Σεταπ από τ1 σε τ2 άλλο φυσηγγι..Aν ρίξεις ένα λίγο βαρύ set up (PSB 2 1.80 X34 ) με Τ1 & Τ4 κάλυκες θα δείς δύο (2) διαφορές .
Υπέρ του Τ4 πάντα κάλυκα .
Λιγότερη ανάκρουση καί ελαφρώς μεγαλύτερη ταχύτητα .
Μικρές αλλά υπαρκτές .
Σεταπ από τ1 σε τ2 άλλο φυσηγγι..Aν ρίξεις ένα λίγο βαρύ set up (PSB 2 1.80 X34 ) με Τ1 & Τ4 κάλυκες θα δείς δύο (2) διαφορές .
Υπέρ του Τ4 πάντα κάλυκα .
Λιγότερη ανάκρουση καί ελαφρώς μεγαλύτερη ταχύτητα .
Μικρές αλλά υπαρκτές .
Σεξουαλικη παρενόχληση φιλαρακι…μου κανείς μπουλινγκ θα παο στης my touΓια κάλυκες μιλάμε εε??![]()
Κωτσο για πιο λογο κατεβαζεις το ρελι στο57,3 σε ριγμενο καλυκα?Πια καλυμπρα δουλευεις?Κωστη κοιτα....
ΕΓΩ συνηθως κλεινω ΠΑΛΙ σε αστερι τους καλυκες η 68.5 ή κοβω 67.5...στον ριγμενο καλυκα ο οποίος παει για γεμισμα 2η ή 3η φορα (3η φορα οι σκουρόχρωμοι) ΑΝ το σεταπ μου ειναι να κλειστει (π.χ. 57.50mm τελικο) στον ΡΙΓΜΕΝΟ θα το παω 57.30 ή 57.20mm...
TΩΡΑ ΑΝ τον αστεροειδες ριγμενο καλυκα τον πάω για ρελιαστό, ΕΓΩ τον κοβω απευθείας 65.5mm για να φυγουν τα ταλαιπωριμενα χείλει, για να μπορεσει να διπλώσει οσο καλυτερα γινετσι στο τζαμακι, γιατι ο καλυκας με το ρίξιμο ξερένεται (καίγεται)...γιαυτο τους σκουροχρωμους καλυκες τους γεμιζω μεχρι 3 φορες...(οχι αναγομωση σε Fiem)...
Τι πρόβλημα σου παρουσίαζαν Μαστρονικο?
Τι ειχα τραβηξει μεχρι να το καταλαβω.Το σημαντικοτερο απο ολα....ΔΕΝ ειχαν σταθερο και το ιδιο πυθμενιο ολοι....
Αλλοι εδιναν ενα χιλιοστο λιγοτερη ογκομετρια σε σχεση με τους Σεντιτ και Νομπελ και αλλοι
εδιναν την ιδια ογκομετρια με αυτους...
Δεν το βολευτηκα ποτε το 688 σε αντιθεση με το 686.Φίλε έχασες την μαγεία των 688-UEE καί κλεισίματος ρηχού 57.80 -58 .00
Επίσης οι ΜΑΧΑΜ κάλυκες ήταν ότι καλύτερο έχω δουλέψει σε καινούριο .
Ο Ιταλός RM (romana munizioni) τους δούλευε με εκπληκτικά αποτελέσματα .
Υπήρξαν πολύ φθηνοί σε τιμή συγκριτικά με την ποιότητα την άριστη που είχαν .
Πρώτα καλυμπράρισμα τον πάφυλα και μετά έτσι όπως το καθαρίζω μπορώ κανονικά να ρελιάσω.Χωρίς να τον κοντύνω.Μια (ακόμα) ερώτηση για όσους έχουν υπομονή να απαντήσουν.
Μπορούμε να γεμίσουμε σε ριγμένο κάλυκα που είχε πρίν αστεροειδές κλείσιμο με απλό ρέλι;
Θα "στρώσει" ομαλά το χείλος του ή θέλει μόνο αστεροειδές ξανά;
Μιλάμε για μηχανή χειρός - την πιό φτηνή και "πρωτόγονη" που υπάρχει.
Διαφωνώ, άλλη τουφέκια με κοντό και άλλη με μεγάλο πάφυλα.Ιδίως στα δράμια.Το ύψος του παφυλα δεν έχει καμία σχέση με την αντοχή σε πιέσεις, είναι αισθητική ή διαφορά και επειδή κοστίζει περισσότερο συνήθως χρησιμοποιείται σε πιο ακριβά-απαιτητικά φυσίγγια.
Για την τουφεκιά έγραψα, είδα διαφορά.Στέφανε αυτά τα λένε οι ίδιες οι βιομηχανίες παραγωγής καλυκων, ότι δηλαδή δεν υπάρχει διαφορά στην αντοχή στις πιέσεις. Για την διαφορετική συμπεριφορά κάθε κάλυκα, μην συγκρίνεις κάλυκες με διαφορετική ογκομετρία, πυθμενιο κλπ , λογικό είναι να διαφέρουν , άλλο ένα κωνικο πυθμενιο άλλο ένα επίπεδο και επίσης το ύψος του πυθμενιου πρέπει να είναι το ίδιο. Για την ανάκτηση του κυλινδρικου σχήματος στο πλαστικό του κάλυκα, ένα τέτοιο θερμαινόμενο τον επαναφέρει τέλεια.
Γιατι εκει που τελειωνει η φρεζα του καλυκα υπαρχει κ η φθορα στο καθε ριξιμο..αρα, λεπτενει το πλαστικο, οποτε για να παρεις τη σωστη όσο γινεται συμπίεση του σεταπ σου, ρελιαζεις +2 δέκατα.Κωτσο για πιο λογο κατεβαζεις το ρελι στο57,3 σε ριγμενο καλυκα?Πια καλυμπρα δουλευεις?
Ιδιοκατασκευή ειναι αυτό έτσι?Για την ανάκτηση του κυλινδρικου σχήματος στο πλαστικό του κάλυκα, ένα τέτοιο θερμαινόμενο τον επαναφέρει τέλεια.
Στο καψουλι βάζε χαρτάκιOταν σου φυγει το καψουλι του μεταχεισμενου καλυκα απο το μανό που βαζεις, κ σου σφινώσει στην σκανδαλοθήκη, στειλε μου Π.Μ θείε μου...![]()
![]()
Σε ευχαριστω πολυ Στελιο μου..Στο καψουλι βάζε χαρτάκι
Στο καψουλι βάζε χαρτάκι