Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Αρα είναι λάθος το 1.75Χ34; ;;;
Φιλε Νικο εγω θα στο ξανα πω αγοραζω οτι πυριτηδα και καλυκες εχεις ! Αφου εισαι ΛΑΘΟΣ απο την αρχη !!! Η ιδιογομωση θελει μερακι και οχι θελω ενα φυσιγγι να κανω την δουλεια μου !!! Παρατατα και ριχνε εμπορικα γιατι στο τελος θα ξεχασουμε και αυτα που ξεραμε !!!

Φιλε Νικο εγω θα στο ξανα πω αγοραζω οτι πυριτηδα και καλυκες εχεις ! Αφου εισαι ΛΑΘΟΣ απο την αρχη !!! Η ιδιογομωση θελει μερακι και οχι θελω ενα φυσιγγι να κανω την δουλεια μου !!! Παρατατα και ριχνε εμπορικα γιατι στο τελος θα ξεχασουμε και αυτα που ξεραμε !!!
Δεν έχω ανάγκη να πουλήσω.. αν δεν θες να βοηθήσεις απλά μην απαντάς .

Πεστα ρε Τασο......γιατι εχω αρχισει και τραβαω τις κωλοτριχες μου με αυτα που διαβαζω🤣
Γιώργο Βαρθαλιτη δεν χρειάζεται να τραβήξεις τίποτα απολύτως.
Συζητάμε κ καταθέτουμε εμπειρίες.
Παραπάνω έγραψα για μια πυριτιδα που κατά τη γνώμη μου έχει γίνει πολύ διαφήμιση για το τίποτα.
Η γνώμη μου είναι αυτή κ δεν αλλάζει όσες τρίχες κ αν τραβήξεις.
Δεν είμαστε ούτε κουτοι ούτε χθεσινοι στα όπλα κ τα φυσιγγια κ τουλάχιστον εγώ όταν γράφω κάτι στο φορουμ (εκτός των περιπτώσεων που κάνω πλάκα) είναι η κατάθεση πολλών χρόνων κυνηγίου κ δοκιμών.
Δεν διεκδικώ τπτ κ ούτε θέλω να το παίξω αρχικυνηγος η αρχιγεμιστης ούτε εχω καμία σχέση με εμπόρους κτλπ για να πει κάποιος ότι κάνω διαφήμιση ή δυσφήμιση.
Ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιεί ότι του αρεσει κ τον καλύπτει.

Αρα είναι λάθος το 1.75Χ34;

Επισεις και το MB τρικολόρ που είναι με Mb 32
και ντιάνα σε ρέλι φίλοι μου που ρίχνουν σε περδικα το ίδιο ζωντανές έχουν και αυτοί παρεμπιπτόντως...
Τα F2X32 ΛΟΝΓΚ ΡΕΙΝΤΖ ήταν ξυράφια.
Με αφορμή αυτό που έγραψες θυμήθηκα στο ξεκίνημα της ιδιογομωσης προσπαθούσα ν' αυξήσω τον αριθμό σκαγιων που τρυπουσαν την μπροστινή πλευρά ενός τενεκε χωρίς επιτυχία. Με την βοήθεια ενός φίλου αντιλήφθηκα ότι τα σκάγια (5αρια) ήταν κακής ποιότητας. Μόλις τ" άλλαξα άρχισαν οι μετατροπές στο φυσιγγι ν" αποδίδουν.
Αν έχεις κανένα Mb TRICOLOR σφαξε το και κοίτα τα σκάγια.

Με αφορμή αυτό που έγραψες θυμήθηκα στο ξεκίνημα της ιδιογομωσης προσπαθούσα ν' αυξήσω τον αριθμό σκαγιων που τρυπουσαν την μπροστινή πλευρά ενός τενεκε χωρίς επιτυχία. Με την βοήθεια ενός φίλου αντιλήφθηκα ότι τα σκάγια (5αρια) ήταν κακής ποιότητας. Μόλις τ" άλλαξα άρχισαν οι μετατροπές στο φυσιγγι ν" αποδίδουν.
Αν έχεις κανένα Mb TRICOLOR σφαξε το και κοίτα τα σκάγια.
Θα το τσεκάρω.

