Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Καλημερα και χρονια πολλα!! Μια πυριτιδα παλια, ideal (special) την γνωριζετε, και αν ναι με βαρη σκαγιων γεμιζεται;
Την θυμάμαι σε σιδερένια κουτάκια από τον πατέρα μου δεν είμαι σίγουρος αν μιλάμε για την ίδια (special).Την γέμιζε 1.90-1.95 σε 30-32 gr χάρτινο κάλυκα και παραδοσιακή βυσμάτωση.

Ειχα πει στον Μιχαλη @Michael03 οτι θα του μετρησω ενα 28αρι που ειχε φτιαξει με την Psb1 με την πρωτη ευκαιρια...
To φυσιγγι ειναι 616-1,7-28-Ζ2Μ24-58 n8,5

Παιχτη βγηκε αρκετα πιο αργο απο οτι περιμενα και οχι κατι ιδιαιτερο απο συγκεντρωση... 400 και 399 εβγαλε στον ταχογραφο στο 1,5 μετρο με 3 αστρα και στον πινακα επισης με 3 αστρα με τη Maxus στα 36,5 μετρα εδωσε αυτο... Οκ, συμπαθητικο αλλα δεν νομιζω τελικα οτι αξιζει η ¨σπαταλη¨ της πυριτιδας για το συγεκριμενο στησιμο... Ενδεχομενως με πιο γρηγορο καψουλι να καιγοταν καλυτερα κ να ανεβαινε κ η συγκεντρωση...
Αν θυμαμαι καλα κ ο Νικος που το ειχε μετρησει με πιο παλια PSB1 παλι χαμηλη ταχυτητα του ειχε βγαλει...

Ειχα πει στον Μιχαλη @Michael03 οτι θα του μετρησω ενα 28αρι που ειχε φτιαξει με την Psb1 με την πρωτη ευκαιρια...

Παιχτη βγηκε αρκετα πιο αργο απο οτι περιμενα και οχι κατι ιδιαιτερο απο συγκεντρωση... 400 και 399 εβγαλε στον ταχογραφο στο 1,5 μετρο με 3 αστρα και στον πινακα επισης με 3 αστρα με τη Maxus στα 36,5 μετρα εδωσε αυτο... Οκ, συμπαθητικο αλλα δεν νομιζω τελικα οτι αξιζει η ¨σπαταλη¨ της πυριτιδας για το συγεκριμενο στησιμο... Ενδεχομενως με πιο γρηγορο καψουλι να καιγοταν καλυτερα κ να ανεβαινε κ η συγκεντρωση...
Αν θυμαμαι καλα κ ο Νικος που το ειχε μετρησει με πιο παλια PSB1 παλι χαμηλη ταχυτητα του ειχε βγαλει...

Πουτανα μαξους πάλη γεμησες τον Πίνακα σκαγια .my man.

Αρχικά ευχαριστώ Άρη!

Σε σταθερό στόχο δεν το είχα ρίξει ποτέ. Κάνα 2 πακέτα σχεδόν είχα ρίξει σε τσίχλες με καλά αποτελέσματα. Σίγουρα δεν είναι από τα φυσιγγια που ξεχωρίζουν και μένεις με ανοικτό το στόμα. Και εγώ θα το περίμενα πιο γρήγορο λιγάκι.
Εντάξει δε το λες και χάλια πάντως. Τώρα αξίζει, δεν αξίζει η "σπαταλη" είναι άλλη υπόθεση.

Πολύ ωραία αρα εγώ είμαι στο +2% που με έβγαλε ο Βασίλης αρα τσαγάκι 🤪🤪😅😅 Και στην maxus🥰 πες στον μικρό απλά πράγματα από ότι βλέπεις -8% για να πάρει χαμπάρι με το benelli του 😂🤣😂

Psb 1 στα ×28 με 616 στα 58...για μ'ενα θελει διορθωση το σεταπ...ναι μεν το 400m/s ειναι εφικτο, αλλα μετα τους 8°C θα εχει θεματα...
Για μενα, θελει πατημα στα 57.3 τουλαχιστο και πιο σκληρο βυσμα....δυναμη παντος, εχει να παρει απο την πυριτιδα στο 1.70.

Υ.Γ. Κι εγω αυτη τη δοσολογια, την ηθελα τουλαχιστο 410m/s.

Η psb1 από nobel sport μου δίνει με uee στο 1,7x31 πεντασταδιακο ταχύτητα V1,5 415 m/s. Οπότε στο 1.7x28 και κλείσιμο στα 58mm με 616 για μενα είναι φυσιολογικό να δωσει μόνο 400m/s. Ασφαλώς και θέλει διόρθωση το setup. Εγώ θα την έβαζα σε 67mm κάλυκα και θα ρελιαζα στα 56mm με καψουλι 688 ή uee και δοσολογία 1,6-1,65x28. Δεν ξέρω τι αποτελεσμα θα δώσει αλλά σε αυτά τα γραμμάρια εγώ από εκεί θα ξεκινουσα.

