Kostas ContraDosi
Moderator
Σωστόοοοοςςς....Παπί 2.10-2.15Χ38 και 2.00Χ40..Σε δύσκολες συνθήκες..
Σωστόοοοοςςς....Παπί 2.10-2.15Χ38 και 2.00Χ40..Σε δύσκολες συνθήκες..
Το διευκρινησα.Για δύσκολες συνθήκες.Και εαν κανεις λαθος και το ριξεις με +20 βαθμους ψαχνεις το κλειστρο
στα χορταρια Παρη μου??
Τώρα μόνο μετράω.Παλια μόνο το κυνηγούσα...Ισως δεν το διατιποσα σωστα τι σε κανει να πιστεύεις πως ενω τωρα που δοκιμάζεις βλέπεις ταχύτητες και σωστη καυση θα συνεχίσει να αποδίδει το ιδιο σε δύσκολες καιρικες συνθηκες.
Συνονόματε το 420 πιάνεται με πολλές πιριτηδες δεν διατηρούν ομως ολα τα σετ υπ την ιδια καυση σε δυσκολες συνθηκεςΕνα σεταπ 420 m/s σε καλυπτει στο βαλτο...και οταν στηνω νεα σεταπ για βαλτο, θελω στο
V 1.5 να εχω 420 το πολυ....επειτα βοηθαει το στενοτερο τσοκ κ το μηκος καννης που κερδιζεις Μ.Ο άλλα 7-10m/s επιπλεον...οπότε...φτανουμε τα 430 σχεδον..![]()
Το εχω ριξει με 15 - 20°C κ δεν εψαχνα τιποτα...(πρόπερσυ)...αλλα ταρακουνηθηκε η παλέτα με Νο4...Και εαν κανεις λαθος και το ριξεις με +20 βαθμους ψαχνεις το κλειστρο
στα χορταρια Παρη μου??
Αυτο ποσο βγαζει στο 2.15 σε V 1.5 Πάρη;;;Παπί 2.10-2.15Χ38
Βαλε ενα χαρτονι 1χ1 δεν βγαζεις συμπερασμα με τον τενεκε και τα διασποραςΣκορπάει πολύ δες τον ντενεκέ
Συμφωνώ Κωστή...Συνονόματε το 420 πιάνεται με πολλές πιριτηδες δεν διατηρούν ομως ολα τα σετ υπ την ιδια καυση σε δυσκολες συνθηκες
Το εχω ριξει με 15 - 20°C κ δεν εψαχνα τιποτα...(πρόπερσυ)...αλλα ταρακουνηθηκε η παλέτα με Νο4......
Τωρα θα ασχοληθώ με το άστερι...Βαλε ενα χαρτονι 1χ1 δεν βγαζεις συμπερασμα με τον τενεκε και τα διασπορας
Συμφωνω κ καταλαβαινω τη λες...Δεν γραφω κινεζικα Κωστη μου.
Ειπα εαν γινει λαθος και το ριξεις στοτς +20 κινδινευεις...
Υπαρχουν πυριτιδες για τα δυσκολα...Δεν τραβαμε απο τα μαλλια
τις απλες...
Αυτο κανω εγω ωστε να μην ρισκαρω φιλε!!
Μια κυριακη που θα ειμαι σπιτι, θα ξανα ριξω παλι ενα σεταπ τροποποιημενο αυτη τη φορα, με τη ΜΒ32 στα ορια της σε Νο4...την πρωτη φορα με 3*Δεν γραφω κινεζικα Κωστη μου.
Ειπα εαν γινει λαθος και το ριξεις στοτς +20 κινδινευεις...
Υπαρχουν πυριτιδες για τα δυσκολα...Δεν τραβαμε απο τα μαλλια
τις απλες...
Αυτο κανω εγω ωστε να μην ρισκαρω φιλε!!
Ε!Ναι!Το εξαντλήσαμε το ρελιΤωρα θα ασχοληθώ με το άστερι...
Κωστή ,δεν τα έχω μετρήσει,ούτε ρίξει σε εδω συνθήκες..Στον Έβρο και σε πολλά μείον.Αν κρυώσει ο καιρός,θα φτιάξω να μετρήσω ενα.Ενα s4 που έριχνα πάνω και το μέτρησα από περιεργειαΑυτο ποσο βγαζει στο 2.15 σε V 1.5 Πάρη;;;
Φιλε...αν παρω ταχογραφο δικο μου, την γ@μ...σ@...θα πουληθω σε υλικα κ παπαριές...Κωστή ,δεν τα έχω μετρήσει,ούτε ρίξει σε εδω συνθήκες..Στον Έβρο και σε πολλά μείον.Αν κρυώσει ο καιρός,θα φτιάξω να μετρήσω ενα.Ενα s4 που έριχνα πάνω και το μέτρησα από περιεργεια
Z2m21 έχω 10 κενόΜάλλον έπρεπε σε αυτό να χρησιμοποιηθεί το z2m18........