Άλλος ένας σημαντικός παράγοντας τα σκάγια.

Το αντιμετώπισα όταν ένας φίλος μου έδωσε να δοκιμάσω κάποια σκάγια από άλλον κατασκευαστή... χρησιμοποιώντας βέβαια τα ίδια υλικά από την ίδια παρτίδα πυρίτιδας, καψύλλιο ώστε να έχω σωστά αποτελέσματα και διαπίστωσα ότι είχα μία τουφεκιά λες και άλλαζα τσοκ, τουλάχιστον 40 σκάγια διάφορα από αυτά τα σκάγια που χρησιμοποιούσα εγώ.

Για αυτό όταν κάνουμε δοκιμές να χρησιμοποιούμε πάντοτε τα ίδια υλικά, εννοώ παρτίδα πυρίτιδας καψύλλιο κτλ και αλλάζουμε μόνο αυτό που θέλουμε να δοκιμάσουμε.

Άλλος ένας σημαντικός παράγοντας τα σκάγια.

Το αντιμετώπισα όταν ένας φίλος μου έδωσε να δοκιμάσω κάποια σκάγια από άλλον κατασκευαστή... χρησιμοποιώντας βέβαια τα ίδια υλικά από την ίδια παρτίδα πυρίτιδας, καψύλλιο ώστε να έχω σωστά αποτελέσματα και διαπίστωσα ότι είχα μία τουφεκιά λες και άλλαζα τσοκ, τουλάχιστον 40 σκάγια διάφορα από αυτά τα σκάγια που χρησιμοποιούσα εγώ.

Για αυτό όταν κάνουμε δοκιμές να χρησιμοποιούμε πάντοτε τα ίδια υλικά, εννοώ παρτίδα πυρίτιδας καψύλλιο κτλ και αλλάζουμε μόνο αυτό που θέλουμε να δοκιμάσουμε.
Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες; ;; και στα σκάγια; ;; μια δεν έχουμε; ;;

Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες; ;; και στα σκάγια; ;; μια δεν έχουμε; ;;
Νικόλα αυτά που μου έδωσαν ήταν από εισαγωγή Ισπανία Η Ιταλία. Έτσι μου είπαν.
Εγώ χρησιμοποιώ τα δικά μας, δεν υπάρχουν επιλογές στα σκάγια όπως στα υπόλοιπα υλικά.

Νικόλα αυτά που μου έδωσαν ήταν από εισαγωγή Ισπανία Η Ιταλία. Έτσι μου είπαν.
Εγώ χρησιμοποιώ τα δικά μας, δεν υπάρχουν επιλογές στα σκάγια όπως στα υπόλοιπα υλικά.
Ίσως φταίνε αυτά η πυρίτιδες που πειρα για ποιο φθηνά και βαζανιζομαι άδικα την μία φορά ήταν ανακατεμένα και τα πέρναγα σε σουρωτήρι να βγάλω τα χοντρά.

Γιώργο Βαρθαλιτη δεν χρειάζεται να τραβήξεις τίποτα απολύτως.
Συζητάμε κ καταθέτουμε εμπειρίες.
Παραπάνω έγραψα για μια πυριτιδα που κατά τη γνώμη μου έχει γίνει πολύ διαφήμιση για το τίποτα.
Η γνώμη μου είναι αυτή κ δεν αλλάζει όσες τρίχες κ αν τραβήξεις.
Δεν είμαστε ούτε κουτοι ούτε χθεσινοι στα όπλα κ τα φυσιγγια κ τουλάχιστον εγώ όταν γράφω κάτι στο φορουμ (εκτός των περιπτώσεων που κάνω πλάκα) είναι η κατάθεση πολλών χρόνων κυνηγίου κ δοκιμών.
Δεν διεκδικώ τπτ κ ούτε θέλω να το παίξω αρχικυνηγος η αρχιγεμιστης ούτε εχω καμία σχέση με εμπόρους κτλπ για να πει κάποιος ότι κάνω διαφήμιση ή δυσφήμιση.
Ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιεί ότι του αρεσει κ τον καλύπτει.
Σιγουρα μου κανεις πλακα........παρεξηγηθηκες με τις τριχες?

