Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Γιανναρα για σένα όλες είναι ντουρασελ.
Εμείς που δεν είμαστε κ τόσο έμπειροι κ δεν έχουμε ψαχτεί τόσο γμστ.
Θα κατέβω Σάμο-Κρήτη για φροντιστήριο μου φαίνεται
Ναι ο ΓΙΆΝΝΗΣ.Κ βρηκε 6 πυρίτιδες ανακατεμένες και τις έριξε και στα 36γρ λεει έγραψε ντουρασελ του βγήκαν.. εμείς τι κάνουμε οοοεεοοο;;;; αντε να σω δώσει σετ απ για αυτό το κοκτέιλ από μακριά 🧨🧨🧨🧨🧨🎆

Last edited:
Λοιπόν χωρίς πλάκα τώρα, δεν είναι κ αμάν αμαν η mb32 κ το ξέρουν καλά οι εμπειροτεροι του φόρουμ. Υπάρχουν καλύτερες πυριτιδες που χτυπάνε σε μεγάλο φάσμα καιρικών συνθηκών χωρίς αλλαγές στα στησίματα.
Οσο για την S4 που δεν τα βρήκες, αυτή είναι πολύ καλή αλλά χρειάζεται εμπειρία κ πολλές δοκιμές για να βγάλεις πχ διασπορας με σωστή κατανομή κ διάτρηση.
Δεν είναι εύκολη πυριτιδα.

Λοιπόν χωρίς πλάκα τώρα, δεν είναι κ αμάν αμαν η mb32 κ το ξέρουν καλά οι εμπειροτεροι του φόρουμ. Υπάρχουν καλύτερες πυριτιδες που χτυπάνε σε μεγάλο φάσμα καιρικών συνθηκών χωρίς αλλαγές στα στησίματα.
Οσο για την S4 που δεν τα βρήκες, αυτή είναι πολύ καλή αλλά χρειάζεται εμπειρία κ πολλές δοκιμές για να βγάλεις πχ διασπορας με σωστή κατανομή κ διάτρηση.
Δεν είναι εύκολη πυριτιδα.
Φίλε εγω θελω απλά να ξεμπερδέψω με το θέμα φυσίγγια στο κυνήγι δεν με νοιάζει τίποτα άλλο τώρα δεν είμαι να ψάχνω κάθε φορά τα στησίματα..
Και ο δάσκαλος σκοποβολής εύκολο λεει είναι η επομηση και όλοι την κάνουν λάθος.
Και αυτή που γεμίζουν 20 χρόνια λένε όλες είναι εύκολες και ντουρασελ..
Χαίρω πολύ.. εμείς όμως τα βρίσκουμε μπαστούνι

Λένε ότι F232 k mb32 διαφέρουν μόνο στο χρώμα. Εγώ είμαι της άποψης ότι είναι διαφορετικές.
Με την F2 τα περισσότερα που έφτιαξα πήγαν καλά.
τώρα βαριέμαι να γράφω κατεβατά..... χώρια που θα γίνει χαμός στο φορουμ......terror.

.... για την S4 .... αυτή είναι πολύ καλή αλλά χρειάζεται εμπειρία και πολλές δοκιμές για να βγάλεις π.χ. διασποράς με σωστή κατανομή κ διάτρηση...

...με τα λίγα που ξέρω, και όσο ασχολήθηκα με αυτήν, δεν μ' απογοήτευσε σχεδόν ποτέ... :) ...

Φέτος μάλιστα πήρα και έναν Φασιανό στα 30 περίπου μέτρα με 27γρ Νο 6 νίκελ, σε κάλυκα 64,5 χιλ., στρογγυλό ρέλι με πλαστικό δισκίο, με 4/10 τσόκ ...το πιο μεγάλο πτερωτό θήραμα που έχω χτυπήσει μ' αυτήν...τρία (3) σκάγια πήρε...;)...

13.11.22-Λέρος-Φακουδιας- Απογευματινός Φασιαννός....jpg

Ρίξε φως με το λυχνάρι σού!
Εγώ ο άσχετος όλα ίδια τα βλέπω 😂 εκτός το κόκκινο

View attachment 60984
άντε να το πάρει το ποτάμι: ίδια γραμμή παραγωγής στην οποία προτίθενται ελάχιστα χημικά πρόσθετα τόσα όσα να υπάρξει διαφοροποίηση στον χρωματισμό αλλά ΚΑΙ ΣΕ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
τουτέστιν: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΥΡΙΤΙΔΑ

*σε αντίθεση με την Gm3 kαι την Granular που είναι η ίδια πυρίτιδα με άλλο χρώμα....
ωχ τι είπα τώρα......... .very funny.

Από τότε που πρώτο γνωριστήκαμε με την ΜΒ32 εδώ και πάρα πολλά χρόνια, δεν έχω δει πιο σταθερή πυρίτιδα. Σε όλο το φάσμα καιρικών συνθηκών.

Κλείνοντας την με Mec 9.000 με καθαρό ελεύθερο χώρο 11mm δεν αντιμετώπισα ποτέ μου πρόβλημα, όπως επίσης και τώρα που έχω μετατρέψει τη Mec 9.000 με τρίτο στάδιο OMV πάλι δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα, σταθερά βέβαια στα 11mm ελεύθερος κενός χώρος.

ΥΓ> Εάν έχω αστοχίες ‘η πάρω το θήραμα με τα περιφερικά σκάγια δεν μου φταίει η πυρίτιδα. Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση το θήραμα θα πέσει, ακόμη και με ένα σκάγι να πάρει.

Last edited:
Από τότε που πρώτο γνωριστήκαμε με την ΜΒ32 εδώ και πάρα πολλά χρόνια, δεν έχω δει πιο σταθερή πυρίτιδα. Σε όλο το φάσμα καιρικών συνθηκών.

Κλείνοντας την με Mec 9.000 με καθαρό ελεύθερο χώρο 11mm δεν αντιμετώπισα ποτέ μου πρόβλημα, όπως επίσης και τώρα που έχω μετατρέψει τη Mec 9.000 με τρίτο στάδιο OMV πάλι δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα, σταθερά βέβαια στα 11mm ελεύθερος κενός χώρος.

ΥΓ> Εάν έχω αστοχίες ‘η πάρω το θήραμα με τα περιφερικά σκάγια δεν μου φταίει η πυρίτιδα. Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση το θήραμα θα πέσει, ακόμη και με ένα σκάγι να πάρει.
Πεστα ρε Τασο......γιατι εχω αρχισει και τραβαω τις κωλοτριχες μου με αυτα που διαβαζω🤣

Κατανοητό και σύμφωνο με αυτό που είχα στο μυαλό μου.
👍
Πήγαινε granular σε συνθήκες Έβρου,ακόμα και Aquila.Η πυρίτιδα είναι το προωθητικό υλικό...Άμα ξέρουμε να το κάνουμε μπαμ,δε θα μας προδώσει..Η ταπεινή μου άποψη είναι αυτή ,μέσα από προσωπικές εμπειρίες.Αξιολογουμε άλλα πράγματα και ο καθένας χρησιμοποιεί κατά το δοκούν.Απο ογκομετρια,ελαστικότητα,τιμή, ανθεκτικότητα σε καιρικές μεταβολές,πως ογκομετράται,πόσα γρ θέλουμε να προωθήσουμε,σταθερότητα από παρτίδα σε παρτίδα,διαθεσιμότητα,συμβατοτητα με την κάννη κλπ.Οι πιο έμπειροι ας με διορθώσουν..

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back