Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Με τίποτα, λάθος κάνεις, ανοίγει πολύ και έχει και κέντρα. Δοκίμασε τον είναι πολύ καλός.
Επειδη τον εχω δοκιμασει το ειπα...ΑΛΛΑ κρατω την επιφυλαξη μου διοτι δεν εχω ασχοληθει κ πολυ...με τη ΜΒ32 οτι κι αν εκανα, μπαλα πηγαινε...

Μην έχω παραπάνω με τους πορτοκαλί κάλυκες έκανα καλά σκοτωματα με την mb36 στο 1.90X36 αστέρι... αλλα γ@μιουντ@ μια το ύψος τους και εκνευρίζομαι τους βρήκα και ξερελιαστους
Αυτόν φίλε μου τον διασπορεα της BP τον αγόρασα προχτές και τον ερειξα με 3* και πάει πολύ καλά 20230115_125933.jpg

Αυτόν φίλε μου τον διασπορεα της BP τον αγόρασα προχτές και τον ερειξα με 3* και πάει πολύ καλά View attachment 65315
Αυτό το άνοιγμα το θελω στα 15μετρα...
Για ρίξε με 5τσοκ να δω..
Για περδικα καλό είναι για πρώτο.

Δοκιμασε και αυτον αν θες....
View attachment 65305
Αν γεμίσεις μ'αυτον,κόψε με φαλτσέτα ακριβώς εκεί που αρχίζει ο κύλινδρος με τον σταυρό.
Κάνε το δύο κομμάτια.
Ξαναβαλε τα κομμάτια όπως πριν και γέμισε τα σκάγια.
Πολύ καλή πατέντα που δεν αδειάζει το κέντρο!
Χώρισε τον όμως...

Αν γεμίσεις μ'αυτον,κόψε με φαλτσέτα ακριβώς εκεί που αρχίζει ο κύλινδρος με τον σταυρό.
Κάνε το δύο κομμάτια.
Χώρισε τον όμως...
.........χαραζεις τις εγκοπες του σωλινα και στις 4 πλευρες, να ανοιγουν σα βενταλια....ετσι ανοιγει ακομη πιο γρηγορα... :)

ΑΚΟΠΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ, μια φορα εριξα απο βιασύνη στη μπεκατσα με 5* στα 30m +/- που μου βγείκε, κ εβγαλε συννεφάκι σα να ήταν φασσα...:p...πριν 3 χρονια σε Νο8 ×34gr.

Το υδρόβιο κοντεύει να τελειώσει και λέω τα τελευταία κυνήγια, να τα κάνω με την Auto 5. Στο νο6 φτιάχνω sipe 1.65×34+1,2 αλεύρι και είμαι εντάξει. Θα ήθελα να μου προτείνετε μια συνταγή για 36 γραμμάρια νο5 με λίγο αλευράκι, χωρίς πολλές πιέσεις, αλλά να μην είναι και ψόφιο. Θερμοκρασίες στο κυνήγι από 0 έως 8 βαθμούς. Πυρίτιδες υπάρχουν αρκετές, sipe, tecna, m92s, MG2, mb36, PSB2 special. Συγκεντρωτήρες επίσης υπάρχουν αρκετοί. Επίσης αν γίνεται, ο κενός χώρος να είναι τουλάχιστον 12 χιλιοστά. Ευχαριστώ.

Το υδρόβιο κοντεύει να τελειώσει και λέω τα τελευταία κυνήγια, να τα κάνω με την Auto 5. Στο νο6 φτιάχνω sipe 1.65×34+1,2 αλεύρι και είμαι εντάξει. Θα ήθελα να μου προτείνετε μια συνταγή για 36 γραμμάρια νο5 με λίγο αλευράκι, χωρίς πολλές πιέσεις, αλλά να μην είναι και ψόφιο. Θερμοκρασίες στο κυνήγι από 0 έως 8 βαθμούς. Πυρίτιδες υπάρχουν αρκετές, sipe, tecna, m92s, MG2, mb36, PSB2 special. Συγκεντρωτήρες επίσης υπάρχουν αρκετοί. Επίσης αν γίνεται, ο κενός χώρος να είναι τουλάχιστον 12 χιλιοστά. Ευχαριστώ.
Αν εχει παπιά συνταγές υπάρχουν εδώ μέσα..
Τα παπιά ψάχνουν όλοι 🤣🤣🤣

68.5-616-MB36 1.90X36+1.5-DRAGO14-56.5-πεντασταδιακο
Με τις υγείες σου.

Κάνε το δύο κομμάτια.
Χώρισε τον όμως...
Θα το δοκιμασω....συνηθως απλα κοβω τις εγκοπες που λεει και ο Κωστας

το θες για ημερήσιο?για περπατητο με gualandi 21 σιπε 1,70 με 2000 ρελι με πλαστικό 37γρ η 36 και 1,6 αλευρι.εχω και με m92s αλλα θελει ποιο χοντρο σκάγι.

Status
Not open for further replies.
Back