Σιγουρα μου κανεις πλακα........παρεξηγηθηκες με τις τριχες?
Για τρίχες δεν παρεξηγείται κανεις Γιώργη.
Ο τρόπος δεν μου άρεσε κ γι αυτό απάντησα.
Τέλος πάντων δεν θα μαλώσω για το ποια μπαρουτη πάει καλά η όχι ή για το αν τη γεμισα σωστά.
Πες ότι δεν ειπαμε τπτ κ όλα καλά.

Τέλος πάντων δεν θα μαλώσω για το ποια μπαρουτη πάει καλά η όχι ή για το αν τη γεμισα σωστά.
Παντος να ξερεις οτι αυριο,μεθαυριο που θα γνωριστουμε καλυτερα και θα γινουμε φιλοι....... επειδη εγω κατι τετοια τα κραταω.....θα ζητας κανα setup και εγω θα σου δωσω τις τριχες μου.
Μην με παρεξηγειςΣτελιο...ετσι ειναι το αιμα μου......Αν δεν πω την αθυροστομια μου δεν μπορω.🤣

Παντος να ξερεις οτι αυριο,μεθαυριο που θα γνωριστουμε καλυτερα και θα γινουμε φιλοι....... επειδη εγω κατι τετοια τα κραταω.....θα ζητας κανα setup και εγω θα σου δωσω τις τριχες μου.
Μην με παρεξηγειςΣτελιο...ετσι ειναι το αιμα μου......Αν δεν πω την αθυροστομια μου δεν μπορω.🤣
Γράψε διεύθυνση να σου στείλω την 32αρα.
Σεταπ δεν θέλω. Θα σταματήσω να γεμίζω κ θα ριχνω μόνο Lambro

Γράψε διεύθυνση να σου στείλω την 32αρα.
Σεταπ δεν θέλω. Θα σταματήσω να γεμίζω κ θα ριχνω μόνο Lambro
Να μην σταματησεις να γεμιζεις......Παραδοση.......δεν θα την πεταξουμε στα σκουπιδια επειδη ειχαμε μερικες αποτυχιες.

Στελαρα μου....Μην ''αρπαζεσαι'' με τον Γιωργο....Ειναι γνησιος - αληθινος - παλικαρι - και αθυροστομος
+ καρδια μαλαμα !!!

Οταν τον γνωρισεις θα γινετε κολλητοι φιλε !!!

Last edited:
Δεν είσαι ο μόνος που δεν τα βρήκε με την mb32.
Την έχω δοκιμάσει σε πάρα πολλές δοσολογίες κ δεν.
Στο χαρτί έβγαλα ωραίες τουφεκιες αλλά πάνω στο θηραμα δεν πήρα αυτά που ήθελα.
Μόνο σε χοντρα στα 56.5χιλ δούλεψε κάπως καλύτερα.
Αντίθετα βρήκα αμέσως τις psb1 psb2 tekna κ την αδερφή της F232.
Λένε ότι F232 k mb32 διαφέρουν μόνο στο χρώμα. Εγώ είμαι της άποψης ότι είναι διαφορετικές.
Με την F2 τα περισσότερα που έφτιαξα πήγαν καλά.
Μέγα λάθος για ιδιογωμοτι ποιο εύκολη από την mb32 δεν πηστευω να υπάρχει

Στελαρα μου....Μην ''αρπαζεσαι'' με τον Γιωργο....Ειναι γνησιος - αληθινος - παλικαρι και αθυροστομος
+ καρδια μαλαμα !!!

Οταν τον γνωρισεις θα γινετε κολλητοι φιλε !!!
Ασε γιατι και εσενα μαζεμενα σου τα εχω με αυτη την ΜπουρδελοTecna οταν γραφεις οτι ειναι η καλητερη σου.Αλλα δεν μιλαω γιατι σε εχω αναγκη για να βλεπω καμια δοκιμη στο χαρτι και να ξεστραβονομαι🤣

Status
Not open for further replies.
Back