην ουρά 30μ με κυλινδρο... είναι υπερδιατριση; ;;; τα σωθικά ήταν κατεστρανεμα όταν τα τράβηξα.
Η να τα πιάσω να τα πετάξω είχα κάνει καμία 50αρι φυσίγγια.
Νικόλα δε βλέπω και πολλά σκάγια στο σώμα, για ένα σκαγι μου φαίνεται ότι έχει φάει και πιθανον να είναι το μοναδικό στο σώμα, οπότε δικαιολογείται να μην έπεσε ξερή.

Νικόλα δε βλέπω και πολλά σκάγια στο σώμα, για ένα σκαγι μου φαίνεται ότι έχει φάει και πιθανον να είναι το μοναδικό στο σώμα, οπότε δικαιολογείται να μην έπεσε ξερή.
Πίσωκολα εριξα στα 30μ...
Αλλα είδα και την περδικα με 11 που είχε πως ήταν ζωντανή.

Επισεις και το MB τρικολόρ που είναι με Mb 32
και ντιάνα σε ρέλι φίλοι μου που ρίχνουν σε περδικα το ίδιο ζωντανές έχουν και αυτοί παρεμπιπτόντως...
Τα F2X32 ΛΟΝΓΚ ΡΕΙΝΤΖ ήταν ξυράφια.

Τ
προηγουμενες....

View attachment 60912

View attachment 60913

View attachment 60914

View attachment 60916

Τη τέταρτη Νίκο

Τ
Τη τέταρτη Νίκο

Την ''φοβαμαι'' λιγο Γιαννη μου !!! Εαν με 4* αστρα πεσει στα 370μ/δ.....την εκατσα την βαρκα ...
Θα μετρησω παλι αυριο...μου εκανε εντυπωση η ''χαμηλη'' ταχυτητα που εβγαλε...
Θα δοκιμασω και τον Τασκωφ που ξεχασα....
Μια σκεψη που εκανα....ειναι να κλεισω με Ν8,5 αλλα με 5% αντιμονιο....Να ανεβασω γκαζια να το φτασω
στο 410μ/δ.....αλλα σκεπτομαι θα ειναι κουραστικο απο την ανακρουση...
Θα εκλεινα με ΤΕΚΝΑ στα 28 γραμμαρια....θα εβγαζα φωτοβολιδες.... θα γελαγε και το παρδαλο κατσικι
αλλα την λυπαμαι...φιλε !!!

Με την συζητηση....θυμηθηκα εχω ενα γαματο σεταπ με ΜΒ36 στα 28 γραμμαρια....
Οχι δικο μου το σεταπ...Του Μαστρο Μιχαλη απο την Λερο....Το ειχα δοκιμασει πριν χρονια στην τσιχλα
και εκανε κηδειες....
Αυριο θα το μετρησω....θα εχουμε γλεντια νομιζω !!!!:D

Την ''φοβαμαι'' λιγο Γιαννη μου !!! Εαν με 4* αστρα πεσει στα 370μ/δ.....την εκατσα την βαρκα ...
Θα μετρησω παλι αυριο...μου εκανε εντυπωση η ''χαμηλη'' ταχυτητα που εβγαλε...
Θα δοκιμασω και τον Τασκωφ που ξεχασα....
Μια σκεψη που εκανα....ειναι να κλεισω με Ν8,5 αλλα με 5% αντιμονιο....Να ανεβασω γκαζια να το φτασω
στο 410μ/δ.....αλλα σκεπτομαι θα ειναι κουραστικο απο την ανακρουση...
Θα εκλεινα με ΤΕΚΝΑ στα 28 γραμμαρια....θα εβγαζα φωτοβολιδες.... θα γελαγε και το παρδαλο κατσικι
αλλα την λυπαμαι...φιλε !!!

Με την συζητηση....θυμηθηκα εχω ενα γαματο σεταπ με ΜΒ36 στα 28 γραμμαρια....
Οχι δικο μου το σεταπ...Του Μαστρο Μιχαλη απο την Λερο....Το ειχα δοκιμασει πριν χρονια στην τσιχλα
και εκανε κηδειες....
Αυριο θα το μετρησω....θα εχουμε γλεντια νομιζω !!!!:D
Πιστεύω πως θα κρατήσει ωραία κατανομή και σταθερότητα και δε νομίζω να υπάρχει θέμα με την ταχύτητα

ΥΓ. Ιδιογομωτης που δεν τα ''βρισκει'' με πυριτιδα....απλα δεν ασχοληθηκε μαζι της....Αυτο ειναι κανονας !!!!

Νίκο με έχει πουλήσει σε υγρασιες, έχω χάσει κ 2 λαγούς σε νορμαλ αποστάσεις και από τότε δεν θέλω ούτε να ακούω για mb32.
Ο ένας με tricolor no7 στα 25 μέτρα κ ο άλλος ιδιογομωση στο 1.75Χ 34 νο6 στα 56.5 χιλ στα 30 μέτρα σκάρτα.
Κ στις 2 περιπτώσεις το μαλλί έφυγε σύννεφο κ πολλά αίματα αλλά οι λαγοί άφαντοι.
Λίγο ακόμα κ θα έσπαγα το οπλο πανω στις πέτρες. Να τουφεκας το λαγό να παίρνει τούμπα κ να σηκώνεται ξανά κ ξανά κ ξανά.

Τι να πω φίλε με την mb32 και σ4 ασχολήθηκα και μου σπάσανε τα @@@@...
Εγω 1 πυρίτιδα ψάχνω να κανω τα κυνήγια μου μπεκάτσα περδικα να παίζω από 34γρ 35γρ 36γρ σε ρέλι θέλω. Και σκέφτομαι να πάρω mb36 η αν βρω τεκνα.. αλλά τις κάνανε ποιο σπάνιες και από τα συλλεκτικα του 1950.
AO

Status
Not open for further replies.
Back