Καλημερα και χρονια πολλα!! Μια πυριτιδα παλια, ideal (special) την γνωριζετε, και αν ναι με βαρη σκαγιων γεμιζεται;
Την θυμάμαι σε σιδερένια κουτάκια από τον πατέρα μου δεν είμαι σίγουρος αν μιλάμε για την ίδια (special).Την γέμιζε 1.90-1.95 σε 30-32 gr χάρτινο κάλυκα και παραδοσιακή βυσμάτωση.
2χ32 με μαλινο και χαρτακι,με χαρτονακι πανο στην μπαρουτη.και 1,90χ30
Με αυτή γέμιζα και εγώ ... φανταστείτε δηλαδή :cool:
Σπύρο κοίτα εδώ (αν είναι αυτή) ...

https://gunandknifeclassics.gr/κουτι-πυριτιδασ-κωδ-197-επκ-ideal-100gr/

Σωστό κ λάθος δεν υπάρχει όταν μια συνταγή αποδίδει... Γι αυτό είναι η ιδιογομωση άλλωστε για να φτιάχνει ότι γουστάρει ο καθένας...
Από τη στιγμή που ο Μιχάλης τη γέμισε του έδινε πουλιά κ την ευχαριστήθηκε, όλα τα άλλα περιτευουν...
Κ εμένα το 1,7-31 κ 30 πάλι με 616 κ πάλι με κλείσιμο στα 58 γιατί δεν την έχω παίξει πεντασταδιακα την psb1 καθόλου, μου δίνει 410 εύκολα κ με μεγαλύτερη συγκέντρωση...
Γι αυτό πιστεύω ότι μπορεί να δώσει παραπάνω πράγματα το στήσιμο του Μιχάλη με την έννοια μιας φορτωμένης συνταγής σε πυρίτιδα, με την έννοια ενός φυσιγγίου που αποδίδει αξιοπρεπώς ήταν πολύ καλό...

Πολύ ωραία αρα εγώ είμαι στο +2% που με έβγαλε ο Βασίλης αρα τσαγάκι 🤪🤪😅😅 Και στην maxus🥰 πες στον μικρό απλά πράγματα από ότι βλέπεις -8% για να πάρει χαμπάρι με το benelli του 😂🤣😂
Πάρε τη Beretta από τα Lidl κ έλα κάτω άμα θέλεις να σε κεράσω ένα τσάι με τη Μ2 να ακούς benelli να σφίγγεις δρόμο :cool::p
Τα τσάγια τα κερνάς επιτόπου, δίπλα δίπλα με τα ίδια φυσίγγια να βλέπεις την απορία κ στο πρόσωπο του άλλου μετά την τουφεκιά .yelling.

Πέρα από την πλάκα, η Μαξους δεν εντυπωσιάζει στον πίνακα με τις πρώτες δοκιμές... Τα αναμενόμενα ποσοστά βάση Τσοκ κ απόστασης δίνει κ με καλύτερα τσοκ ανεβαίνει ένα 7-8 % ... Αυτά με τις πρώτες δοκιμές με φυσίγγια τυχαία από 28 μέχρι 46 γρ... Ένα καλό 3* για τα δικά μου στάνταρ πρέπει να βρω... Να μετρήσω κ μερικές συγκεντρώσεις ακόμα κ θα τις ανεβάσω... Δεν έχω ρίξει με μπαφερ επίτηδες πέρα από δύο φυσίγγια έτσι για να δω τι ψάρια πιάνει με απλά σκάγια...

Πάρε τη Beretta από τα Lidl κ έλα κάτω άμα θέλεις να σε κεράσω ένα τσάι με τη Μ2 να ακούς benelli να σφίγγεις δρόμο :cool::p
Τα τσάγια τα κερνάς επιτόπου, δίπλα δίπλα με τα ίδια φυσίγγια να βλέπεις την απορία κ στο πρόσωπο του άλλου μετά την τουφεκιά .yelling.

Πέρα από την πλάκα, η Μαξους δεν εντυπωσιάζει στον πίνακα με τις πρώτες δοκιμές... Τα αναμενόμενα ποσοστά βάση Τσοκ κ απόστασης δίνει κ με καλύτερα τσοκ ανεβαίνει ένα 7-8 % ... Αυτά με τις πρώτες δοκιμές με φυσίγγια τυχαία από 28 μέχρι 46 γρ... Ένα καλό 3* για τα δικά μου στάνταρ πρέπει να βρω... Να μετρήσω κ μερικές συγκεντρώσεις ακόμα κ θα τις ανεβάσω... Δεν έχω ρίξει με μπαφερ επίτηδες πέρα από δύο φυσίγγια έτσι για να δω τι ψάρια πιάνει με απλά σκάγια...
Εχεις καλα ποσοστά πίσω από το κοντάκι εσυυυ 😉😉😉

Status
Not open for further replies.
Back