(@Alex37 )...κι άλλος στο Club!Γράψε διεύθυνση να σου στείλω την 32αρα.
Σεταπ δεν θέλω. Θα σταματήσω να γεμίζω κ θα ριχνω μόνο Lambro

...να ευθυμήσουμε λίγο Στέλιο!

Last edited:
(@Alex37 )...κι άλλος στο Club!Γράψε διεύθυνση να σου στείλω την 32αρα.
Σεταπ δεν θέλω. Θα σταματήσω να γεμίζω κ θα ριχνω μόνο Lambro
Γέμισε ένα με 686 2,05×38+2 αλεύρι με Θώδη 16 και θα με θυμηθείςΠερι ορεξεως κολοκυθοπιτα.....Ο καθε ενας κανει αυτο που του αρεσει....Αλλιως θα ειχαμε ολοι απο
ενα σεταπ για καθε πυριτιδα...
Τασο φιλικα τα λεω....μην με παραξηγησεις φιλε !!!![]()
Αστο......δεν λεμε καλητερα για καμια Πουτ@να ?Για πες αναλητηκα το σεταπ
Ηλία έχω γεμίσει κ έχω δοκιμάσει ότι σεταπ υπάρχει κ δεν υπάρχει μ αυτή.Μέγα λάθος για ιδιογωμοτι ποιο εύκολη από την mb32 δεν πηστευω να υπάρχει
Κ Νίκο,βάλε κι ένα με 616.Εχει μεγαλύτερη γωνία έναυσης.Εσυ το γνωρίζεις.Μας διαβάζουν κι άλλα παιδιά...
Γέμισε ένα με 686 2,05×38+2 αλεύρι με Θώδη 16 και θα με θυμηθείς
Κυκλοφορει οτι στα νεα Lot θελει λιγο παραπανω φορτωμα.Ηλία έχω γεμίσει κ έχω δοκιμάσει ότι σεταπ υπάρχει κ δεν υπάρχει μ αυτή.
Του Καββαδία, του Νίκου, του Αρη, δικά σου, Ιταλών. Κ εκτός αυτού τα έχω τροποποιήσει λίγο πάνω λίγο κάτω.
Δεν μου αρεσε.
Μια μέτρια πυριτιδα.
Με tekna, psb1k 2, F2, s4, mb36 k άλλες είχα πολύ καλύτερα αποτελέσματα.
Εφόσον όλοι λέτε ότι είναι τόσο καλή αρχίζω να πιστεύω ότι πήρα προβληματική πυριτιδα. Τι να πω;
Ασε γιατι και εσενα μαζεμενα σου τα εχω με αυτη την ΜπουρδελοTecna οταν γραφεις οτι ειναι η καλητερη σου.Αλλα δεν μιλαω γιατι σε εχω αναγκη για να βλεπω καμια δοκιμη στο χαρτι και να ξεστραβονομαι![]()
Κυκλοφορει οτι στα νεα Lot θελει λιγο παραπανω φορτωμα.
Συμφωνώ 1000%Αρχοντισσα ειναι....Μετα την ΤΕΚΝΑ,,,,το χαος ...φιλε !!!![]()
Μαλλον δικο σου post εχω διαβασει Νικο.Ναι το εχω τσεκαρει....και σε καποιο θεμα ( νομιζω πυριτιδες ) εχω αναβασει τις διαφορες..
Τα καινουργια ΛΟΤ θελουν 0,05 πυριτιδα περισσοτερη ..
Για τα 28γρ λέω Νίκο!Να την κανω την δοκιμη βρε φιλε .....Αλλα εγω ειμαι της αλλης ''σχολης''......Εννοω οτι σε ολα τα σεταπ μου
κατω απο Ν7 εχουν ολα αλευρι...
Ειναι το υλικο που του εχω ''αδυναμια''.....+ οτι ειμαι υπερ της υπερ συγκεντρωτικης τουφεκιας με το
σκεπτικο.....οτι την συγκεντρωτικη τουφεκια την ανοιγεις με τα τσοκ....ενω το ''σκορποχωρι'' δυσκολα
το μαζευεις !!
Την εχω ψαξει πολυ την συγκεντρωση...Εχω φτασει σε σημειο να κανω μιξη αλευρι + σκονη γραφιτη για
καλυτερη συγκεντρωση και δικαιωθηκα....
Και αυτα τα γραφω γιατι μας διαβαζουν και αλλα παιδια !!!
View attachment 61024
View attachment 61025
View attachment 61026
Έχω του 17.Κυκλοφορει οτι στα νεα Lot θελει λιγο παραπανω φορτωμα.
Για τα 28γρ λέω Νίκο!
Τι να σου πω ρε Στελιο.....την γεμιζω απο το 2011 δεν με προδωσε ποτε.Έχω του 17.
Την πυρίτιδα την χάρισα.Για πες αναλητηκα το σεταπ
Φίλε και εμενα μου αρέσει η ιδιογόμωση και η διαδικασία που κάθομαι και έφτιαχνα ένα ένα φυσίγγι στο χέρι και το ρελιαζα στο δραπανο..Θελω να ξεκαθαρισω κατι ακομη.....η ιδιογομωση για εμενα ειναι το μισο μου κυνηγι και εχει γινει τροπος ζωης.......η ιδιογομωση δεν βγαζει τηλεκατευθυνομενα φισιγγια.....μαζι με τις επιτυχιες θα εχεις και τις αποτυχιες εαν ειναι επαναλαμβανομενες και πιστευεις οτι εχεις δοκιμασει ολους τους τροπους βελτιωσης...πας αλλου.
Νικόλα τις πυρίτιδες από που τις πήρες; Ήταν αποθηκευμένες σωστά; Δεν γίνεται ειδικά με αυτές τις δύο να έχεις ζωντανές μπεκάτσες!Φίλε και εμενα μου αρέσει η ιδιογόμωση και η διαδικασία που κάθομαι και έφτιαχνα ένα ένα φυσίγγι στο χέρι και το ρελιαζα στο δραπανο..
Και συγκεκριμένα πέρσι πηγα με 12 φυσίγγια στο βουνό γιατί δεν είχα κάτσει να φτιάξω και έπεσα σε μέρα με πουλια έκανα 4ρης μπεκάτσες και ξέμεινα και εως που να γυρίσω στο αμαξι έβγαζα πουλιά και παω σπίτι και ξανά φτιάχνω φυσίγγια και όταν έφτιαχνα σκεφτόμουν τις μπεκάτσες που έβγαλα καο δεν είχα να ρίξω αμέσως το επόμενο πρωί τις βρήκα και της έκανα άλλες 4ρης.
Αλλα όλα αυτά ήταν με την ΣΟΚΟΛ..
Μετά πειρα 250 γρ σ4 και mb32 ζωντανές ζωντανές ζωντανές 31 μετρημένες ζωντανές.